Omschrijving cursus Ouderen Yoga

We kijken momenteel of er genoeg animo is voor nieuwe data in 2018/2019. Indien u interesse heeft: Email ons gerust. Zodat we contact met u kunnen opnamen bij voldoende interesse.

Kosten: 120 euro.(voor minima ouderen kan op draagkracht tarief aanpassing mogelijk gemaakt worden. Email gerust voor mogelijkheden)
Abonneees Kompassie: 110 euro,-
Aanmelding per email: info@kompassieyoga.nl
Leeftijd: tussen de 50 & 100 jaar. Iedereen is uniek.

Is Yoga ook iets voor u?
Yoga is een sport, maar zonder winnaars of verliezers. Niet competitie maar samenwerking staat voorop. Samenwerking tussen lichaam en geest vooral. Wie kent niet het aloude gezegde: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’?
Yoga is helend, Je leert de (hatha) yoga oefeningen verantwoord en met veel plezier. Samen in een gezellige groep van gemotiveerde mensen. Na de les is er tijd voor een kopje thee.
Onze yogadocent heeft gedegen kennis van de doelgroep.
Deze cursus wordt gegeven op een prachtige rustige locatie in het historisch delfshaven van Rotterdam. De Kompassie Yoga Studio. Onze ingang en toilet is zelfs minder valide vriendelijk.

Ook het ouder worden kan soms als stressvol worden ervaren. En vraagt om veel aanpassing. Je kan die stress niet vermijden maar je kan er wel wat mee doen: yoga oefeningen.

Met deze cursus zal je welzijn en gezondheid verbeteren. Je gaat je minder (vaak) zorgen maken, beter slapen, minder last van gewrichtspijn en soepeler bewegen. Niet alles zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar het zal veel verlichting geven. Ook is deze cursus een sociale bezigheid. We werken in een groep gelijkgestemden. En er is altijd aandacht. Ook na de les.

Om veel oefeningen toegankelijker te maken zijn er ook yoga klapstoelen aanwezig.
Graag voor 20 mei je aanmelden op: info@kompassieyoga.nl. Indien er significante klachten of wensen zijn mag je deze toevoegen in de email.