Kompassieyoga en goede doelen;

Een van de oprichtster (Juliette) haar drijfveren om de yoga Studio te openen was niet alleen vanuit het helende aspect voor de leerling zelf, maar ook omdat ze gelooft dat een yoga studio naast een gezonde organisatie; een verantwoordelijkheid heeft naar de maatschappij om haar heen. Dit uit zich in Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hoort ook het steunen van goede doelen bij.

Tot nu toe gebeurt dit doordat we onder andere structureel St.Aap helpen. Wij zijn een inzamelpunt van St.Aap. En met dit geode doel zijn we al heel blij mee. Je kunt je lege cartridges of oude telefoons gewoon bij ons inleveren.

Daarnaast is de oprichtster van de Kompassie Yoga Studio actief in vluchtelingenwerk. En geeft ze regelmatig goede doelen workshops.

Haar droom is om dit structureel in het hele bedirjf te integreren. Maar daarvoor moet er wat meer groei komen in de Studio. Zodat we structurele ruimte voor omzet afdracht kunnen scheppen voor het steunen van een meer duurzame en liefdevolle wereld om ons heen.

Op dit moment onderzoeken we of leerlingen interresse hebben in het kopen van een zgn ‘Kompassie Pakket’. Door een kleine eigen bijdrage bij je leskaart; weet je dat je tegelijk goede doelen steunt. Dan ontvang je niet alleen fijne yogalessen van ons, maar ook weet je dat je tegelijk een goed doel steunt. Het zij humanitair, hetzij op duurzaamheid of dier en milieu gericht. Lijkt jou dat ook niet fijn?

Heb jij zelf ook nog leuke ideeen? Wij staan open voor positieve initiatieven en feedback! Email ons gerust.

Cause remember… We are all one