Handig om alvast te weten als je geen tijd hebt de bijlage door te spitten: Over het algemeen zal indien er annulering plaats vindt van een workshop, cursus of event : ca 4 euro administratie kosten in rekening gebracht moeten worden. Ook staat in Art 12 van de algemene voorwaarden informatie over onze Lockdown service en regalement. Waarbij je willen attenderen dat de 1 maand opzeg termijn altijd toegepast dient te worden. Ook wanneer we het erg zwaar hebben in de gedwongen lockdowns. Steun onze studio; blijf lid , waardoor je korting bij heropening kan krijgen en maak gebruik van de mooie alternatieven die we aanbieden.

  • Abonnementen zijn scherp geprijsd. Met een minimale afname van 2 maanden. En makkelijke opzeg termijn van maar 1 maand. Overige details in de bijlage.

Last but not least (ook in huis regelement) : Wees s.v.p op tijd voor de yoga les. De docent kan helaas na aanvang van de les de deur niet opnieuw openen omdat dit de les voor de leerlingen te veel stoort.
Namaste

Algmene voorwaarden en Huis Regelement

Hier bevindt zich een inkijk exemplaar van onze algemene voorwaarden van de Yoga Studio. En tevens van ons huis regelement.

KompassieYogaV2AlgemeneVoorwaardenvFinal

kompassieyogahuisreglement