8 daagse Cursus Aerial-Yoga Dance!

In verband met de rustige Zomer periode is deze Cursus in de Zomer afgelast. Daarvoor in de plaats hebben we voor je de Aerial Yoga Dance Workshop! Op Zondag  6 Augustus. Dit start om: 11:30. En duurt tot 14 uur. Het is prettig voor je zelf als je wel al een paar gewone Aerial-Yoga lessen hebt gevolgd. Aanmelding gebeurd via email.

Afgelaste cursus : Een unieke 8 daagse Aerial Yoga Dance cursus in juli 2017 !
Data: 8 Vrijdag avonden vanaf 14 Juli. Van 20:00-21:15: 75 min
Kosten voor alle data: 130 euro. Incl thee en gezonde versnapering

In deze unieke aerial-yoga Cursus wordt je op reis genomen in de unieke flow en muzikale mogelijkheden van Aerial Yoga. Je ervaart de verdieping hierin met muziek en choreografie. Dit op basis van verschillende aerial yoga & dansante oefeningen. Waarbij we unieke verbindingen gebruiken soms gecombineerd met luchtacrobatische houdingen. Je hebt geen dans ervaring hiervoor nodig. Ook geen acrobatische! 😉
De focus wordt gelegd op de verbinding, plezier met elkaar en de flow van de ene beweging naar de andere: waardoor er prachtige aerial yoga dans frases ontstaan. Zodat je een unieke verdieping ervaart in deze nieuwe aerial-yoga dimensie ! Advies is wel: een paar gewone aerial yoga lessen gevolgd te hebben. (ca 4 indien haalbaar)

Over de docent:
De jarenlange internationale werk ervaring van Julliette (eigenaar kompassie) als yoga docente, luchtacrobate (Flyingartwork) en danstherapeute garandeert een unieke dansstijl waarbij je op nieuwe manieren jezelf leert uiten in beweging zowel op de grond als in de lucht! Dit gebeurd met veel plezier
Instap voorwaarde: eerder minimaal 5 ‘gewone’ Aerial-Yoga lessen gevold hebbend.

– Max aantal deelnemers: 12
– Kosten; 130 euro
– Kompassie abonnees: 115 euro
Minimum aantal deelnemers: 7
Inschrijving per email: info@kompassieyoga.nl

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07