Kompassieyoga en goede doelen;

Een van de oprichtster (Juliette) haar drijfveren om de yoga Studio te openen was niet alleen vanuit het helende aspect voor de leerling zelf, maar ook omdat ze gelooft dat een yoga studio naast een gezonde organisatie; een verantwoordelijkheid heeft naar de maatschappij om haar heen. Dit uit zich in Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hoort ook het steunen van goede doelen bij.

Tot nu toe gebeurt dit doordat we onder andere structureel St.Aap helpen. Wij zijn een inzamelpunt van St.Aap. En met dit geode doel zijn we al heel blij mee. Je kunt je lege cartridges of oude telefoons gewoon bij ons inleveren.

Daarnaast is de oprichtster van de Kompassie Yoga Studio actief in vluchtelingenwerk. En geeft ze regelmatig goede doelen workshops.

Haar droom is om dit structureel in het hele bedirjf te integreren. Maar daarvoor moet er wat meer groei komen in de Studio. Zodat we structurele ruimte voor omzet afdracht kunnen scheppen voor het steunen van een meer duurzame en liefdevolle wereld om ons heen.

Op dit moment onderzoeken we of leerlingen interresse hebben in het kopen van een zgn ‘Kompassie Pakket’. Door een kleine eigen bijdrage bij je leskaart; weet je dat je tegelijk goede doelen steunt. Dan ontvang je niet alleen fijne yogalessen van ons, maar ook weet je dat je tegelijk een goed doel steunt. Het zij humanitair, hetzij op duurzaamheid of dier en milieu gericht. Lijkt jou dat ook niet fijn?

Heb jij zelf ook nog leuke ideeen? Wij staan open voor positieve initiatieven en feedback! Email ons gerust.

Cause remember… We are all one

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16