Een Yoga Workshop bij de Kompassie Yoga Studio

In het uitklap menu vindt je de aankomende workshops! Wij organiseren regelmatig een leuke yoga workshop, Yoga events & retreats waarin je dieper kan ingaan op interessante yoga thema’s.  Daarbij horen verschillende yoga stijlen, technieken en asanas. Ook ben je welkom om je eigen wens workshop aan te vragen. Jouw yoga wens proberen we altijd uit te laten komen! Denk bijvoorbeeld aan onder andere een Aerial-Yoga Workshop of dergelijke. Dit is ook zeer geschikt voor een unieke en onvergetelijke yoga ervaring samen met je vrienden of collega’s. Daarnaast organiseren we regelmatig yoga workshops met en specifiek yoga thema waardoor je jouw yoga practise beter kan ontwikkelen. Veel plezier!

We ontmoeten je ook graag in onze yoga workshops. Als je vragen hebt of je wil je inschrijven ; mail ons gerust.

Een greep uit afgelopen workshops :

Zondag 5 Maart’17: van 13.00-15.00u

ACRO YOGA – FLY ME TO THE MOON! Tweede editie
Schrijf je in op: info@kompassieyoga.nl
Acro Yoga = fun guaranteed! Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan elkaar laten vliegen? In deze Yoga Workshop bouw je jouw kracht op en wordt je flexibeler doordat je samen met een partner werkt.

Acro yoga bevat 3 onderdelen: yoga, acrobatiek en een stukje Thaise Massage. Het draait allemaal om vertrouwen, verbondenheid en vooral erg veel plezier.

Malou Zuur geeft deze workshop samen met Nicolaas van Zeijl.
De workshop is bedoeld voor iedereen die acro yoga wil beoefenen, dus alle niveaus zijn welkom. We beginnen deze workshop bij de basis! Je werkt bij Acro Yoga met 3 personen: een base, vlieger en spotter. Je kunt dus individueel meedoen, maar ook met een groepje. Het is de bedoeling dat iedereen alle rollen aan kan nemen, dus het is makkelijk als je ongeveer van hetzelfde gewicht/lengte bent, maar in principe zou iedereen elkaar moeten kunnen laten vliegen.

Wie: iedereen die geïnteresseerd is (ongeacht niveau en yoga ervaring!)
Wat: Acro yoga = vliegen = fun
Kosten: Early Bird €26
Nomaal vanaf 24 febr: 29 euro
Minimum deelnemers: 8. Max 15 deelnemers

 XL Yin & Yoga Nidra. Zat 11 maart van 13:30-15:30

Special XL Warm Yin Yoga met Yoga Nidra! In aangenaam klimaat van 28 graden infrarood verwarming

Verlang je ook zo naar de lente? In deze (XL; Extra Lange) warme Yin Yoga Workshop , richten we op ons de lever en galblaas meridianen. De lente is de tijd om deze op te laden en te ontgiften. Waardoor je de emoties zoals irritatie, frustratie en woede die in je lever vastzit kan transformeren in compassie naar jezelf en naar anderen. De infrarood warmte helpt de ontgiftiging extra te ondersteunen.

Tijdens deze Yin/Nidra Yoga Workshop:
Ervaar je zelf de bijzondere helende en ontspannende dieptewerking van de infrarood stralen, die ervoor zorgen dat de spieren en pezen innerlijk verwarmt worden. De temperatuur van 27 graden zorgen voor een aangename en vriendelijke warmte. Dit gecombineerd met de meditatieve staat tijdens Yin Yoga waar we dieper ingaan op de energetische werking van de lever en galblaas meridianen. We houden tijdens yin yoga de houdingen 3 tot 5 minuten vast om optimaal tot ontspanning te komen.

Als eindontspanning sluiten we af met een Yoga Nidra sessie, waar je mentaal, emotioneel en fysiek geheel leert ontspannen. Het is een geleide meditatie in savasana.

De special is:
– Voor ieder niveau toegankelijk; beginners en gevorderden.

Tip: Zorg dat je van te voren goed (water) hebt gedronken en niet te zwaar gelunched. Neem gerust een handdoek mee, er zijn douches.
Early bird t/m 18 febr 27 euro
Normaal tarief: 30 euro
Minimum aantal deelnemers: 8
Aanmelden via: info@kompassieyoga.nl

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save