Tarieven Yoga Workshops & Prive Lessen

Bij de Kompassie Yoga Studio hebben we verschillende Yoga workshops.  En ook de mogelijkheid tot het boeken van een prive yoga les.
Je mag ze zelfs op eigen verzoek op een beschikbare datum boeken:
Het fijne daarvan is dat mocht je een keer een speciale gelegenheid hebben, dan kan je zelf een datum voorstellen en met een groep vrienden of collega’s en er een leuk yoga-uitje van maken. Dit kan zowel particulier als bedrijfsmatig
Tevens houden we regelmatig  ‘openbare workshops’  op een vaste datum die we terzijnertijd kenbaar maken op facebook en op de Workshop pagina.
Hieronder alvast de prive workshops die door jouw zelf direct boekbaar zijn en de bijbehorende tarieven.
Voor prive reserveringen, informatie en boekingen: Neem gerust contact met ons op.

Prijs en tijdsduur

– Aerial-Yoga Workshop : 2.5 uur / 30 euro (minimaal zeven deelnemers) Met Early bird is korting mogelijk
– Creative Flow Workshop : 2.5 uur / 28 euro (minimaal zeven deelnemers) Met Early bird is korting mogelijk

– Prive les Yoga : 60 min / 55 euro (indien duo priveles: 45 eu p.p)
– Prive Aerial-Yoga: 60 min / 60 euro (indien duo priveles: 45 eu p.p)

Voordelen workshops en prive lessen

Kortom: Deze workshops zijn niet alleen leuk voor een ‘feestje’; maar ook zeer geschikt ter verdieping van jouw yoga ontwikkeling, een levens thema of een (aerial) yoga-techniek.
Je krijgt extra aandacht, er is ruimte om vragen te stellen en alle workshops zijn inclusief thee en een korte pauze. De prive-lessen zijn zonder pauze.

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07