SOLD OUT ! Kompassie Yoga vakantie: Kreta, Griekenland

Nieuwe data bekendmaking volgen in November 2018

Na onze succesvolle yoga vakantie op Kreta van afgelopen jaar, vertrekken we op 5 oktober met een wel heel mooie ‘holistische package’ van deze bijzondere yoga reis! De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om met meer energie in je eigen kracht te staan. Met een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart.

Onze adembenemende locatie met een uitgebreid yoga- en wellness programma ondersteunt dit proces sterk. Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan. Het thema is ‘Inner Soul Retreat’: To hear your inner voice again.. Met een uitgebreid Yoga & wellness programma in een adembenemende Yoga Villa.

Reserveer je voor  30 augustus ?  Dan garanderen wij je een plek op deze unieke yogareis inclusief de uitgebreidde massage verwen-actie van maar liefst 1 uur voor jou! Wees er snel bij, want er zijn nog maar twee kamers beschikbaar. Maximale groeps grootte: 10 deelnemers.

De datum van onze 8 daagse najaars Yoga vakantie Kreta is:

5 oktober t/m 12 oktober 2018.

Ons online boekingsformulier is hier beschikbaar. Hieronder volgt meer reis informatie.

Verwen Actie!

 • Onze yogareis wordt geleid door een team van 5 ervaren professionals: twee ervaren yoga-docenten en twee fijne masseurs! En een vegatarische chef-kok.. We bieden een verrijkende en ontspannen yoga retreat aan met een uitgebreid programma op een adembenemende locatie op het prachtig eiland Kreta. We verblijven in een ruime, luxe Yoga Villa dicht bij het strand en de zee en als kers op de taart heeft de villa ook een riant zwembad!
 • Meld je nu aan, dan ontvang je gratis een uitgebreide massage behandeling tijdens onze Yoga Retreat. Deze behandeling duurt maar liefst 1 uur en je hebt de keuze tussen Wellness- of Thai-massage. Wees er snel bij er zijn nog maar twee kamers beschikbaar. Deze weldadige behandeling voor lichaam en geest worden gegeven door: Ton Berenos en Marleen Develing van thai-twist.nl
 • Welkom in ons Inner Soul Retreat! Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, waardoor de levens plezier en flow (prana) weer beter gaat stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreidde yoga (Ayurveda, hatha, flow, yin) en het verwen programma met o.a verschillende massages.
 • We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En Sun-set yoga voor het diner. De massages kan je naar eigen behoefte inplannen. Je zal al snel meer rust en innerlijke vitaliteit gaan ervaren. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen voorafgaande yoga kennis noodzakelijk.Onze docenten zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen Zen Yoga-Villa aan de prachtige griekse kust. Vlak bij het pittoresque vissersdorpje Panormos op Kreta. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen.Je wordt begeleid door twee docenten (Hatha, Flow, Yin & Yang) en twee masseurs! En een Griekse vegan Chef. We verblijven in een ruime, luxe Zen Yoga-Villa op een rustige heuvel op een paar minuten loopafstand van het strand en de zee.. Met als kers op de taart ook nog een riant zwembad en dagelijks massage voor wie wil..De volledige verzorging en het dagelijks yoga-programma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen. De adembenemende relax locatie met een uitgebreid yoga- en wellness programma ondersteunt dit proces zeer krachtig. Er is ook voldoende vrije tijd in het programa over gelaten. We gaan zelfs nog een sunset zeil excursie meemaken op de prachtige Zeil-Catemaran die vertrekt uit de haven.

Extra: Tijdens deze yoga vakantie bieden we een gratis Aerial-Yoga workshop die liefdevol wordt begeleid door een van de eerste Aerial-Yoga pioneers. Beginners zijn ook welkom.

   

Neem gerust contact op

Over de locatie op Kreta:

De bijzondere Yoga Villa ligt op een groene en vredige heuvel met uitzicht over zee. De Villa heeft de luxe van een 5 sterren hotel en het exclusieve complex straalt rust uit en heeft een intieme sfeer.

De Yoga Villa heeft een eigen zwembad, twee ruime woonkamers, diverse kamers en meestal met een balkon. Ook is er een groot dakterras en zijn er verschillende ruime patio’s waar je heerlijk kunt loungen, ontbijten, of eindeloos naar de sterren kunt kijken. De ruime slaapkamers zijn voorzien van double beds (of twin beds voor als je graag apart slaapt). Er zijn 5 deluxe slaapkamers. Als je een kamer samen met een medereiziger deelt, is de reis goedkoper.

Nadat je je plek hebt gereserveerd, sturen we je het volledige yoga-programma toe. De yogalessen zijn gericht op zowel restorative practise en op versterkende prana vitaliserende yoga technieken. Elke les heeft zijn eigen thema. We zorgen er ook voor dat je elke dag voldoende vrije tijd hebt om te doen en laten waar jij behoefte aan hebt. Het op loop afstand gelegen pittoreske vissersdorpje Panormo, biedt vele mooie uitzichten en kleine, gezellige terrasjes. Het is er rustig, maar toch is het er levendig genoeg. Ook zijn er vele excursies mogelijk, als je actiever wilt zijn.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. We adapt to each students needs.

Yoga Deck:

We hebben een prachtige plek waar we de yogalessen geven. Die plek is deels beschut en deels buiten. Dat doen we bewust, want hoe meer we in contact staan met de natuur, hoe meer we ons kunnen aarden en we ons op een natuurlijke wijze ondersteund voelen in het laten afvloeien van veel opgestapelde stress factoren in ons dagelijks (westerse) leven.
Het is een speciaal op yoga en ontspanning gericht verblijf. Ons team zal je verwennen met gezonde maaltijden. Het diner is gevarieerd en er kan ook vegetarisch gekookt worden. Er wordt gewerkt met gezonde biologische producten uit de directe omgeving. Ook wordt er rekening gehouden met andere voedingswensen.

Vroegboekers krijgen een gratis uitgebreide (welness- of thai-massage ! Meld je op tijd aan er zijn nog maar twee kamers beschikbaar!

Prijzen
De prijzen* voor dit uitgebreide 8 daagse Yoga Retreat ‘Inner Soul Retreat’:

• 2 persoons Private Twin room: € 975 p.p (twee losse bedden)
• 2 persoons Private Double room (nog 1 beschikbaar): € 1050 p.p (kingsize bed)
• 1 person Private double room (nog 1 beschikbaar): € 1400
• 1 person Private Twin room: € 1200
*: excl vlucht en je eigen verzekering.

Onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief:

 • 10 yogalessen
 • Uitgebreidde massage behandeling van 1 uur
 • Aerial Yoga sessie
 • kamer
 • begeleiding
 • regelen van je transfer
 • ontbijt
 • diner
 • afternoon snack

Op dit moment is de vlucht met transavia naar Heraklion goedkoop!

Massages
Je kunt jezelf extra verwennen door de Yoga retreat uit te breiden met heerlijke massagebehandelingen. Je kunt kiezen tussen Wellness- of Thai-massage. Deze weldadige behandelingen voor lichaam en geest worden gegeven door Ton Berenos en Marleen Develing van thai-twist.nl. Je boekt een tweede massage van een uur voor €70. Korter kan ook eventueel.

Boek hier je yoga reis naar Kreta

Tot ziens op Kreta!

Deze prachtige verwenlocatie heeft ruime slaapkamers en beschikt over hoogwaardige matrassen van COCOMat!  Er is keuze uit double beds of twin beds: voor als je beiden graag apart slaapt.

Dit is voor alle yogalessen, verblijf, begeleiding, ontbijt, diner en aerial yoga! excl je vlucht en verzekering.

De Yoga Studio Patio is geoutilleerd met yogamatten en dergelijke om jouw oefeningen te ondersteunen. En last but not least: naast de heerlijke dagelijkse yogalessen zal Juliette ook aerial yoga geven! We hangen dan letterlijk naast het riante zwembad. Je kan als het ware na de les een verfrissende duik nemen…
Dit maakt de Kompassie Yoga retreat uniek. Niets moet, alles mag. Dát, gecombineerd met onze professionele begeleiding is de basis voor een ontspannen yoga retreat!

 

Tijdens de 8-daagse yoga retreat verblijf je in het door ons persoonlijk geselecteerde verblijfsarrangement. Deze accommodatie betreft een luxe en smaakvol yoga villa vlak aan de Griekse kust op prachtig Kreta met zwembad. Je krijgt een op maat gesneden yoga lesprogramma samengesteld door onze studio en haar twee yoga docenten.

 • Yoga lessen: In totaal krijg je 10 yogalessen van onze docenten. De lessen vinden ’s ochtends en ’s avonds plaats, voor het ontbijt en het diner.
 • Yoga stijlen: We bieden een afwisseling van aangename Restorative yogalessen. Waarbij de dosha’s en pranayama ook uitgebreid aandacht krijgen. Aanvullend met les in Mindful Flow Yoga (Prana leefenergie, versterkend). Hierin combineren we ook technieken uit de Hatha, Vinyasa en Flow Yoga. Niveau: All levels.
 • Unieke yoga feature: Een gratis aerial yoga workshop van Juliette! Mocht je de aerial yoga lessen willen voortzetten, dan kan dat in onze Kompassie Yoga Studio in Rotterdam.
 • Massage: Thai-massage of Wellness-massage. Als je voor 30 augustus boekt krijg je deze gratis. De waarde van deze uitgebreide massage is € 70,-.. Je kan op de locatie dagelijks extra massages bijboeken als je wil
 • Verblijf: Een 2 persoonskamer met eventueel zeezicht en eigen balkon. (1 persoonskamer kan ook op aanvraag)
 • Maaltijden: uitgebreid ontbijt en diner. En een snack overdag indien gewenst.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht en een unieke aerial yoga workshop en massages!

De yoga retreat omgeving: Niet ver van de locatie ligt Panormo. Dit is een rustig vissersdorpje aan zee. Er komen weinig toeristen en het ademt nog de authentieke Griekse rust uit. Dit dorpje doet Frans aan dankzij de pittoreske kleine straatjes die tegen de heuvel omhoog kronkelen en de gezellige terrasjes. Vanuit Panormo zijn (duik) excursies, zeil- of boottochten te boeken.

Wat kan je verwachten: Een heerlijke uitgebalanceerde Yoga vakantie. Voldoende diepgang en plezier in de yoga lessen op een prachtige locatie aan zee. Heerlijke massages.. Hier kun je ook aerial yoga proberen. Stel je voor hoe je in je luchtyoga hangmat hangt terwijl je de natuur om je heen voelt en een afsluitende massage krijgt in ‘flying savasana’…

Na de eerste dag acclimatiseren, zul je in een korte tijd diepe rust terugvinden en je gerevitaliseerd voelen. Vaak zullen oude knopen in lichaam en ziel makkelijker los komen en ontstaat er meer ruimte voor persoonlijke groei en meer leefplezier. Dit onder professionele begeleiding van onder andere onze gespecialiseerde yoga coaches van Kompassie Yoga Studio.

Met de keuze voor Griekenland voor onze yoga retreat, steunen we ook de lokale economie, wat goed past binnen onze bedrijfsfilosofie.

Voor reservering van jouw plek (met vroegboek korting):

Boek hier je yoga reis naar Kreta

Tot ziens op Kreta!

Recensies: De eerdere succesvolle yoga reizen die Juliette tussen 2011 en 2013 naar Egypte heeft georganiseerd & begeleid staan op: www.yoga-vakantie.com. Daar kan je ook de fijne reviews lezen.

Annulerings voorwaarden:
Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd:

 • Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek de aanbetaling (€ 150 minimaal)
 • Bij annulering tussen de 60e en 45e dag voor vertrek 30% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 45e en 30e dag voor vertrek: 50% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 30e en 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 14e dag tot 7e dag voor vertrek: 90% van de reissom
 • Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom
  Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per aangetekend schrijven voorzien van handtekening te geschieden.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save