Buiten Yoga Zomer

Een zomer zonder yoga? Zeker niet! In de maanden juli en augustus organiseren wij allerlei leuke outdoor activiteiten. Dit al voordat we onze deuren openen in September! Hieronder een overzicht. Houd onze Facebook pagina, website of volgende nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

Wil je je alvast inschrijven of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het lesrooster van de nieuwe locatie zal medio zomer bekend worden. Houdt de website goed in de gaten!

4 Outdoor Mindful Flow Yogalessen
In de maanden juli en augustus organiseren wij vier Mindful Flow Yogalessen op een mooie buitenlocatie in Rotterdam. Deelnemen? Wij vragen enkel een vrijwillige donatie. Locatie volgt!

Data en tijden Mindful Flow (donderdagavond):
7, 14 en 21 juli  van 19:00 tot 20:10 (70 minuten)
De exacte Locaties vind je op onze facebook page waar we de outdoor Yoga-evenementen apart publiceren. Met leuke (locatie) updates!
4 augustus van 19:00 tot 20:10

Evenementen en activiteiten
– 3 juli: (13:00 Indicatie) Gratis (gentle flow) Yoga op: World Women Week!
– 10 juli: Singeldingen! (13:00 – 14:00) Flow Yoga met Oudoor AerialYoga-portiek!
– Met na afloop een concert van Northsea Jazz Round Town en aansluitend een BBQ.
– 17 juli, 24 juli en 7 augustus: Outdoor combinatie les Mindful-Flow met Aerial Yoga! (11:45-13:00)
Exacte Locaties vind je op onze facebook page waar we de outdoor Yoga-evenementen apart publiceren. Met leuke updates!

Minimale donatie: €6 euro. Meld je s.v.p aan op Facebook of via info@kompassieyoga.nl of via Facebook
voor een (hang) plekje en voor meer informatie over de exacte buiten locatie(s).

Op Kompassieyoga.nl is het vanaf medio Augustus ook mogelijk om zelf speciale yoga-workshops naar keuze te boeken. Tevens publiceren we dan ons lesrooster!

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07