Workshop Aerial Yoga


Aerial yoga workshop en Yoga Nidra: Zondag 26 mei 2019

– Unieke Workshop Aerial yoga met als afsluiting:
– Extra lange Aerial-Yoga Nidra verwen sessie!
– All levels welcome
– BESCHRIJVING: In deze Aerial-Yoga workshop werken we niet alleen met plezier en veiligheid in de populaire doeken van de Kompassieyoga studio; maar ook ontvangen we dit keer een ‘mini vakantie’! Aan het einde van de workshop bieden we je een extra lange Flying Savasana. Hierbij worden we extra verwend met een Yoga Nidra sessie (een diepe geleidde ontspanning die gelijk staat aan circa 4 uur slaap. Waarbij je in een waak-slaap toestand kan geraken die je nog dieper ontspant en hersteld dan dat wat je gewend bent. En ontvang je tevens een heerlijke massage in de doeken! Kortom: Een mini vakantie in de doeken!

Verder over Aerial yoga: Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij aerial yoga verrassende manieren van loslaten en verdieping van de poses oefenen, door de support van het doek.
We werken aan verschillende houdingen en series, zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit.
Een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier vanzelfsprekend zijn. Een heerlijk afsluiting van je weekend!
DOCENT: Juliette Dormaar (founder Kompassie yoga)
VOOR WIE: mensen met algemene yoga-, dans of sportervaring. Aerial yoga ervaring is niet noodzakelijk.
MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 12 (op volgorde van inschrijving, let op: vol is vol!)
MAIL ons als je wil meedoen: INFO@KOMPASSIEYOGA.NL
PRIJS: Early Bird: 27 euro (tot 15 April )
NORMAAL tarief : 32 euro
Minimum aantal deelnemers: 6. Max 12.

Vorige workshop was AerialYoga advanced :

Inschrijving workshop per email: info@kompassieyoga.nl
– Datum: volgt weer
Maar liefst ruim twee uur duiken we in de Aerial Yoga wereld. En zullen er ook een aantal gevorderde technieken uit de lucht acrobatiek aan bod komen voor wie daar behoefte aan heeft
Je wordt op reis genomen in de unieke mogelijkheden van Aerial Yoga en de verdieping hierin door middel van deze workshop. Dit op basis van veel verschillende aerial yoga oefeningen. Waarbij we unieke verbindingen gebruiken. Dit wordt gecombineerd met  luchtacrobatische houdingen.
Wel raden we aan dat je minimaal 5 lessen aerial yoga hebt gehad.
De focus wordt gelegd op de verbinding, plezier met elkaar. Zodat je een unieke verdieping ervaart en veilig je grenzen kan verleggen in deze verdiepende aerial-yoga dimensie !
 
Over de docent:
De jarenlange internationale werk ervaring van Julliette (eigenaar www.kompassieyoga.nl) als yoga docente, luchtacrobate (www.flyingartwork.nl) en danstherapeute geeft een unieke en gedegen achtergrond. Waarbij je op nieuwe manieren jezelf leert uiten in beweging zowel op de grond als in de lucht! Dit gebeurd met veel plezier.
N.B: Juliette zal tevens haar zevende Aerial yoga Teacher Trainig geven in de Kompassie Yoga Studio!
aerial yoga les rotterdam

 

 

Save

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07