Aerial yoga
 Rotterdam

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Aerial Yoga les in de Kompassie Yoga studio Rotterdam:

De Aerial yoga les is een nieuwe vorm van fusion-yoga dat de yoga asana’s combineert met gecontroleerde bewegingen in een lucht acrobatische lus. Ofwel een yoga swing of aerial yoga hangmat. Onze Aerial Yoga les is aan de ene kant mindful en kalmerend voor de geest. Aan de andere kant vormt het een laag drempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest om op een nieuwe en bijzondere manier yoga te beoefenen. Ook de Aerial-Yoga is geschikt voor beginners en gevorderend. Kijk gerust voor de mogelijkheden op ons rooster.

De kleine afstand van de grond en de ondersteuning door de doeken heeft een druk verminderende verlichting in de gewrichten tot gevolg. Op fysiek vlak betekent het dat: Het spel met de zwaartekracht en het ‘gelift’ worden door de hangmat of lus: je spier- en gewrichtstelsel ontlast en versterkt. De buikspieren worden ‘spelenderwijs’ versterkt (core), en de wervelkolom en algehele flexibiliteit wordt toegankelijker om te verkennen en te ontwikkelen.

In deze Aerial yoga lessen merk je al gauw dat op spiritueel en persoonlijk vlak je veilig je grenzen verlegt. Zodra je over de eerste ‘vliegdrempel’ heen bent, gaat er een wereld voor je open! En je zal merken dat het ook een heerlijke manier van ontspannen is voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast beleef je veel plezier in onze aerial yoga lessen. Je bent volledig en mindfull aanwezig. Wat een mooie stimulans en aanvulling voor je yoga en persoonlijke leven kan betekenen.

Juliette was 1 van de eerste mensen die Aerial yoga ontwikkeld heeft in 1998. Haar Aerial-Yoga is aan de ene kant rustgevend maar ook stimulerend om je grenzen veilig te verkennen. Waarbij er voldoende aandacht is voor de flow en ademhaling. Deze vorm van yoga is simultaan ontstaan op meerdere plekken in de wereld. Dit geeft aan dat er een belangrijke behoefte is om deze twee technieken (aerials & Yoga) met elkaar te verbinden. Het wordt nu de ‘nieuwe trend’ in de yoga wereld genoemd. Onder goede begeleiding van een ervaren docent kun je bijzondere ‘hoogtes’ bereiken waar je veel plezier aan hebt! Ook Sanne geeft aerial yoga les bij ons. Zij is een ervaren (dans) docent met een Aerial-Yoga certificaat.

Interesse? Meld je nu aan bij Kompassie Yoga Studio Rotterdam voor een proefles.  Maar: Een proefweek kan ook.

Vinyasa yoga les

read next