The Art of Armbalancing. Workshop

New dates will come soon with Tim!
Price: 30 eu. Teacher: Tim de Ruiter
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Ook geschikt voor beginners! Come and join us at: The Art of Armbalancing
( We always adapt our language to the group)

Altijd afgevraagd hoe je die gave armbalansen doet? Lijkt de kraai onmogelijk of wil je leren om terug te springen vanuit een andere armbalans?

In de workshop over armbalansen zullen de basis beginselen aan bod komen, de correcte uitlijning van de houding en ondersteunende houdingen. Elke houding zal geleidelijk worden opgebouwd in een vloeiende reeks, er zal genoeg tijd zijn om te oefenen en vragen te stellen. Tijdens deze workshop zullen een aantal basis armbalansen worden beoefend met enkele variaties. Om dit alles te verdiepen zal anatomische kennis worden gegeven voor een dieper begrip.

De basisworkshop zal de volgende armbalansen behandelen: Bakasana, Bhujapidasana en Astavakrasana. Toegankelijk voor alle niveaus en kan een nieuwe stimulans zijn voor je eigen yoga beoefening.

We welcome you in this very useful yoga workshop to build up your practice with more fulfillment! You can use these techniques to benefit more during your yoga classes.

About the Teacher, Tim::
Perfecte workout of bewegingsleer met diepgang? Van jongs af aan was ik erg fanatiek in verschillende sporten. Honkbal was mijn passie en had uitstapjes in verschillende oosterse vechtstijlen. Vanwege een blessure, onvermijdelijke operatie aan de knie en een revalidatieproces ben ik in de fitness beland.

Per toeval werd ik uitgenodigd om eens een groepsles te volgen in de sportschool waar ik nog steeds actief ben. Het was een combinatie tussen yoga, pilates en tai chi verpakt in een choreografie en ondersteunende muziek. Wauw, wat een andere manier van bewegen! Vanaf die eerste les snakte mijn lichaam naar meer, het voelde in eerste instantie zo vreemd aan en tegelijkertijd ook zo natuurlijk. Een week later Power yoga ontdekt en sindsdien op zoek gegaan naar de yogastijl die mij het beste past. Uiteindelijk uitgekomen bij Ashtanga Vinyasa en Yin yoga. Het zijn twee tegenovergestelde stijlen die elkaar perfect aanvullen.

Eind 2012 was ik spontaan uitgenodigd om een yogales over te nemen, Dit was het laatste duwtje in de rug om te beseffen dat ik deze perfecte workout of prachtige bewegingsleer van yoga met diepgang wilde overdragen aan anderen. Namaste, Tim

– Price: 30 eu
Please subscribe by email: info@kompassieyoga.nl o.v.v:
– Art of Arm balancing workshop

Namaste,
team Kompassie

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07