Yoga voor je rug

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

Een van de belangrijkste oorzaken van rugpijn is overmatige spierspanning . Veel mensen ervaren bewegings beperking of pijn in gebieden die de wervelkolom beïnvloeden , zoals de onderrug, heupen en de schouders .

Eline is een van de docenten die gericht met jou aan speciale yoga houdingen voor je wervel kolom en rug werken zal. Zij geeft deze soort les momenteel zowel op woensdag ochtend als vrijdag avond. Eline is tevens Iyengar gecertificeerd. En dat is een ‘extra steuntje’ in jou rug:

Daar onderzoek liet blijken dat deze yogastijl met specifieke ‘alignment techniek’ in yoga zeer bevorderend is bij rugklachten.. Check bijvoorbeeld deze link. Waar je kan lezen dat door Harvard interessant onderzoek is gedaan naar de medische voordelen van deze soort yoga bij mensen met rugklachten.  Deze yoga les kan een mooie aanvulling zijn op je overige lessen. Zodat je ook bij rugklachten verantwoord verder kan groeien in je algehele yoga practise. En in het dagelijks leven minder rugklachten zal ervaren. Dat betekent ook : Minder pijn en meer bewegings vrijheid !
yoga voor je rug

Save

Save

Save

Yin Yoga

read next