Vanaf medio Mei: Suppen en Sup-Yoga weer direct bij onze studio! Nu Private bookable!

We zijn de enige yogastudio die midden in de stad sup-yoga op haar eigen locatie heeft. Daarbij is het ook nog eens een heel mooie rustige en authentieke Rotterdamse omgeving..en goed bereikbaar in de stad.

Je kan nu via ons contactformulier een aanvraag doen voor prive of duo les in suppen of SupYoga. Je kan je vriend of vriendin meenemen. (Max 2 personen). Hoe luxe is dat? We kijken dan ook met je naar de beschikbaarheid. Sup-Yoga is een heerlijke ontspannende activiteit en vaak ook nog gezellig en mindful tegelijk. Ook kan je in overleg bij ons terecht voor het huren van de Sup Yoga Boards. Denk bij huur aan je borg en ID.

Kan ik al boeken?

Ja, je kan nu al je eerste les boeken of een huur aanvraag doen. Hiervoor kan je onze studio een email sturen met ‘verzoek tot prive les sup-yoga’ en je gewenste datum/tijd.  Je sup-board kan dan niet door iemand anders gehuurd worden voor dat moment. 

Onze Kompassiestudio members krijgen een mooie Sup korting op bovenstaande prijzen: laat gerust weten wie je bent..

Kortings actie Intro Prive Sup (yoga) les: 70 minuten lang inclusief Sup materiaal : 65 eu!

Of Duo les  intro korting inclusief sup materiaal: Normaal 49 euro pp. Tijdelijke Korting: maar 40,00 pp ! Incl alle materialen.

Het is werkelijk een geweldige ontspannen yoga of sup ervaring op het schilderachtige water van Rotterdam delfshaven delen. Nog nooit was suppen en sup-yoga zo dichtbij jou..! 

Email ons gerust via het contact formulier.

De FAQ antwoorden staan onderaan.

Tot snel!

Team Kompassieyoga 

  • Wat moet ik aan op een Sup-Board?

Comfortabele sportkleding en je zon bescherming. En: Schoenen? Nee we suppen op blote voeten. 

  • Moet ik iets meenemen?

Handig is: drinkwater, een kleine handdoek en slippers. En helemaal handig is: een extra set kleding

  • Waar blijven mijn spullen?

Kostbare spullen blijven veilig in onze yogastudio. Ook je telefoon, sleutels en dergelijke.

  • Hoe zit het met weer omstandigheden?

3 tot max 2 uur voor de les kan bij zware weersomstandigheden dat we de les of huur annuleren. (nog nooit gebeurd).  Je kan dan een andere afspraak maken om dit in te halen! Zorg aub dus dat je altijd je telefoonnummer aan ons mailt wanneer je boekt.

Voor en Najaar: Aan het begin en aan het einde van het seizoen hebben we indien gewenst ook de wetsuits beschikbaar. Graag dit even van te voren melden. (kost 8eu p.p)

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07