Kompassie & Team

Kompassie & Team

Onze Kompassie yoga studio in Rotterdam

Juliette Dormaar (zie fotos links) is de oprichtster en mede docent van de Kompassie Yoga Studio. Een gepassioneerde yogi, ondernemer, team-player en trotse moeder . Ze brengt in de Kompassie Yoga Studio alles samen wat ze in haar leven en carriere ,de afgelopen 20 jaar, heeft geleerd. Met passie, Kompassie en gericht op het versterken van ieders innerlijke Kompas en welzijn. Dit samen met een sterk en liefdevol yoga docenten team. De Studio is onderscheidend in zowel lesaanbod als een hoge bedrijfsintegriteit.  Wij geven zowel de traditionele vormen van yoga (Hatha, Vinyasa onder andere) als ook de nieuwe en in op mars zijnde yoga-fusion (cross overs) in yoga. Waarbij regelmatig kennis en een aanvullende bewegings discipline gecombineerd worden met mindfulness en yoga. Voorbeeld hiervan is: Aerial Yoga, Warm Yoga, Yin & Yang Yoga en Gentle Flow Yoga. Voor zowel beginners als gevorderden. Geheel beneden kan je de informatie bekijken van ons yoga docenten team.

Bedrijfs integriteit:

Kompassie yoga is: Yoga met kompassie voor jezelf en je medemens. Een vast percentage van de toekomstige winst in onze yoga studio zal dan ook altijd naar goede doelen gaan. En al vanaf de opening doen we goede doelen acties. Voor onder andere St.Aap en vluchteling werk. Tevens versterkt onze yoga jouw innerlijk kompas en dat is een belangrijke focus in onze yoga lessen. Met meer rust en passievol contact voor je lijf en gevoel: KOMPAS-sie. En met KomPASSIE. Daarbij zijn we een van de weinige yoga-studio’s in Rotterdam die een bijzondere variatie aan verschillende unieke yoga (fusion) lessen en workshops aanbiedt.

In ons yoga aanbod:

Richten we op zowel zeer toegankelijke ‘down to earth’ yoga lessen voor de beginner als ook voldoende uitdaging voor de ervaren yogi. Al onze yoga vormen zijn voor iedereen haalbaar! Waaronder ook Aerial Yoga en onze concept: Warm  yoga.

Wij beperken ons met infrarood verwarming tot maximaal 30 graden. Een weldaad voor al je gewrichten en spieren. Er zijn al meer yogascholen die de infrarood verwarming soms lager zetten. Maar het introduceren van het nieuwe concept warm-yoga biedt de consument meer duidelijkheid en de garantie dat de temperatuur nooit hoger zal zijn dan 30 graden. Bij hot yoga en bikram, ligt de temperatuur meestal tussen de 36 en 45 graden. Ook bieden we regelmatig aerial yoga aan. En een compleet yoga rooster van hatha, vinyasa , flow, yin yoga en massages. Zodat je altijd aan je behoeften komt qua yoga stijlen. Zodat je zowel fysiek als geestelijk in jouw yoga en mindfulness kan blijven ontwikkelen en kan varieren wanneer daar behoefte aan is.

Aerial Yoga:

Een van de pioniers in aerial-yoga geeft hier les (Can,1999-2000) Zij is ook de oprichtster van de Kompassie Yoga Studio: Juliette Dormaar.
Uiteraard worden al onze yoga lessen verzorgd door een team van ervaren yoga docenten. Bij onze verantwoorde yoga lessen zal je al snel merken dat je fitter wordt in zowel ‘body als mind’.

Bekijk de route naar onze yoga studio in Rotterdam Delfshaven.  Wil je nog meer weten over ons, klik dan hier.

Hieronder presenteren we met vreugde ons Kompassie docenten-team!
Allen zijn zeer ervaren yoga-docenten in verschillende stijlen zodat elke leerling toe komt aan zijn/haar behoeften.
Waarbij ‘caring & sharing’ in de praktijk wordt uitgedragen. Neem gerust een kijkje en klik door op de foto’s. Tot snel!

Ons docenten team
Eline

Eline

Eline

Eline

Eine geeft bij ons Restorative Yoga, Warm Hatha en Yoga voor je rug. Eline is op zeer jonge leeftijd al met yoga in aanraking gekomen. Op 13 jarige leeftijd begon ze met het beoefenen van Iyengar Yoga, nadat ze had gezien dat mensen die al jaren met klachten liepen vaak na een paar maanden Yoga lessen ontzettend vooruit gingen. Voor Eline is yoga een bron van inspiratie, plezier, concentratie en nog veel meer. Dit is iets wat ze ook graag met andere mensen wil delen. Eline is Iyengar Yoga docent niveau I & II, Daarnaast is ze gespecialiseerd in zwangerschapsyoga en het verhelpen en voorkomen van medische klachten.

Eric

Eric

Eric

Eric

"Do what's good for you" is wat mijn eerste Yoga lerares tegen mij zei. Klinkt simpel, maar voor mij was het een openbaring. Mijn eerste Yoga les voelde als thuiskomen. Thuiskomen bij mezelf. En dat is nog steeds voor mij de kern van Yoga: verbinding maken met jezelf en met je lichaam. Elke oefening is een uitnodiging om jezelf (opnieuw) te ont-dekken. Eric geeft onze mindful flow lessen op dinsdag. In mijn training als docent heb ik veel leraren gehad uit verschillende stromingen waaronder Dynamic Yoga, Iyengar Yoga, Yin-Yang Yoga en Pralaya. Elke leraar en stijl heeft mij weer nieuwe kennis gegeven die ik nu dankbaar gebruik in in mijn lessen.

Juliette

Juliette

Juliette

Juliette

Naast het runnen van de studio geeft Juliette de Aerial Yoga (donderdag & zondag) en Gentle Flow les op donderdag. Juliette heeft jarenlange ervaring als yogadocent (300 HRS) , uitvoerend choreograaf, luchtacrobaat, artistiek-leider (Flyingartwork) en tevens danstherapeut (BA) In haar lessen integreert ze regelmatig de diverse disciplines. Ze gebruikt elementen van Hatha, Vinyasa flow en verschillende alignement & meditatie technieken. Zij past dit aan naar gelang de soort yogales en groep. Met warmte, passie en soms een grapje. Rode draad in alle lessen is haar plezier en passie voor yoga in verbinding met de groep. Met aandacht voor welzijn, ontwikkeling en authenticiteit. Haar lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen die op zoek is naar meer rust, gezondheid en levenskracht. Welkom!

Maya

Maya

Maya

Maya

Maya geeft de Yin& Yang les en de Warm Vinyasa op woensdag. Hallo, ik ben Maya. Vol vertrouwen sta ik al 12 jaar in verbinding met de helende kracht van yoga. Waarbij ik de bewustwording van de adem en de kracht die het geeft ervaar als een geschenk uit de hemel. De ervaring dat je in verbinding met je adem alles in het leven aan kan is wat ik graag wil overbrengen aan mijn studenten. Ik ben dankbaar om de woensdag avond 2 lessen te mogen verzorgen bij Kompassie. Graag ondersteun ik anderen bij het vinden van hun eigen momenten van micro-verlichting. Zowel op als van de mat. Onze micro verlichtingsmomenten laten mij inzien dat elk lijden een creatie is van de eigen geest. Graag bouw ik aan een persoonlijke relatie waarin ruimte is voor heling en groei. Mijn opleiding: Ashtanga Yoga Teacher Training 200hours. En kennis gemaakt met Kino McGregor, Tim Feldman en Lino Miele en dankbaar gestudeerd te mogen hebben bij Sharath in Mysore, India. Zie jullie op de mat! Namaste

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07