Hoofdstand  Workshop & Transitions!

Tijd: Zondag 7 april 2019. Om 13:30-15:30
Kosten; 27 euro. Inclusief versnapering & thee
– Kompassie abonnement of early bird price: 25 euro
– Early bird is: Betaling voor 15 maart
– Aanmelding: info@kompassieyoga.nl 

NEW date! Looking at live from a different perspective: Headstand/ Salamba Sirsasana variations: For everyone! All levels welcome.
After the succesfull ‘Hoofdstand 4Everyone’ workshop, wist ik het zeker:
De volgende Hoofdstand workshop voeg ik een creatief aspect er aan toe!
Die je heel prettig de mogelijkheid geeft een stukje verder je practise te verdiepen in relatie tot hoofdstanden. Concreet:
We geven in deze workshop weer veel aandacht aan de bruikbare en veilige technieken om je hoofdstand techniek te verbeteren maar ook: Is er aandacht voor hoe je bijvoorbeeld via een flow in en uit de hoofdstand kan komen. Voor sommigen betekent dat dat we ook naar de crow gaan.. Maar er zijn meer mogelijkheden in deze workshop!
Waarbij we tevens verschillende variaties geven.
 
De Yoga hoofdstand, ook wel in het Sanskriet Salamba Sirsasana genoemd. Sirsa staat in het Sanskriet voor ‘hoofd/kop’ en Asana staat voor ‘houding’.
Het ook wel de koning onder de Asana’s genoemd.
 
Ook geschikt voor beginners!

Altijd op je hoofd willen staan? En graag dit ook thuis na de workshop veilig willen kunnen oefenen? Met daarbij mooie tussen vormen en overgangen?
Mis je kans niet! In deze unieke yoga workshop ga je het beleven. Waarbij je op veilige en plezierige wijze je grenzen kan verkennen en verleggen.
Waarbij we ons concentreren op allerlei leuke, leerzame yoga oefeningen die zorgen dat je makkelijker je hoofdstand kan maken. Samen groeien we met onze tenen richting de bomen.. We zullen daarbij ook zeker opties geven voor zowel beginners als ook de gevorderde yogi. Je zal verbaasd staan over jouw mogelijkheden.
We sluiten af met een heerlijke ontspannen geleide meditaie.

Concreet mbt transities:
We geven in deze workshop weer veel aandacht aan de bruikbare en veilige technieken om je hoofdstand techniek te verbeteren maar ook: is er aandacht voor hoe je bijvoorbeeld via een flow in en uit de hoofdstand kan komen. Voor sommigen betekent dit dat we ook naar de crow gaan.. Maar er zijn meer mogelijkheden in deze workshop!
Waarbij we tevens verschillende variaties geven voor de beginner, intermediate & advanced yogi.

Benefits: Bekijk je wereld in een ander perspectief met veel voordelen: Je overwint angsten en bouwt zelfvertrouwen op. De Hoofdstand (In Sanskriet Salamba Sirsasana) geeft ook rust aan het hart en het circulatie systeem door het lichaam om te keren. De zwaartekracht helpt om het bloed in de aders richting het hart te brengen. Het wordt ook wel de Koning onder de asanas genoemd.
De hersenen, het ruggenmerg en de rest van het zenuwstelsel worden voorzien van een toegenomen bloedstroom rijk aan voedingsstoffen.
Verhoogd je geheugen en intellectueel vermogen. Verbeterd je concentratie, wilskracht en focus.
De Hoofdstand stimuleert een lichamelijk en mentaal gevoel van evenwicht en balans
Mentale moeheid, depressie en angsten worden verbeterd
Versterkt rug-, schouder- en armspieren. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Early birds krijgen korting!


Over de docent: Juliette (oprichtster/eigenaar Kompassieyoga) is niet alleen (aerial)yoga docent sinds 2007 & Dans Therapeut sinds 2001. Maar ook heeft zij 19 jaar carriere achter de rug in de aerial arts & acrobatics. Deze cocktail aan technieken maken deze workshop zo leuk, uniek en leerzaam ! Namaste

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07