Online Yoga Lessen

Thuis yoga met de Kompassie Yoga Video’s

Kies uit meer dan 30 online yogalessen van de beste nationale en internationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!
Bekijk abonnementen
Aarde

Aarde

Dit is een serie van 2 online lessen over de aarde. De aarde is vanaf de Zon gerekend de derde planeet van ons zonnestelsel. Voor de online video's heb je een online-lidmaatschap nodig.
2 videos
Vuur

Vuur

Dit zijn 10 online lessen over vuur. Vuur is het geheel van lichtverschijnselen en warmteontwikkeling dat optreedt als een brandbare stof een oxidatiereactie ondergaat bij hoge temperatuur. Om online lessen te volgen heb je een online-lidmaatshap nodig.
1 video
Water

Water

Dit zijn 15 online lessen over water. Een zee is een grote hoeveelheid water, die in verbinding staat met een andere zee of met een oceaan, die ook als zee kan worden aangeduid, zij het dat een oceaan een zelfstandig geheel vormt met een eigen circulatie. Om online lessen te volgen heb je een online-lidmaatshap nodig.
1 video