Aerial yoga
 Rotterdam

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Aerial Yoga les in de Kompassie Yoga studio Rotterdam:

De Aerial yoga les is een nieuwe vorm van fusion-yoga dat de yoga asana’s combineert met gecontroleerde bewegingen in een lucht acrobatische lus. Ofwel een yoga swing of aerial yoga hangmat. Onze Aerial Yoga les is aan de ene kant mindful en kalmerend voor de geest. Aan de andere kant vormt het een laag drempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest om op een nieuwe en bijzondere manier yoga te beoefenen. Ook de Aerial-Yoga is geschikt voor beginners en gevorderend. Kijk gerust voor de mogelijkheden op ons rooster.

De kleine afstand van de grond en de ondersteuning door de doeken heeft een druk verminderende verlichting in de gewrichten tot gevolg. Op fysiek vlak betekent het dat: Het spel met de zwaartekracht en het ‘gelift’ worden door de hangmat of lus: je spier- en gewrichtstelsel ontlast en versterkt. De buikspieren worden ‘spelenderwijs’ versterkt (core), en de wervelkolom en algehele flexibiliteit wordt toegankelijker om te verkennen en te ontwikkelen.

In deze Aerial yoga lessen merk je al gauw dat op spiritueel en persoonlijk vlak je veilig je grenzen verlegt. Zodra je over de eerste ‘vliegdrempel’ heen bent, gaat er een wereld voor je open! En je zal merken dat het ook een heerlijke manier van ontspannen is voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast beleef je veel plezier in onze aerial yoga lessen. Je bent volledig en mindfull aanwezig. Wat een mooie stimulans en aanvulling voor je yoga en persoonlijke leven kan betekenen.

Juliette was 1 van de eerste mensen die Aerial yoga ontwikkeld heeft in 1998. Haar Aerial-Yoga is aan de ene kant rustgevend maar ook stimulerend om je grenzen veilig te verkennen. Waarbij er voldoende aandacht is voor de flow en ademhaling. Deze vorm van yoga is simultaan ontstaan op meerdere plekken in de wereld. Dit geeft aan dat er een belangrijke behoefte is om deze twee technieken (aerials & Yoga) met elkaar te verbinden. Het wordt nu de ‘nieuwe trend’ in de yoga wereld genoemd. Onder goede begeleiding van een ervaren docent kun je bijzondere ‘hoogtes’ bereiken waar je veel plezier aan hebt! Ook Sanne geeft aerial yoga les bij ons. Zij is een ervaren (dans) docent met een Aerial-Yoga certificaat.

Interesse? Meld je nu aan bij Kompassie Yoga Studio Rotterdam voor een proefles.  Maar: Een proefweek kan ook.

Vinyasa yoga les

read next
Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16