Vanaf April: Wekelijks Suppen en Sup-Yoga direct bij onze studio!

Eindelijk hebben we het waar gemaakt: Een oud idee is gelanceerd mede ‘dankzij’ de Lockdowns. We zijn de enige yogastudio die in de stad supyoga bij haar locatie heeft. Daarbij is het ook nog eens een heel mooie rustige omgeving..en toch in de stad.

Sup-Yoga is een heerlijke ontspannende activiteit die zeer corona proof is. Ook kan je binnenkort bij ons terecht voor het huren van de Sup Yoga Boards.

Uiteraard met betaling van borg en kopie ID. Op dit moment maken we ons reserverings systeem hiervoor geschikt.  We verwachten over ca 2 weken dit ook klaar te hebben.

Kan ik al boeken?

Ja, je kan nu al je eerste les of huur aanvraag doen: Hiervoor kan je onze studio nu een email sturen met ‘verzoek tot huur of (prive) les sup-yoga’ en je gewenste datum/tijd. Je sup-board kan dan niet door iemand anders gehuurd worden voor dat moment. 

Buiten 1 op 1 lesgeven mag al binnen de huidige lockdown regels.

LEUK! Ben je een groep vrienden van onder de 27 jaar? Dan mogen we jouw vrienden ook les geven buiten. Ervaring is niet vereist. Wel een ‘open mind’ en gezond zijn;-)

Kortings actie Prive Sup les: Een uur lang Prive les inclusief Sup materiaal : 55 euro

Groeps les inclusief sup materiaal: Normaal 30 euro. Tijdelijke Korting: Als je een vriendin bij de groep brengt: maar 22,00 !

Actieve Kompassiestudio members krijgen altijd deze mooie korting! 

Op dit moment zullen we in April al vier sup-boards tot onze beschikking hebben – excl instructeur-. Dus je kan al met een leuke kleine groep deze geweldige ontspannen yoga of sup ervaring op het pittoresque water van delfshaven delen. Nog nooit was suppen en sup-yoga zo dichtbij jou..! 

Email ons gerust via het contact formulier.

De FAQ antwoorden staan onderaan.

Tot snel!

Team Kompassieyoga 

  • Wat moet ik aan op een Sup-Board?

Comfortabele sportkleding en je zon bescherming. En: Schoenen? Nee we suppen op blote voeten. 

  • Moet ik iets meenemen?

Handig is: drinkwater, een kleine handdoek en slippers. En helemaal handig is: een extra set kleding

  • Waar blijven mijn spullen?

Kostbare spullen blijven veilig in onze yogastudio. Ook je telefoon, sleutels en dergelijke.

  • Hoe zit het met weer omstandigheden?

3 tot max 2 uur voor de les hebben we het recht de les of huur te annuleren. Je kan dan een andere afspraak maken om dit in te halen! Zorg aub dus dat je altijd je telefoonnummer aan ons mailt wanneer je boekt.

Voor en Najaar: Aan het begin en aan het einde van het seizoen hebben we indien gewenst binnenkort ook de wetsuits beschikbaar. Graag dit even van te voren melden.