Workshop Aerial Yoga


Aerial yoga workshop en Yoga Nidra: Zondag 26 mei 2019

– Unieke Workshop Aerial yoga met als afsluiting:
– Extra lange Aerial-Yoga Nidra verwen sessie!
– All levels welcome
– BESCHRIJVING: In deze Aerial-Yoga workshop werken we niet alleen met plezier en veiligheid in de populaire doeken van de Kompassieyoga studio; maar ook ontvangen we dit keer een ‘mini vakantie’! Aan het einde van de workshop bieden we je een extra lange Flying Savasana. Hierbij worden we extra verwend met een Yoga Nidra sessie (een diepe geleidde ontspanning die gelijk staat aan circa 4 uur slaap. Waarbij je in een waak-slaap toestand kan geraken die je nog dieper ontspant en hersteld dan dat wat je gewend bent. En ontvang je tevens een heerlijke massage in de doeken! Kortom: Een mini vakantie in de doeken!

Verder over Aerial yoga: Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij aerial yoga verrassende manieren van loslaten en verdieping van de poses oefenen, door de support van het doek.
We werken aan verschillende houdingen en series, zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit.
Een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier vanzelfsprekend zijn. Een heerlijk afsluiting van je weekend!
DOCENT: Juliette Dormaar (founder Kompassie yoga)
VOOR WIE: mensen met algemene yoga-, dans of sportervaring. Aerial yoga ervaring is niet noodzakelijk.
MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 12 (op volgorde van inschrijving, let op: vol is vol!)
MAIL ons als je wil meedoen: INFO@KOMPASSIEYOGA.NL
PRIJS: Early Bird: 27 euro (tot 15 April )
NORMAAL tarief : 32 euro
Minimum aantal deelnemers: 6. Max 12.

Vorige workshop was AerialYoga advanced :

Inschrijving workshop per email: info@kompassieyoga.nl
– Datum: volgt weer
Maar liefst ruim twee uur duiken we in de Aerial Yoga wereld. En zullen er ook een aantal gevorderde technieken uit de lucht acrobatiek aan bod komen voor wie daar behoefte aan heeft
Je wordt op reis genomen in de unieke mogelijkheden van Aerial Yoga en de verdieping hierin door middel van deze workshop. Dit op basis van veel verschillende aerial yoga oefeningen. Waarbij we unieke verbindingen gebruiken. Dit wordt gecombineerd met  luchtacrobatische houdingen.
Wel raden we aan dat je minimaal 5 lessen aerial yoga hebt gehad.
De focus wordt gelegd op de verbinding, plezier met elkaar. Zodat je een unieke verdieping ervaart en veilig je grenzen kan verleggen in deze verdiepende aerial-yoga dimensie !
 
Over de docent:
De jarenlange internationale werk ervaring van Julliette (eigenaar www.kompassieyoga.nl) als yoga docente, luchtacrobate (www.flyingartwork.nl) en danstherapeute geeft een unieke en gedegen achtergrond. Waarbij je op nieuwe manieren jezelf leert uiten in beweging zowel op de grond als in de lucht! Dit gebeurd met veel plezier.
N.B: Juliette zal tevens haar zevende Aerial yoga Teacher Trainig geven in de Kompassie Yoga Studio!
aerial yoga les rotterdam

 

 

Save

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16