Flow-Yoga

- not specified -

07:00 - 12:00

Central Park, E 84th St, New York

$35

(Gentle) Flow Yoga is een rustige yogastijl die ook is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Flow Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. De lessen zijn opgebouwd uit een afwisseling tussen ontspannen houdingen en meer dynamische en statische houdingen (kracht opbouwend) Hierdoor is de belasting voor jou lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor zowel beginners als gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling. Asnana’s worden maximaal 4 ademhaling vast gehouden.

In onze Studio hebben we zowel Flow-Yoga in kamertemperatuur (ca 21 graden). Als ook Warm Flow-Yoga: Waarbij we naar ongeveer 30 graden gaan. Zo zijn je spieren zacht & ontspannen. Dit helpt ook ter voorkoming of verzachting van blessures. Zie ons rooster.

Ook wordt soms Mindful Flow Yoga gegeven: Deze benadering is nog vrijer en hierbij worden yoga oefeningen afgewisseld met mindful bewegingen op zachte yoga muziek.

Yoga voor je rug

read next