Kompassie Yoga vakantie: Kreta, Griekenland 2019

 Inner Soul Retreat 2019: 12 oktober – 19 oktober 2019

Hieronder vervolgt de informatie van onze volgeboekte inner Soul Retreat. Eind dit jaar volgen de nieuwe data voor retreats in Nederland en het buitenland in 2020! Houd Facebook en de nieuwsbrief in de gaten voor de bekendmaking van de data!

Een deelnemer uit 2019 zei: “Juliette,the organizer, was fantastic and had amazing energy. She was very welcoming, caring, considerate and exceptionally good at communicating plans and (class) instructions. I felt very well looked after by her. Really loved her yin yoga classes aswell… She is a very good teacher!” De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om met meer energie in je eigen kracht te staan. Een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart. En tijd om mee perspectief of inzicht te krijgen zodat er meer ruimte in je ontstaat voor veranderings processen.

Onze adembenemende locatie met een uitgebreid yoga- en wellness programma ondersteunt dit proces sterk. Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan. Het thema is Inner Soul Retreat: Is all about hearing your inner voice again so you will connect to your true self and the live will sing it’s song through you much stronger.. Met een uitgebreid en ervaren Yoga & wellness programma in een adembenemende Yoga Villa weet je zeker dat je goed zit.

EarlyBird  ?  Dan garanderen wij je een plek op deze unieke yogareis inclusief een gratis extra uitgebreidde massage verwen-actie van maar liefst 1 uur voor jou! Maximale groeps grootte: 10 deelnemers.

De datum van onze 8 daagse najaars Yoga vakantie Kreta is:

12 oktober t/m 19 oktober 2019.

Ons online boekingsformulier is hier beschikbaar. Onder de video volgt nog meer reis informatie.

 • Onze yogareis wordt geleid door een team van 4 ervaren professionals: ervaren yoga-docenten en twee fijne masseurs! En een vegatarische kok. We bieden een verrijkende en ontspannen yoga retreat aan met een uitgebreid programma op een adembenemende locatie op het prachtig eiland Kreta. We verblijven in een ruime, luxe Yoga Villa dicht bij het strand en de zee en als kers op de taart heeft de villa ook een riant zwembad!
 • Meld je nu aan, dan ontvang je gratis een uitgebreide massage behandeling tijdens onze Yoga Retreat. Deze behandeling duurt maar liefst 1 uur en je hebt de keuze tussen Wellness- of Thai-massage. Deze weldadige behandeling voor lichaam en geest worden gegeven door: Ton Berenos en Marleen Develing van thai-twist.nl
 • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreidde yoga (Ayurveda, hatha, flow, yin) en het verwen programma met o.a verschillende massages.
 • We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En heerlijke Sun-set yoga voor het diner. De massages kan je naar eigen behoefte inplannen. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen vooraf gaande yoga kennis noodzakelijk. Onze docenten zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden op ieders niveau. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen Zen Yoga-Villa aan de prachtige griekse kust. Vlak bij het pittoresque vissersdorpje Panormos op Kreta. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen. Je wordt begeleid door twee docenten (Hatha, Flow, Yin & Yang) en twee masseurs! We verblijven in een ruime, luxe Zen Yoga-Villa op een rustige heuvel op een paar minuten loopafstand van het strand en de zee.. Met als kers op de taart ook nog een riant zwembad en dagelijks massage voor wie wil.. De volledige verzorging en het dagelijks yoga-programma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen. De adembenemende relax locatie met een uitgebreid yoga- en wellness programma ondersteunt dit proces zeer krachtig. Er is ook voldoende vrije tijd in het programa over gelaten. We gaan als ‘cherry on the cake’ ook een magische sunset zeil excursie maken op de prachtige Zeil-Catemaran die vertrekt uit de haven.

Extra: Tijdens deze yoga vakantie bieden we tevens een gratis Aerial-Yoga workshop aan. Die liefdevol wordt begeleid door een van de eerste Aerial-Yoga pioneers & de eigenaar van de Kompassie Yoga Studio. Beginners zijn ook welkom.

   

Neem gerust contact op

Over de locatie op Kreta:

De bijzondere Yoga Villa ligt op een groene en vredige heuvel met vrij uitzicht over zee. De Villa heeft de luxe van een 5 sterren accomodatie en het exclusieve complex straalt rust uit en heeft een intieme sfeer.

De Yoga Villa heeft een eigen zwembad, twee ruime woonkamers, diverse kamers en meestal met een eigen balkon. Ook is er een groot terras en zijn er verschillende ruime patio’s waar je heerlijk kunt loungen, ontbijten, of eindeloos naar de sterren kunt kijken. De ruime slaapkamers zijn voorzien van double beds (of twin beds voor als je graag apart slaapt). Er zijn 5 deluxe slaapkamers. Als je een kamer samen met een medereiziger boekt, is de reis goedkoper.

Nadat je je plek hebt gereserveerd, sturen we je het volledige yoga-programma toe. De yogalessen zijn gericht op zowel versterkende prana vitaliserende yoga-flow technieken als ook op de restorative georienteerde methoden. Elke les heeft zijn eigen thema. We zorgen er ook voor dat je elke dag voldoende vrije tijd hebt om te doen en laten waar jij behoefte aan hebt. Het op loop afstand gelegen pittoreske vissersdorpje Panormo, biedt vele mooi kleine, gezellige terrasjes en mooie uitzichten. Het is er rustig, maar toch is het er levendig genoeg. Ook zijn er vele excursies mogelijk, indien je actiever wilt zijn.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. We adapt to each students needs.

Yoga Deck:

We hebben een prachtige plek waar we de yogalessen geven. Die plek is deels beschut en deels buiten. Dat doen we bewust, want hoe meer we in contact staan met de natuur, hoe meer we ons kunnen aarden en we ons op een natuurlijke wijze ondersteund voelen in het laten afvloeien van veel opgestapelde stress factoren in ons dagelijks (westerse) leven.
Het is een speciaal op yoga en ontspanning gericht verblijf. Ons team zal je verwennen met gezonde maaltijden. Het diner is gevarieerd en er kan ook vegetarisch gekookt worden. Er wordt ook gewerkt met gezonde biologische producten uit de directe omgeving. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voedingswensen.

Verwen Actie: Vroegboekers krijgen een gratis uitgebreide (welness- of thai-massage ! Meld je op tijd aan er zijn nog maar twee kamers beschikbaar!

Wist jij ook dat :

 • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
 • Veel werkgevers een retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
 • We op je draagkracht letten en daarom deze retreat in termijnen kan betalen. Al vanaf 85 euro per maand kan je mee!
 • Email ons gerust voor de mogelijkheden.

Prijzen
De prijzen* voor dit uitgebreide programma en 8 daagse Yoga Retreat ‘Inner Soul Retreat’:

• 2 persoons Private Twin room: € 975 p.p (twee losse bedden)
• 2 persoons Private Double room (nog 1 beschikbaar): € 1050 p.p (kingsize bed)
• 1 person Private double room (nog 1 beschikbaar): € 1400
• 1 person Private Twin room: € 1200
*: excl vlucht en je eigen verzekering.

Onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief:

 • 10 yogalessen
 • Uitgebreidde massage behandeling van 1 uur
 • Aerial Yoga workshop
 • kamer (seaview-balkon)
 • begeleiding
 • regelen van je transfer
 • ontbijt
 • diner
 • afternoon  health snack

Op dit moment is de vlucht met transavia naar Heraklion goedkoop! Ook promoten we graag Co2 (carbon) neutraal reizen. Hier is meer informatie hoe je dat kan doen.

Massages
Je kunt jezelf extra verwennen door het Yoga retreat uit te breiden met heerlijke dagelijkse massage behandelingen. Je kunt kiezen tussen Wellness- of Thai-massage. Deze weldadige behandelingen voor lichaam en geest worden gegeven door Ton Berenos en Marleen Develing van thai-twist.nl. Je boekt een tweede massage van een uur voor €70. Korter kan ook eventueel.

Boek hier je yoga reis naar Kreta

Tot ziens op Kreta!

Extra: Deze prachtige verwenlocatie beschikt over hoogwaardige natuur en hoog comfort matrassen van COCOMat!  Er is keuze uit double beds of twin beds: voor als je beiden graag apart slaapt.

De Yoga Studio Patio is geoutilleerd met yogamatten en dergelijke om jouw oefeningen te ondersteunen. En last but not least: naast de heerlijke dagelijkse yogalessen zal Juliette ook aerial yoga geven! We hangen dan letterlijk naast het riante zwembad. Je kan als het ware na de les een verfrissende duik nemen…
Dit maakt de Kompassie Yoga retreat uniek. Niets moet, alles mag. Dát, gecombineerd met onze professionele begeleiding is de basis voor een ontspannen yoga retreat!

 

Tijdens de 8-daagse yoga retreat verblijf je in het door ons persoonlijk geselecteerde verblijfsarrangement. Deze accommodatie betreft een luxe en smaakvol yoga villa vlak aan de Griekse kust op prachtig Kreta met zwembad. Je krijgt een op maat gesneden yoga lesprogramma samengesteld door onze studio en haar twee yoga docenten.

 • Yoga lessen: In totaal krijg je 10 yogalessen van onze docenten. De lessen vinden ’s ochtends en ’s avonds plaats, voor het ontbijt en het diner.
 • Yoga stijlen: We bieden een afwisseling van aangename Restorative en Flow yogalessen. Aanvullend met lessen in Yin & Yang Yoga. Ook combineren we technieken uit de Hatha, Vinyasa en Flow Yoga. Niveau: All levels.
 • Unieke yoga feature: Een gratis aerial yoga workshop van Juliette! Mocht je de aerial yoga lessen willen voortzetten, dan kan dat in onze Kompassie Yoga Studio in Rotterdam.
 • Massage: Thai-massage of Wellness-massage. Als je voor 30 augustus boekt krijg je deze gratis. De waarde van deze uitgebreide massage is € 70,- Je kan op de locatie dagelijks extra massages bijboeken als je wil
 • Verblijf: Een 2 persoonskamer met eventueel zeezicht en eigen balkon. Een 1 persoonskamer kan ook op aanvraag. Tevens indien nodig is gespreid betalen mogelijk.
 • Maaltijden: uitgebreid ontbijt en diner. En een healthy snack overdag indien gewenst.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht en een unieke aerial yoga workshop en massages!

De yoga retreat omgeving: Niet ver van de locatie ligt Panormo. Dit is een rustig vissersdorpje aan zee. Er komen weinig toeristen en het ademt nog de authentieke Griekse rust uit. Dit dorpje doet Frans aan dankzij de pittoreske kleine straatjes die tegen de heuvel omhoog kronkelen en de gezellige terrasjes. Vanuit Panormo zijn (duik) excursies, zeil- of boottochten te boeken.

Wat kan je verwachten: Een heerlijke uitgebalanceerde Yoga vakantie. Voldoende diepgang en plezier in de yoga lessen op een prachtige locatie aan zee. Heerlijke massages.. Hier kun je ook aerial yoga proberen. Stel je voor hoe je in je luchtyoga hangmat hangt terwijl je de natuur om je heen voelt en een afsluitende massage krijgt in ‘flying savasana’…

Na de eerste dag acclimatiseren, zul je in een korte tijd diepe rust terugvinden en je gerevitaliseerd voelen. Vaak zullen oude knopen in lichaam en ziel makkelijker los komen en ontstaat er meer ruimte voor persoonlijke groei en meer leefplezier. Dit onder professionele begeleiding van onder andere onze gespecialiseerde yoga coaches van Kompassie Yoga Studio.

Met de keuze voor Griekenland voor onze yoga retreat, steunen we ook de lokale economie, wat goed past binnen onze bedrijfsfilosofie.

Voor reservering van jouw plek (met vroegboek korting):

Boek hier je yoga reis naar Kreta

Tot ziens op Kreta!

Recensies: De eerdere succesvolle yoga reizen die Juliette tussen 2011 en 2013 naar Egypte heeft georganiseerd & begeleid staan op: www.yoga-vakantie.com. Daar kan je ook de fijne reviews lezen.

Annulerings voorwaarden:
Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd:

 • Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek de aanbetaling (€ 150 minimaal)
 • Bij annulering tussen de 60e en 45e dag voor vertrek 30% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 45e en 30e dag voor vertrek: 50% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 30e en 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom
 • Bij annulering tussen de 14e dag tot 7e dag voor vertrek: 90% van de reissom
 • Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom
  Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per aangetekend schrijven voorzien van handtekening te geschieden.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07