Hoofdstand  Workshop & Transitions!

Tijd: Zondag 7 april 2019. Om 13:30-15:30
Kosten; 27 euro. Inclusief versnapering & thee
– Kompassie abonnement of early bird price: 25 euro
– Early bird is: Betaling voor 15 maart
– Aanmelding: info@kompassieyoga.nl 

NEW date! Looking at live from a different perspective: Headstand/ Salamba Sirsasana variations: For everyone! All levels welcome.
After the succesfull ‘Hoofdstand 4Everyone’ workshop, wist ik het zeker:
De volgende Hoofdstand workshop voeg ik een creatief aspect er aan toe!
Die je heel prettig de mogelijkheid geeft een stukje verder je practise te verdiepen in relatie tot hoofdstanden. Concreet:
We geven in deze workshop weer veel aandacht aan de bruikbare en veilige technieken om je hoofdstand techniek te verbeteren maar ook: Is er aandacht voor hoe je bijvoorbeeld via een flow in en uit de hoofdstand kan komen. Voor sommigen betekent dat dat we ook naar de crow gaan.. Maar er zijn meer mogelijkheden in deze workshop!
Waarbij we tevens verschillende variaties geven.
 
De Yoga hoofdstand, ook wel in het Sanskriet Salamba Sirsasana genoemd. Sirsa staat in het Sanskriet voor ‘hoofd/kop’ en Asana staat voor ‘houding’.
Het ook wel de koning onder de Asana’s genoemd.
 
Ook geschikt voor beginners!

Altijd op je hoofd willen staan? En graag dit ook thuis na de workshop veilig willen kunnen oefenen? Met daarbij mooie tussen vormen en overgangen?
Mis je kans niet! In deze unieke yoga workshop ga je het beleven. Waarbij je op veilige en plezierige wijze je grenzen kan verkennen en verleggen.
Waarbij we ons concentreren op allerlei leuke, leerzame yoga oefeningen die zorgen dat je makkelijker je hoofdstand kan maken. Samen groeien we met onze tenen richting de bomen.. We zullen daarbij ook zeker opties geven voor zowel beginners als ook de gevorderde yogi. Je zal verbaasd staan over jouw mogelijkheden.
We sluiten af met een heerlijke ontspannen geleide meditaie.

Concreet mbt transities:
We geven in deze workshop weer veel aandacht aan de bruikbare en veilige technieken om je hoofdstand techniek te verbeteren maar ook: is er aandacht voor hoe je bijvoorbeeld via een flow in en uit de hoofdstand kan komen. Voor sommigen betekent dit dat we ook naar de crow gaan.. Maar er zijn meer mogelijkheden in deze workshop!
Waarbij we tevens verschillende variaties geven voor de beginner, intermediate & advanced yogi.

Benefits: Bekijk je wereld in een ander perspectief met veel voordelen: Je overwint angsten en bouwt zelfvertrouwen op. De Hoofdstand (In Sanskriet Salamba Sirsasana) geeft ook rust aan het hart en het circulatie systeem door het lichaam om te keren. De zwaartekracht helpt om het bloed in de aders richting het hart te brengen. Het wordt ook wel de Koning onder de asanas genoemd.
De hersenen, het ruggenmerg en de rest van het zenuwstelsel worden voorzien van een toegenomen bloedstroom rijk aan voedingsstoffen.
Verhoogd je geheugen en intellectueel vermogen. Verbeterd je concentratie, wilskracht en focus.
De Hoofdstand stimuleert een lichamelijk en mentaal gevoel van evenwicht en balans
Mentale moeheid, depressie en angsten worden verbeterd
Versterkt rug-, schouder- en armspieren. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Early birds krijgen korting!


Over de docent: Juliette (oprichtster/eigenaar Kompassieyoga) is niet alleen (aerial)yoga docent sinds 2007 & Dans Therapeut sinds 2001. Maar ook heeft zij 19 jaar carriere achter de rug in de aerial arts & acrobatics. Deze cocktail aan technieken maken deze workshop zo leuk, uniek en leerzaam ! Namaste

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16