Lieve mensen,

Zoals al veel trouwe leerlingen weten is onze hoofd boven water houden als kwalitatieve yoga-studio met veel persoonlijke aandacht tijdens de Corona Crisis een serieuze uitdaging.  Momenteel zijn onze grootste zorgen de vaste lasten. . Terwijl we wel extra investeren om de Studio Corona Proof te houden en tevens een Online library binnenkort aan te kunnen bieden..

De yoga groepen houden we ook klein om voldoende afstand te waarborgen. Daarom is deze donatie pagina in het leven geroepen: Wil jij ook dat we samen door de crisis komen en onze bijzondere Yoga en Yoga-Fusion lessen met een super geod docenten team op een van de prachtigste Yoga locaties in Rotterdam kunnen blijven geven? Doneer dan nu. En/ of deel deze mogelijkheid met je vrienden.

Cadeau als dank: Een mooie Bonus die ik hiervoor aanbied is: Vanaf elke 70 euro die we ontvangen wil ik uit dank  (Juliette eigenaar Kompassieyoga) jou zelfs een gratis AerialYoga Prive sessie geven! Corona proof uiteraad.

Stuur je dan wel even een mailtje met je gegevens en welke tijden je eventueel kan? Dan ga ik mijn best doen dit voor je in te plannen. Ga gerust naar de contact pagina zodra je je donatie hebt gedaan.

Maar: Elk klein bedrag is ook zeer welkom uiteraard. Laten we samen als ambassadeurs van Kompassieyoga er voor zorgen dat wat er ook gebeurd: De studio kan blijven voortleven!

Mijn dank is groot. Ook namens mijn team:

Juliette – Founder Kompassieyoga-

 

 
De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Johan Molenaar
Johan Molenaar
2022-06-19
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07