Yoga op het water !

Kompasie Yoga op het water! (excuses; we deden al twee events deze zomer 2019 maar die hadden we hier nog niet geplaatst. Op facebook zijn we soms iets scherper..)

Misschien volgt er nog 1 in de na zomer van 2019.

Verzamelen: Om 10:00 op de hoek van de Kompassie Yoga Studio. Vooraf graag betalen door je aan te melden per email.

De natuur is een bron van ontspanning, kracht & creativiteit. We gaan het water op! Zachtjes dobberend op een grote platbodem panton gaan we onze yoga ervaren. Geen moeilijke yoga. Maar een mindful en joyful belevenis die je niet snel zal vergeten!

Op 5 Augustus aanstaande geven we op een prachtige locatie aan het water in historisch Delfshaven een heerlijke drijvende Yoga les. Met de watervogels om ons heen..

Aansluitend genieten we (optioneel) van een uitgebreid gezond ontbijt buffet samen. Heerlijk en welverdiend nagenieten. Dit event is ook zichtbaar op facebook.  Er volgen wellicht nog wat meer data gedurende de zomer. Houdt daarom eventueel onze facebook pagina in de gaten.

Je kan je nog inschrijven: info@kompassieyoga.nl o.v.v aanmelding yoga op het water.

Kosten: Alleen yoga op het water: 12,50 euro per persoon. De brunch wordt gehouden bij: Rouwdouwer. En is uiteraard een vrijwillige optie. Wel erg gezellig en we hebben echt trek na deze bijzondere yoga belevenis. Inmiddels hebben we besloten dat het makkelijkste is voor iedereen  om dat stukje zelf af te rekenen. Zo kan je last minute nog aanschuiven. Houdt dan s.v.p rekening met circa 9 euro voor je heerlijke brunch.

TIP: Wees er snel bij want dit unieke yoga event op het water is populair en heeft een beperkt aantal yoga plekken vrij op het drijvende panton.

buiten yoga op het water. kompassie yoga

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save