The Art of Armbalancing. Workshop

New dates will come soon with Tim!
Price: 30 eu. Teacher: Tim de Ruiter
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Ook geschikt voor beginners! Come and join us at: The Art of Armbalancing
( We always adapt our language to the group)

Altijd afgevraagd hoe je die gave armbalansen doet? Lijkt de kraai onmogelijk of wil je leren om terug te springen vanuit een andere armbalans?

In de workshop over armbalansen zullen de basis beginselen aan bod komen, de correcte uitlijning van de houding en ondersteunende houdingen. Elke houding zal geleidelijk worden opgebouwd in een vloeiende reeks, er zal genoeg tijd zijn om te oefenen en vragen te stellen. Tijdens deze workshop zullen een aantal basis armbalansen worden beoefend met enkele variaties. Om dit alles te verdiepen zal anatomische kennis worden gegeven voor een dieper begrip.

De basisworkshop zal de volgende armbalansen behandelen: Bakasana, Bhujapidasana en Astavakrasana. Toegankelijk voor alle niveaus en kan een nieuwe stimulans zijn voor je eigen yoga beoefening.

We welcome you in this very useful yoga workshop to build up your practice with more fulfillment! You can use these techniques to benefit more during your yoga classes.

About the Teacher, Tim::
Perfecte workout of bewegingsleer met diepgang? Van jongs af aan was ik erg fanatiek in verschillende sporten. Honkbal was mijn passie en had uitstapjes in verschillende oosterse vechtstijlen. Vanwege een blessure, onvermijdelijke operatie aan de knie en een revalidatieproces ben ik in de fitness beland.

Per toeval werd ik uitgenodigd om eens een groepsles te volgen in de sportschool waar ik nog steeds actief ben. Het was een combinatie tussen yoga, pilates en tai chi verpakt in een choreografie en ondersteunende muziek. Wauw, wat een andere manier van bewegen! Vanaf die eerste les snakte mijn lichaam naar meer, het voelde in eerste instantie zo vreemd aan en tegelijkertijd ook zo natuurlijk. Een week later Power yoga ontdekt en sindsdien op zoek gegaan naar de yogastijl die mij het beste past. Uiteindelijk uitgekomen bij Ashtanga Vinyasa en Yin yoga. Het zijn twee tegenovergestelde stijlen die elkaar perfect aanvullen.

Eind 2012 was ik spontaan uitgenodigd om een yogales over te nemen, Dit was het laatste duwtje in de rug om te beseffen dat ik deze perfecte workout of prachtige bewegingsleer van yoga met diepgang wilde overdragen aan anderen. Namaste, Tim

– Price: 30 eu
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Namaste,
team Kompassie