The Art of Armbalancing. Workshop

New dates will come soon with Tim!
Price: 30 eu. Teacher: Tim de Ruiter
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Ook geschikt voor beginners! Come and join us at: The Art of Armbalancing
( We always adapt our language to the group)

Altijd afgevraagd hoe je die gave armbalansen doet? Lijkt de kraai onmogelijk of wil je leren om terug te springen vanuit een andere armbalans?

In de workshop over armbalansen zullen de basis beginselen aan bod komen, de correcte uitlijning van de houding en ondersteunende houdingen. Elke houding zal geleidelijk worden opgebouwd in een vloeiende reeks, er zal genoeg tijd zijn om te oefenen en vragen te stellen. Tijdens deze workshop zullen een aantal basis armbalansen worden beoefend met enkele variaties. Om dit alles te verdiepen zal anatomische kennis worden gegeven voor een dieper begrip.

De basisworkshop zal de volgende armbalansen behandelen: Bakasana, Bhujapidasana en Astavakrasana. Toegankelijk voor alle niveaus en kan een nieuwe stimulans zijn voor je eigen yoga beoefening.

We welcome you in this very useful yoga workshop to build up your practice with more fulfillment! You can use these techniques to benefit more during your yoga classes.

About the Teacher, Tim::
Perfecte workout of bewegingsleer met diepgang? Van jongs af aan was ik erg fanatiek in verschillende sporten. Honkbal was mijn passie en had uitstapjes in verschillende oosterse vechtstijlen. Vanwege een blessure, onvermijdelijke operatie aan de knie en een revalidatieproces ben ik in de fitness beland.

Per toeval werd ik uitgenodigd om eens een groepsles te volgen in de sportschool waar ik nog steeds actief ben. Het was een combinatie tussen yoga, pilates en tai chi verpakt in een choreografie en ondersteunende muziek. Wauw, wat een andere manier van bewegen! Vanaf die eerste les snakte mijn lichaam naar meer, het voelde in eerste instantie zo vreemd aan en tegelijkertijd ook zo natuurlijk. Een week later Power yoga ontdekt en sindsdien op zoek gegaan naar de yogastijl die mij het beste past. Uiteindelijk uitgekomen bij Ashtanga Vinyasa en Yin yoga. Het zijn twee tegenovergestelde stijlen die elkaar perfect aanvullen.

Eind 2012 was ik spontaan uitgenodigd om een yogales over te nemen, Dit was het laatste duwtje in de rug om te beseffen dat ik deze perfecte workout of prachtige bewegingsleer van yoga met diepgang wilde overdragen aan anderen. Namaste, Tim

– Price: 30 eu
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Namaste,
team Kompassie

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16