Handig om alvast te weten als je geen tijd hebt de bijlage door te spitten: Over het algemeen zal indien er annulering plaats vindt van een workshop, cursus of event : ca 4 euro administratie kosten in rekening gebracht moeten worden. Ook staat in Art 12 van de algemene voorwaarden informatie over onze Lockdown service en reglement. Waarbij we je attenderen dat 1 maand opzeg termijn altijd toegepast wordt. Ook wanneer we het erg zwaar hebben in eventuele aanpassingen of lockdowns. Ook wij houden ons aan het landelijke beleid welke zich aanpast aan actuele situaties. Samen kunnen we mee bewegen en zo doorgaan met deze mooie plek, liefdevolle team en lessen. Dankjewel, leerlingen en team Kompassieyoga !

  • Abonnementen zijn scherp geprijsd. Met een minimale afname van 2 maanden. En makkelijke opzeg termijn van maar 1 maand. Overige details in de bijlage.

Last but not least (ook in huis reglement) : Wees s.v.p op tijd voor de yoga les. De docent kan helaas na aanvang van de les de deur niet opnieuw openen omdat dit de les voor de leerlingen te veel stoort.
Namaste

Algemene voorwaarden en Huis Reglement

Hier bevindt zich een inkijk exemplaar van onze algemene voorwaarden van de Yoga Studio. En tevens van ons huis reglement.

KompassieYogaV2AlgemeneVoorwaardenvFinal

kompassieyogahuisreglement

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07