Corporate of Bedrijfs-Yoga voor uw bedrijf of organisatie
Wie zijn u onder andere voorafgegaan:

Nationaal Hypotheek bureau, Militaire (veiligheid) academie, Marlies Dekker, DFDS (Int.scheeps en transport bedrijf) , Besloten bedrijfs en communicatie event: Ahoy Rotterdam (in voorbereiding voor sept 2023) internationale organisatie, centrum voor expertise, netwerken en middelen in de internationalisering van het hoger onderwijs.

Yoga op het werk: verminder stress en verbeter de gezondheid van uw team

Bedrijfsyoga: creëer een gezonde werkomgeving voor uw team

Steeds meer bedrijven realiseren zich de voordelen van yoga voor hun werknemers. Van het verminderen van stress en spanning tot het verhogen van de energie en het verbeteren van de focus en concentratie, bedrijfsyoga kan een groot verschil maken in de algehele gezondheid en welzijn van uw team. Bij Kompassie Yoga bieden we verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen voor bedrijven en organisaties, zowel eenmalige live events als langere lesprojecten, zowel op locatie als online.

Yoga op locatie: creëer de juiste omgeving voor uw medewerkers en team

Ons toegewijde team werkt samen met uw bedrijf om het juiste yoga of mindfulness concept en -omgeving te creëren voor uw medewerkers en team, zowel op uw eigen locatie als bij ons in de studio. We hebben tevens ervaring in de evenementen wereld en weten veel van de operationele kant van producties indien nodig. Meedenken kan altijd!

Yoga voor bedrijven: gecertificeerde professionals om stress te verminderen en flexibiliteit en energie te vergroten

Alle sessies worden gegeven door gecertificeerde professionals om stress gerelateerde problemen te verminderen, de flexibiliteit, energie en mentale focus van uw personeel te vergroten in een veilige en gastvrije sfeer. Ons team heeft een sterke focus op het welzijn van lichaam en geest en kan verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen aanbieden met een netwerk van vertrouwde en ervaren yogatrainers.

Voordelen bedrijfsyoga: verminder stress en spanning, verhoog energie en focus, verbeter houding en versterk teamrelaties

De voordelen van bedrijfsyoga zijn talrijk en kunnen een grote impact hebben op uw team en organisatie. Door stress te verminderen en de fysieke fitheid te verbeteren, kunnen werknemers zich meer in vrede en verbonden voelen, terwijl ze ook hun focus en concentratie verbeteren en hun werkhouding ontwikkelen. Bedrijfsyoga kan ook bijdragen aan het versterken van de relaties binnen uw team.

Yoga teambuilding: creëer een gezonde en verbonden werkomgeving

Naast de individuele voordelen van yoga kan het ook een krachtig hulpmiddel zijn voor teambuilding. Door samen te werken aan fysieke en mentale uitdagingen, kunnen werknemers elkaar beter leren kennen en relaties opbouwen in een gezonde en positieve omgeving.

Last but not least:

Wilt u ook de voordelen van bedrijfsyoga ervaren en een gezonde werkomgeving voor uw team creëren? Neem dan contact op met Kompassie Yoga voor een gratis intake en voorstel op maat van uw wensen. We bieden verschillende soorten yoga-, mindfulness- en meditatietrainingen voor bedrijven en organisaties, zowelop locatie als online. Samen kunnen we werken aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, wat uiteindelijk zal leiden tot meer productiviteit en een positieve werkcultuur.

Ons ervaren team van docenten kan trainingen verzorgen voor zowel beginners als gevorderden en we passen de inhoud en duur van de sessies aan op de behoeften van uw organisatie. Naast de reguliere yogalessen bieden we ook speciale sessies aan, zoals yoga voor nek-, schouder- en rugklachten, meditatie om stress te verminderen en teambuilding-activiteiten.

Wacht niet langer en investeer in de gezondheid en het welzijn van uw team met bedrijfsyoga. Neem contact op met Kompassieyoga en laat ons u helpen bij het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.

Vanuit respect voor  de Avg zijn persoons gegevens gewist in deze spontane bedrijfs/organisatie reviews: 

 

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16