Yoga op het water !

Kompasie Yoga op het water! (excuses; we deden al twee events deze zomer 2019 maar die hadden we hier nog niet geplaatst. Op facebook zijn we soms iets scherper..)

Misschien volgt er nog 1 in de na zomer van 2019.

Verzamelen: Om 10:00 op de hoek van de Kompassie Yoga Studio. Vooraf graag betalen door je aan te melden per email.

De natuur is een bron van ontspanning, kracht & creativiteit. We gaan het water op! Zachtjes dobberend op een grote platbodem panton gaan we onze yoga ervaren. Geen moeilijke yoga. Maar een mindful en joyful belevenis die je niet snel zal vergeten!

Op 5 Augustus aanstaande geven we op een prachtige locatie aan het water in historisch Delfshaven een heerlijke drijvende Yoga les. Met de watervogels om ons heen..

Aansluitend genieten we (optioneel) van een uitgebreid gezond ontbijt buffet samen. Heerlijk en welverdiend nagenieten. Dit event is ook zichtbaar op facebook.  Er volgen wellicht nog wat meer data gedurende de zomer. Houdt daarom eventueel onze facebook pagina in de gaten.

Je kan je nog inschrijven: info@kompassieyoga.nl o.v.v aanmelding yoga op het water.

Kosten: Alleen yoga op het water: 12,50 euro per persoon. De brunch wordt gehouden bij: Rouwdouwer. En is uiteraard een vrijwillige optie. Wel erg gezellig en we hebben echt trek na deze bijzondere yoga belevenis. Inmiddels hebben we besloten dat het makkelijkste is voor iedereen  om dat stukje zelf af te rekenen. Zo kan je last minute nog aanschuiven. Houdt dan s.v.p rekening met circa 9 euro voor je heerlijke brunch.

TIP: Wees er snel bij want dit unieke yoga event op het water is populair en heeft een beperkt aantal yoga plekken vrij op het drijvende panton.

buiten yoga op het water. kompassie yoga

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07