16th May 2021, Rotterdam

A very personal letter from the owner of Kompassieyoga studio, after the longest Studio Lockdown since March 2020. Juliette :

Lieve mensen: “Hope is the thing with feathers that perches in the soul, and sings the tune without the words, and never stops at all.” Emily Dickinson

Onder andere met bovenstaande hield en houdt ik mij staande in deze wel zeer lange Lockdown die het uiterste van mij is gaan vergen met de Yoga Studio, het alleenstaand moederschap en de hoge (studio) rekeningen die oplopen door deze enorme ondernemers crisis met niet tot nauwelijks overheids steun. Eerlijk gezegd: Ondanks soms de verlammende werking wanneer mijn handen weer opnieuw gebonden werden om in de studio onze lessen veilig te laten plaats vinden, of de ernstige financiële zorgen en het gezond houden van mijzelf en mijn zoon: Ben ik op de achtergrond nog steeds positief en actief om Kompassieyoga steeds weer als het ware ‘opnieuw’ uit te vinden en er doorheen te slepen.. Dit vraagt enorm veel wendbaarheid, incassering vermogen en inventiviteit. Daarnaast is er bij ons geen ‘back-office’ steun of nauwelijks tot geen overheids steun.. En velen van jullie kennen dat gevoel wel als je kindje ook nog thuis van school moet blijven. Maar onze mooie plek in historisch delfshaven met super fijn Yoga aanbod en een team van lieve docenten die kwaliteit leveren, zal als het aan mij ligt: Nooit kopje onder gaan. Alhoewel ik zelf prive inmiddels wel onder water sta… En daarin ben ik niet de enige ondernemer helaas in deze crisis. Maar toch weet ik mijn innerlijke balans tot nu toe te behouden. Is dat mijn natuur? Nee, niet alleen. Jarenlange Yoga, persoonlijke ontwikkeling en aanverwante disciplines hebben een stabieler anker in mij aangelegd. Dat neemt niet weg dat ik ook maar een mens ben. En ik heb een gevoelige, creatieve natuur. Deze natuur hielp mij ook om de Kompassie yoga studio op te bouwen. En kwaliteit neer te zetten voor velen. (Kompassie yoga maar ook Flyingartwork). Maar het maakt ook dat de ups en de downs in het leven mij flink kunnen raken.. Tegenwoordige noemen ze dat vaak een HSP (hoog sensitief). Herkenbaar? Yoga helpt mij nog steeds lieve mensen.. En ik hoop met heel mijn hart dat dit ook voor jou nog geldt of weer gaat gelden! Fit & harmonious in Body. Mind & Soul! 

Dus wanneer we 19 mei eindelijk weer duurzaam open gaan zullen we allen weer proestend boven water komen…  🙂

En je helpt ons ook door gewoon weer lekker voor jezelf aan de slag te gaan in onze Kompassieyoga Studio! Ik bied in de versoepelings fase daarom ook veel verschillende manieren aan: Niet alleen straks weer binnen de studio. Het is dus niet meer of/of maar en/en. Dus voor wie wil: Lekker weer binnen, of met streaming en ook een deel van de lessen buiten.  Waarbij ook Sup-Yoga is toegevoegd! Er zit altijd wel wat bij wat klopt voor jou. Ook zullen we de lessen weer als vanouds uitbreiden in het rooster na circa 1 a 2 maanden. Dat hangt natuurlijk ook een beetje af van jullie opkomst. Dus doe weer gezellig mee en neem vooral heel graag een vriend of vriendin mee? En als het moet: Met korting. Email mij dan maar als dat nodig is. Met veel liefde en dankjewel! Samen komen we er wel. Zorg wel dat je je verder echt houdt aan de corona maatregelen, gezondheid en hygiene. Zo bescherm je jezelf en elkaar.

En weet: Ik ervaar een diepe dankbaarheid voor dat onzichtbare gevoel van connectie en liefde voor elkaar en onze fijne yogastudio. de mensen die dat concreet lieten of laten weten: Vergeet ik nooit en ben ik voor eeuwig dankbaar..

En ik wil dat je steeds weer een veilige haven vindt bij ons, waar je jou rust kan vinden om aan je gezondheid, conditie en innerlijke welzijn te werken.

Verder zie ik nog een ander lichtpuntje: de vaccinatiegraad en daarmee besmetting buffer groeit: Ik heb er vertrouwen in dat we gezamenlijk en ook in dankbaarheid naar de wetenschap en onze eigen gezonde leef regels (voeding, Vit D en last but not least Yoga) steeds stabieler kunnen omgaan met dat lastige virus.

Maar houdt a.u.b ons lesrooster goed in de gaten: welke lessen er aangepast zijn (ze gaan de weken na de opening ook groeien in aanbod) en of ze buiten, binnen of in streaming staan. Voor elk wat wils. 🙏😊. TIP: zet de melding button aan in je Eversport profiel. Want in het begin kunnen lessen soms nog wijzigen en dan kunnen we je per mail op de hoogte brengen als je in zo’n les bent ingeschreven. Merci.

Verder hoop ik dat je ook blij wordt in deze uitdagende tijd van onze exciting nieuwe studio ontwikkelingen en nieuwe activiteiten.

Het is dit keer best veel. Ook omdat ik niet makkelijk aan dit schrijven toe kom en veel gebeurd is..Ook vraagt het tijd en moed om zo transparant te zijn.

Voordat ik afscheid neem. Wil je mij en onze Studio actief steunen? Heel graag!

Je kan kiezen uit verschillende dingen (meerdere kan ook;-) 

P.S: Op dit moment hebben al vier sup-boards tot onze beschikking hebben – excl instructeur-. Dus je kan al met een leuke kleine groep deze geweldige ontspannen yoga of sup ervaring op het pittoresque water van delfshaven delen. Nog nooit was suppen en sup-yoga zo dichtbij jou..! 

Voor en Najaar: Aan het begin en aan het einde van het seizoen hebben we indien gewenst ook wetsuits beschikbaar. Graag dit even van te voren melden. 

 

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16