Neem even de tijd om je voor te stellen, weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven, en corona perikelen van de drukke stad.
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur. En dat in Nederland..
Klinkt bijna als een droom, toch? De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan ​​en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het begin van de lente is of een simpel verlangen om jezelf opnieuw te centreren, het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. En het ondersteunt je ook als je weet dat het komen gaat!
Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige Corona proof omgeving met gezellige yogis, jullie ervaren docenten, host en kok! Elke dag Yoga en AerialYoga privé sessies beschikbaar! Prive strand, suppen, kano en andere corona veilige leisure activiteiten staan hier ook tot je beschikking.In de prachtige omgeving van de Frieze meren.. Onze Villa bevind zich op een prive schiereiland met zelfs een prive strandje.