Lieve mensen,

Zoals al veel trouwe leerlingen weten is onze hoofd boven water houden als kwalitatieve yoga-studio met veel persoonlijke aandacht tijdens de Corona Crisis een serieuze uitdaging.  Momenteel zijn onze grootste zorgen de vaste lasten. . Terwijl we wel extra investeren om de Studio Corona Proof te houden en tevens een Online library binnenkort aan te kunnen bieden..

De yoga groepen houden we ook klein om voldoende afstand te waarborgen. Daarom is deze donatie pagina in het leven geroepen: Wil jij ook dat we samen door de crisis komen en onze bijzondere Yoga en Yoga-Fusion lessen met een super geod docenten team op een van de prachtigste Yoga locaties in Rotterdam kunnen blijven geven? Doneer dan nu. En/ of deel deze mogelijkheid met je vrienden.

Cadeau als dank: Een mooie Bonus die ik hiervoor aanbied is: Vanaf elke 70 euro die we ontvangen wil ik uit dank  (Juliette eigenaar Kompassieyoga) jou zelfs een gratis AerialYoga Prive sessie geven! Corona proof uiteraad.

Stuur je dan wel even een mailtje met je gegevens en welke tijden je eventueel kan? Dan ga ik mijn best doen dit voor je in te plannen. Ga gerust naar de contact pagina zodra je je donatie hebt gedaan.

Maar: Elk klein bedrag is ook zeer welkom uiteraard. Laten we samen als ambassadeurs van Kompassieyoga er voor zorgen dat wat er ook gebeurd: De studio kan blijven voortleven!

Mijn dank is groot. Ook namens mijn team:

Juliette – Founder Kompassieyoga-