Corporate of Bedrijfs-Yoga voor uw bedrijf of organisatie
Wie zijn u onder andere voorafgegaan:

Nationaal Hypotheek bureau, Militaire (veiligheid) academie, Marlies Dekker, DFDS (Int.scheeps en transport bedrijf) , Besloten bedrijfs en communicatie event: Ahoy Rotterdam (in voorbereiding voor sept 2023) internationale organisatie, centrum voor expertise, netwerken en middelen in de internationalisering van het hoger onderwijs.

Yoga op het werk: verminder stress en verbeter de gezondheid van uw team

Bedrijfsyoga: creëer een gezonde werkomgeving voor uw team

Steeds meer bedrijven realiseren zich de voordelen van yoga voor hun werknemers. Van het verminderen van stress en spanning tot het verhogen van de energie en het verbeteren van de focus en concentratie, bedrijfsyoga kan een groot verschil maken in de algehele gezondheid en welzijn van uw team. Bij Kompassie Yoga bieden we verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen voor bedrijven en organisaties, zowel eenmalige live events als langere lesprojecten, zowel op locatie als online.

Yoga op locatie: creëer de juiste omgeving voor uw medewerkers en team

Ons toegewijde team werkt samen met uw bedrijf om het juiste yoga of mindfulness concept en -omgeving te creëren voor uw medewerkers en team, zowel op uw eigen locatie als bij ons in de studio. We hebben tevens ervaring in de evenementen wereld en weten veel van de operationele kant van producties indien nodig. Meedenken kan altijd!

Yoga voor bedrijven: gecertificeerde professionals om stress te verminderen en flexibiliteit en energie te vergroten

Alle sessies worden gegeven door gecertificeerde professionals om stress gerelateerde problemen te verminderen, de flexibiliteit, energie en mentale focus van uw personeel te vergroten in een veilige en gastvrije sfeer. Ons team heeft een sterke focus op het welzijn van lichaam en geest en kan verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen aanbieden met een netwerk van vertrouwde en ervaren yogatrainers.

Voordelen bedrijfsyoga: verminder stress en spanning, verhoog energie en focus, verbeter houding en versterk teamrelaties

De voordelen van bedrijfsyoga zijn talrijk en kunnen een grote impact hebben op uw team en organisatie. Door stress te verminderen en de fysieke fitheid te verbeteren, kunnen werknemers zich meer in vrede en verbonden voelen, terwijl ze ook hun focus en concentratie verbeteren en hun werkhouding ontwikkelen. Bedrijfsyoga kan ook bijdragen aan het versterken van de relaties binnen uw team.

Yoga teambuilding: creëer een gezonde en verbonden werkomgeving

Naast de individuele voordelen van yoga kan het ook een krachtig hulpmiddel zijn voor teambuilding. Door samen te werken aan fysieke en mentale uitdagingen, kunnen werknemers elkaar beter leren kennen en relaties opbouwen in een gezonde en positieve omgeving.

Last but not least:

Wilt u ook de voordelen van bedrijfsyoga ervaren en een gezonde werkomgeving voor uw team creëren? Neem dan contact op met Kompassie Yoga voor een gratis intake en voorstel op maat van uw wensen. We bieden verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen voor bedrijven en organisaties, zowelop locatie als online. Samen kunnen we werken aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, wat uiteindelijk zal leiden tot meer productiviteit en een positieve werkcultuur.

Ons ervaren team van docenten kan trainingen verzorgen voor zowel beginners als gevorderden en we passen de inhoud en duur van de sessies aan op de behoeften van uw organisatie. Naast de reguliere yogalessen bieden we ook speciale sessies aan, zoals yoga voor nek-, schouder- en rugklachten, meditatie om stress te verminderen en teambuilding-activiteiten.

Wacht niet langer en investeer in de gezondheid en het welzijn van uw team met bedrijfsyoga. Neem contact op met Kompassieyoga en laat ons u helpen bij het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.

Vanuit respect voor  de Avg zijn persoons gegevens gewist in deze spontane bedrijfs/organisatie reviews: 

 

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07