Aerial yoga
 Rotterdam

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Aerial Yoga les in de Kompassie Yoga studio Rotterdam:

De Aerial yoga les is een nieuwe vorm van fusion-yoga dat de yoga asana’s combineert met gecontroleerde bewegingen in een lucht acrobatische lus. Ofwel een yoga swing of aerial yoga hangmat. Onze Aerial Yoga les is aan de ene kant mindful en kalmerend voor de geest. Aan de andere kant vormt het een laag drempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest om op een nieuwe en bijzondere manier yoga te beoefenen. Ook de Aerial-Yoga is geschikt voor beginners en gevorderend. Kijk gerust voor de mogelijkheden op ons rooster.

De kleine afstand van de grond en de ondersteuning door de doeken heeft een druk verminderende verlichting in de gewrichten tot gevolg. Op fysiek vlak betekent het dat: Het spel met de zwaartekracht en het ‘gelift’ worden door de hangmat of lus: je spier- en gewrichtstelsel ontlast en versterkt. De buikspieren worden ‘spelenderwijs’ versterkt (core), en de wervelkolom en algehele flexibiliteit wordt toegankelijker om te verkennen en te ontwikkelen.

In deze Aerial yoga lessen merk je al gauw dat op spiritueel en persoonlijk vlak je veilig je grenzen verlegt. Zodra je over de eerste ‘vliegdrempel’ heen bent, gaat er een wereld voor je open! En je zal merken dat het ook een heerlijke manier van ontspannen is voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast beleef je veel plezier in onze aerial yoga lessen. Je bent volledig en mindfull aanwezig. Wat een mooie stimulans en aanvulling voor je yoga en persoonlijke leven kan betekenen.

Juliette was 1 van de eerste mensen die Aerial yoga ontwikkeld heeft in 1998. Haar Aerial-Yoga is aan de ene kant rustgevend maar ook stimulerend om je grenzen veilig te verkennen. Waarbij er voldoende aandacht is voor de flow en ademhaling. Deze vorm van yoga is simultaan ontstaan op meerdere plekken in de wereld. Dit geeft aan dat er een belangrijke behoefte is om deze twee technieken (aerials & Yoga) met elkaar te verbinden. Het wordt nu de ‘nieuwe trend’ in de yoga wereld genoemd. Onder goede begeleiding van een ervaren docent kun je bijzondere ‘hoogtes’ bereiken waar je veel plezier aan hebt! Ook Sanne geeft aerial yoga les bij ons. Zij is een ervaren (dans) docent met een Aerial-Yoga certificaat.

Interesse? Meld je nu aan bij Kompassie Yoga Studio Rotterdam voor een proefles.  Maar: Een proefweek kan ook.

Vinyasa yoga les

read next
De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07