Iyengar yoga

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Op dit moment hebben we de Iyengar lessen even uitgesteld. Omdat we merken door de hoge mate van specialisatie; de opkomst in een nieuwe allround yoga studio hiervoor te laag is. Wie weet wat de toekomst brengt!  Daarentegen geeft onze Iyengar docent wel les in onze studio. Haar lessen zijn op woensdag en donderdag ochtend. En vrijdag geeft ze Yoga voor je rug.

Over Iyengar yoga: Deze yoga stijl karakteriseert zich door de grote aandacht die er tot in detail is voor het in lijn brengen van het lichaam met de geest. Waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van kracht, weerstand, flexibiliteit en balans, door middel van concentratie (Dharana) en meditatie (Dhyana). Iyengar-yoga staat bekend om het gebruik van hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld: banden, blokken en kussentjes. Die dienen als ondersteuning bij de uitvoering van de asana’s. Deze hulpmiddelen hebben het doel om te ondersteunen bij correcte ‘alignment’. Wat ook zeer goed helpt bij de beginnende, zieke of vermoeide beoefenaars. Hierdoor kan je de yoga-oefeningen toch volledig ervaren. Bij ons doen we aan Gentle Iyengar yoga. Waarbij we altijd ons richten op de individuele unieke yoga-beoefenaar met ieder zijn/haar eigen kompas. Zodat we zacht maar in detail je kunnen ondersteunen in jou yoga beoefening.

” Yoga voor je rug” Iyengar yoga

Mila is tevens onze Iyengar docent en geeft een goed verantwoord de les
Een van de belangrijkste oorzaken van rugpijn is overmatige spierspanning . Veel mensen ervaren bewegings beperking of pijn in gebieden die de wervelkolom beïnvloeden , zoals de heupen en de schouders . Eline werkt gericht met jou aan speciale yoga houdingen voor je wervel kolom en rug. Zij is tevens Iyengar gecertificeerd. EN dat is een ‘extra steuntje’ in jou rug. Daar er door Harvard ook onderzoek is gedaan naar de medische voordelen van deze soort yoga bij mensen met rugklachten. (http://www.health.harvard.edu/healthbeat/lower-back-pain-yoga-therapy-can-help)

Restorative Yoga

read next
De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07