Vanaf 22 Mei: Wekelijks Suppen en Sup-Yoga direct bij onze studio!

Eindelijk hebben we het waar gemaakt: Een oud idee is gelanceerd mede ‘dankzij’ de Lockdowns. We zijn de enige yogastudio die in de stad supyoga bij haar locatie heeft. Daarbij is het ook nog eens een heel mooie rustige omgeving..en toch in de stad.

Elke zaterdag om 12:30! Sup-Yoga is een heerlijke ontspannende activiteit die zeer corona proof is. Ook kan je binnenkort bij ons terecht voor het huren van de Sup Yoga Boards. Denk bij huur aan je borg en ID.

Ons reserverings systeem hiervoor geschikt.  We verwachten over ca 2 weken dit ook klaar te hebben.

Kan ik al boeken?

Ja, je kan nu al je eerste les boeken in ons rooster of huur aanvraag doen. Hiervoor kan je onze studio een email sturen met ‘verzoek tot huur of (prive) les sup-yoga’ en je gewenste datum/tijd. Je sup-board kan dan niet door iemand anders gehuurd worden voor dat moment. 

Buiten 1 op 1 lesgeven behoort ook tot de mogelijkheden!

LEUK! Wel een ‘open mind’ en gezond zijn;-)

Kortings actie Prive Sup les: Een uur lang Prive les inclusief Sup materiaal : 55 euro

Groeps les inclusief sup materiaal: Normaal 30 euro. Tijdelijke Korting: Als je een vriendin bij de groep brengt: maar 22,00 !

Actieve Kompassiestudio members krijgen altijd een mooie korting met de Sup-kaart! 

Op dit moment hebben al vier sup-boards tot onze beschikking hebben – excl instructeur-. Dus je kan al met een leuke kleine groep deze geweldige ontspannen yoga of sup ervaring op het pittoresque water van delfshaven delen. Nog nooit was suppen en sup-yoga zo dichtbij jou..! 

Email ons gerust via het contact formulier.

De FAQ antwoorden staan onderaan.

Tot snel!

Team Kompassieyoga 

  • Wat moet ik aan op een Sup-Board?

Comfortabele sportkleding en je zon bescherming. En: Schoenen? Nee we suppen op blote voeten. 

  • Moet ik iets meenemen?

Handig is: drinkwater, een kleine handdoek en slippers. En helemaal handig is: een extra set kleding

  • Waar blijven mijn spullen?

Kostbare spullen blijven veilig in onze yogastudio. Ook je telefoon, sleutels en dergelijke.

  • Hoe zit het met weer omstandigheden?

3 tot max 2 uur voor de les hebben we het recht de les of huur te annuleren. Je kan dan een andere afspraak maken om dit in te halen! Zorg aub dus dat je altijd je telefoonnummer aan ons mailt wanneer je boekt.

Voor en Najaar: Aan het begin en aan het einde van het seizoen hebben we indien gewenst binnenkort ook de wetsuits beschikbaar. Graag dit even van te voren melden. 

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07