Hoofdstand  Workshop

Tijd: Zondag 2 december 2018. Om 13:30-15:30
Kosten; 27 euro. Inclusief versnapering & thee
– Kompassie abbonement of early bird price: 25 euro
– Early bird is: Betaling voor 1 oktober
– Aanmelding: info@kompassieyoga.nl

Ook geschikt voor beginners!

Altijd op je hoofd willen staan? En graag dit ook thuis na de workshop veilig willen kunnen oefenen?
Mis je kans niet! In deze unieke yoga workshop ga je het beleven. Waarbij je op veilige en plezierige wijze je grenzen kan verkennen en verleggen: Op je handen, onderarmen of ellebogen in balans !
Waarbij we ons concentreren op allerlei leuke, leerzame yoga oefeningen die zorgen dat je makkelijker je hoofdstand kan maken. Samen groeien we met onze tenen richting de bomen.. We zullen daarbij ook zeker opties geven voor zowel beginners alsook de gevorderde yogi. Je zal verbaasd staan over jouw mogelijkheden.
We sluiten af met een heerlijke ontspannen geleide meditaie.

Benefits: Bekijk je wereld in een ander perspectief met veel voordelen: Je overwint angsten en bouwt zelfvertrouwen op. De Hoofdstand (In Sanskriet Salamba Sirsasana) geeft ook rust aan het hart en het circulatie systeem door het lichaam om te keren. De zwaartekracht helpt om het bloed in de aders richting het hart te brengen. Het wordt ook wel de Koning onder de asanas genoemd.
De hersenen, het ruggenmerg en de rest van het zenuwstelsel worden voorzien van een toegenomen bloedstroom rijk aan voedingsstoffen.
Verhoogd je geheugen en intellectueel vermogen. Verbeterd je concentratie, wilskracht en focus.
De Hoofdstand stimuleert een lichamelijk en mentaal gevoel van evenwicht en balans
Mentale moeheid, depressie en angsten worden verbeterd
Versterkt rug-, schouder- en armspieren. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Early birds krijgen korting!


Over de docent: Juliette (oprichtster/eigenaar Kompassieyoga) is niet alleen (aerial)yoga docent sinds 2007 & Dans Therapeut sinds 2001. Maar ook heeft zij 19 jaar carriere achter de rug in de aerial arts & acrobatics. Deze cocktail aan technieken maken deze workshop zo leuk, uniek en leerzaam ! Namaste