Omschrijving cursus Ouderen Yoga

We kijken momenteel of er genoeg animo is voor nieuwe data in 2018/2019. Indien u interesse heeft: Email ons gerust. Zodat we contact met u kunnen opnamen bij voldoende interesse.

Kosten: 120 euro.(voor minima ouderen kan op draagkracht tarief aanpassing mogelijk gemaakt worden. Email gerust voor mogelijkheden)
Abonneees Kompassie: 110 euro,-
Aanmelding per email: info@kompassieyoga.nl
Leeftijd: tussen de 50 & 100 jaar. Iedereen is uniek.

Is Yoga ook iets voor u?
Yoga is een sport, maar zonder winnaars of verliezers. Niet competitie maar samenwerking staat voorop. Samenwerking tussen lichaam en geest vooral. Wie kent niet het aloude gezegde: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’?
Yoga is helend, Je leert de (hatha) yoga oefeningen verantwoord en met veel plezier. Samen in een gezellige groep van gemotiveerde mensen. Na de les is er tijd voor een kopje thee.
Onze yogadocent heeft gedegen kennis van de doelgroep.
Deze cursus wordt gegeven op een prachtige rustige locatie in het historisch delfshaven van Rotterdam. De Kompassie Yoga Studio. Onze ingang en toilet is zelfs minder valide vriendelijk.

Ook het ouder worden kan soms als stressvol worden ervaren. En vraagt om veel aanpassing. Je kan die stress niet vermijden maar je kan er wel wat mee doen: yoga oefeningen.

Met deze cursus zal je welzijn en gezondheid verbeteren. Je gaat je minder (vaak) zorgen maken, beter slapen, minder last van gewrichtspijn en soepeler bewegen. Niet alles zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar het zal veel verlichting geven. Ook is deze cursus een sociale bezigheid. We werken in een groep gelijkgestemden. En er is altijd aandacht. Ook na de les.

Om veel oefeningen toegankelijker te maken zijn er ook yoga klapstoelen aanwezig.
Graag voor 20 mei je aanmelden op: info@kompassieyoga.nl. Indien er significante klachten of wensen zijn mag je deze toevoegen in de email.

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07