3 daagse Vinyasa Cursus

Vinyasa Yoga beginners Cursus Juni 2017

Een krachtige en zeer reinigende techniek in de yoga. Waardoor je je een stuk vitaler gaat voelen in het dagelijks leven. Leer de Basis technieken van Vinyasa Yoga. In 3 zaterdagen in mei. Op:  10,17 & 24  juni . Lestijd:  13u-15:30
Aanmeldingen via: info@kompassieyoga.nl

Altijd meer verdieping willen krijgen in Vinyasa yoga? Doe dan mee aan deze 3-daagse Basiscursus.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de basis technieken van Vinyasa yoga onder de knie wilt krijgen.

De cursus bestaat uit de volgende delen:
1. correcte houding in diverse basis yoga-houdingen
2. onderwijs in de basis ademhalingsoefeningen
3. leren wat de techniek ‘vinyasa’ nu precies inhoud

Na deze cursus zal je je meer zekerder in de les voelen door beter te voelen en begrijpen wat yoga met je doet. Ook zal je meer uit een les halen doordat je hand-vaten hebt gekregen om zelf meer de diepte in te kunnen gaan.

voor iedereen toegankelijke vinyasa cursus

Data & tijd:
juni: zaterdag 10, 17 & 24
tijd: 13:00-15:30 uur

Doelgroep:
De les is geschikt voor ieder niveau. Ook niet beginnende studenten met de wens voor verdieping van de Vinyasa techniek zullen veel baat hebben bij deze cursus. Met name diegene die veel Vinyasa lessen volgen.

Docent:
De cursus wordt gegeven door Maya Bisschop, ervaren docent, vanuit de Ashtanga traditie. In deze traditie wordt Vinyasa gedragen en is het aanwezig als fundament in de beoefening. Lees meer over haar op de website: http://www.kompassieyoga.nl/over-kompassie-yoga/

prijs:
normaal: 85 ,- euro
Kompassie abonnements leden: 75,- euro

Save

Save

Save

Save

Save

Save

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07