Mini Retreat: Aerial Yoga vakantie aan zee! 11-12 juni 2022

Een prachtige mini yoga vakantie met Aerial-Yoga voor elk niveau aan zee, door Kompassieyoga Nederland.  Deze keer gaan we naar heerlijk Zeeland! Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke leef schema’s.

We houden ervan je te verwennen. Oprecht en in echt contact. Deze bijzondere  2-daagse Aerial yoga retreat is voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen die nog nooit aerial-yoga hebben gedaan. Je zal in korte tijd je diep gaan ontspannen en verrijkt voelen. Gecombineerd met mooie ontmoetingen met elkaar & heerlijke gezond eten.

Neem even de tijd om jezelf voor te stellen; weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven. En direct in contact met de oerkracht van de zee en de oprechte begeleiding die je ontvangt. 
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur in een bijzondere Aerial-Yoga workshop locatie aan de Nederlandse kust. 
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het begin van de zomer is of een simpel verlangen om jezelf diep te ontspannen en opnieuw te centreren: het boeken van deze 2 daagse korte yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige omgeving met gezellige yogis, jullie ervaren Yoga docent en host; Juliette!

Om je plekje te reserveren:

Aerial-Yoga Strand Locatie

Aerial-Yoga Strand Locatie

– Weekend Mini Aerial-Yoga Retreat aan Zee: 11 & 12 Juni
(60 min rijden vanaf Rotterdam). We begeleiden in kleine , kwaliteit groepen met persoonlijke aandacht. Max 7 deelnemers. Overzicht: 
– Prijs:  All in 290 euro per persoon. Dit is inclusief eten/drinken Zaterdag avond en Zondag ochtend, plus de begeleiding en de lessen. Huur van de drie strand locaties en de fijne les en de Aerial yoga Workshop. En alle voorbereidingen.
-Op basis van gezamenlijk gebruik twee persoons kamer. In een rustig huisje, dicht bij strand. En de AerialYoga workshop locatie direct op het strand met alle begeleiding, eten, drinken.
Dit is zeer scherp geprijsd gezien het seizoen, locatie Zeeland, bewust werkend met kleine groepen.
 Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging. We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. Onder de foto’s nog details Programma. 

Details programma outline:

Je bent rond 15:00 welkom Zaterdag middag 11 Juni en de groep wordt gastvrij ontvangen in onze 2 kleine huisje. Vlak bij Scharendijke. Dit is tevens maar 10 min rijden naar onze AerialYoga Beach-Workshop Locatie!
Dit bijzondere Weekend Retreat is bewust klein en intiem opgezet. Dat betekent dat je je kamer zal delen met 1 andere persoon. Als je de kamer alleen wil vragen we een meerprijs van 60euro ivm onze retreat kosten. Maar: Je kan ook kiezen om samen met iemand te komen die je kent: 
Zodat je weet met wie je slaapt. En anders wordt het door ons ingedeeld. 
 
Zaterdag: Rond een uur of 15:15 kan je inchecken. Onder genot van je welkomst drankje: Begint je dag met heerlijk acclimatiseren en ontspannen. En je kan er ook heerlijk wandelen, of zonnen op je terras. Of lekker naar het strand.

We zullen dan Zaterdag eind van de dag (circa 17:30)  een bijzonder Groeps ceremonie uitvoeren. Aansluitend gecombineerd met een zachte Yoga les om de avond in te luiden.  Daarna gaan we gezellig samen eten in onze (twee) huisjes. 

– Zondag Ochtend: Een relaxed groeps ontbijt rond 09:15. Uitchecken uit huisje om 10:15. Om door te gaan naar de Aerial Workshop locatie op het strand!
– Deze strand Locatie is werkelijk prachtig en direct aan zee. Zie foto’s.  We starten met de Aerial Yoga Workshop om 10:30 en het duurt tot 12:30. 
– Daar de Aerial-Yoga workshop Locatie aan het het strand bij de Zee ligt; betekent dat uiteraard ook dat je wel wat omgevings geluid hoort. Maar je bent geheel afgeschermd verder omdat het een unieke binnen locatie is.
Tevens kunnen we daarna genieten van een heerlijke afsluitende Brunch* ter plaatse.
Deze mooie omgeving nodigt je uit om de dag nog verder te genieten van elkaar, het strand en de rest van de dag. 
Extra:
Bij de buren kan je ook SUP-YOGA boards huren ! Ik overweeg nog een gratis sup-Yoga begeleiding te geven aan jullie op zee!  *Retreat is : Excl strand paviljoen brunch en het sup-yoga materiaal.
 
Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan.

 

Ook geïnteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren of meld je aan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

2 daagse (Aerial) Yoga vakantie:

– 11 & 12 juni 2022

Prijs per persoon (2 persoons kamer): Euro 290,- All inclusive

Aanbetaling € 170,– (te voldoen bij je inschrijving). Paar weken voor vertrek krijg je eind factuur. Met alle overige details en adres accommodatie.

Mini Retreat is inclusief:

– Het gehele verblijf, 2 dagen, 1 overnachting
– Maaltijden (kleine lunch op dag 1, diner en ontbijt dag 2) – gebruik van twee persoon kamer
– Alle Yogalessen en begeleiding
 – Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Brunch in strand paviljoen locatie. Jouw transport naar de locatie. Vanaf Rotterdam max 1 uur reizen

– Excl meerprijs indien je een kamer voor jezelf wil.

  • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreide begeleiding en het verwen & leisure program
Neem gerust contact op:

Hebben we je interesse gewekt? Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

  • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
  • Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
  • Email ons gerust voor de mogelijkheden.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

  • Voetnoot Corona: Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze: Corona heeft een grote impact op iedereen. U mag er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet.

Annulerings Voorwaarden:

  • Tot en met 31 maart 2022 is de restitutie bij annulering: 80 % excl 40 euro administratie kosten.
  • Na 31 maart is dit 60% excl 40 euro administratie kosten.
  • Na 15 april is dit: 40% excl 40 euro administratie kosten.
  • Na 10 mei : Geen restitutie maar eventueel bij aantoonbare overmacht een Voucher voor de volgende reis.
 
De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07