Workshop Aerial Yoga


Aerial yoga workshop en Yoga Nidra: Zondag 26 mei 2019

– Unieke Workshop Aerial yoga met als afsluiting:
– Extra lange Aerial-Yoga Nidra verwen sessie!
– All levels welcome
– BESCHRIJVING: In deze Aerial-Yoga workshop werken we niet alleen met plezier en veiligheid in de populaire doeken van de Kompassieyoga studio; maar ook ontvangen we dit keer een ‘mini vakantie’! Aan het einde van de workshop bieden we je een extra lange Flying Savasana. Hierbij worden we extra verwend met een Yoga Nidra sessie (een diepe geleidde ontspanning die gelijk staat aan circa 4 uur slaap. Waarbij je in een waak-slaap toestand kan geraken die je nog dieper ontspant en hersteld dan dat wat je gewend bent. En ontvang je tevens een heerlijke massage in de doeken! Kortom: Een mini vakantie in de doeken!

Verder over Aerial yoga: Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij aerial yoga verrassende manieren van loslaten en verdieping van de poses oefenen, door de support van het doek.
We werken aan verschillende houdingen en series, zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit.
Een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier vanzelfsprekend zijn. Een heerlijk afsluiting van je weekend!
DOCENT: Juliette Dormaar (founder Kompassie yoga)
VOOR WIE: mensen met algemene yoga-, dans of sportervaring. Aerial yoga ervaring is niet noodzakelijk.
MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 12 (op volgorde van inschrijving, let op: vol is vol!)
MAIL ons als je wil meedoen: INFO@KOMPASSIEYOGA.NL
PRIJS: Early Bird: 27 euro (tot 15 April )
NORMAAL tarief : 32 euro
Minimum aantal deelnemers: 6. Max 12.

Vorige workshop was AerialYoga advanced :

Inschrijving workshop per email: info@kompassieyoga.nl
– Datum: volgt weer
Maar liefst ruim twee uur duiken we in de Aerial Yoga wereld. En zullen er ook een aantal gevorderde technieken uit de lucht acrobatiek aan bod komen voor wie daar behoefte aan heeft
Je wordt op reis genomen in de unieke mogelijkheden van Aerial Yoga en de verdieping hierin door middel van deze workshop. Dit op basis van veel verschillende aerial yoga oefeningen. Waarbij we unieke verbindingen gebruiken. Dit wordt gecombineerd met  luchtacrobatische houdingen.
Wel raden we aan dat je minimaal 5 lessen aerial yoga hebt gehad.
De focus wordt gelegd op de verbinding, plezier met elkaar. Zodat je een unieke verdieping ervaart en veilig je grenzen kan verleggen in deze verdiepende aerial-yoga dimensie !
 
Over de docent:
De jarenlange internationale werk ervaring van Julliette (eigenaar www.kompassieyoga.nl) als yoga docente, luchtacrobate (www.flyingartwork.nl) en danstherapeute geeft een unieke en gedegen achtergrond. Waarbij je op nieuwe manieren jezelf leert uiten in beweging zowel op de grond als in de lucht! Dit gebeurd met veel plezier.
N.B: Juliette zal tevens haar zevende Aerial yoga Teacher Trainig geven in de Kompassie Yoga Studio!
aerial yoga les rotterdam

 

 

Save