Kompassieyoga en goede doelen;

Een van de oprichtster (Juliette) haar drijfveren om de yoga Studio te openen was niet alleen vanuit het helende aspect voor de leerling zelf, maar ook omdat ze gelooft dat een yoga studio naast een gezonde organisatie; een verantwoordelijkheid heeft naar de maatschappij om haar heen. Dit uit zich in Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hoort ook het steunen van goede doelen bij.

Tot nu toe gebeurt dit doordat we onder andere structureel St.Aap helpen. Wij zijn een inzamelpunt van St.Aap. En met dit geode doel zijn we al heel blij mee. Je kunt je lege cartridges of oude telefoons gewoon bij ons inleveren.

Daarnaast is de oprichtster van de Kompassie Yoga Studio actief in vluchtelingenwerk. En geeft ze regelmatig goede doelen workshops.

Haar droom is om dit structureel in het hele bedirjf te integreren. Maar daarvoor moet er wat meer groei komen in de Studio. Zodat we structurele ruimte voor omzet afdracht kunnen scheppen voor het steunen van een meer duurzame en liefdevolle wereld om ons heen.

Op dit moment onderzoeken we of leerlingen interresse hebben in het kopen van een zgn ‘Kompassie Pakket’. Door een kleine eigen bijdrage bij je leskaart; weet je dat je tegelijk goede doelen steunt. Dan ontvang je niet alleen fijne yogalessen van ons, maar ook weet je dat je tegelijk een goed doel steunt. Het zij humanitair, hetzij op duurzaamheid of dier en milieu gericht. Lijkt jou dat ook niet fijn?

Heb jij zelf ook nog leuke ideeen? Wij staan open voor positieve initiatieven en feedback! Email ons gerust.

Cause remember… We are all one

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07