Handig om alvast te weten als je geen tijd hebt de bijlage door te spitten: Over het algemeen zal indien er annulering plaats vindt van een workshop, cursus of event : ca 4 euro administratie kosten in rekening gebracht moeten worden. Ook staat in Art 12 van de algemene voorwaarden informatie over onze Lockdown service en reglement. Waarbij we je attenderen dat 1 maand opzeg termijn altijd toegepast wordt. Ook wanneer we het erg zwaar hebben in eventuele aanpassingen of lockdowns. Ook wij houden ons aan het landelijke beleid welke zich aanpast aan actuele situaties. Samen kunnen we mee bewegen en zo doorgaan met deze mooie plek, liefdevolle team en lessen. Dankjewel, leerlingen en team Kompassieyoga !

  • Abonnementen zijn scherp geprijsd. Met een minimale afname van 2 maanden. En makkelijke opzeg termijn van maar 1 maand. Overige details in de bijlage.

Last but not least (ook in huis reglement) : Wees s.v.p op tijd voor de yoga les. De docent kan helaas na aanvang van de les de deur niet opnieuw openen omdat dit de les voor de leerlingen te veel stoort.
Namaste

Algemene voorwaarden en Huis Reglement

Hier bevindt zich een inkijk exemplaar van onze algemene voorwaarden van de Yoga Studio. En tevens van ons huis reglement.

KompassieYogaV2AlgemeneVoorwaardenvFinal

kompassieyogahuisreglement