16th May 2021, Rotterdam

A very personal letter from the owner of Kompassieyoga studio, after the longest Studio Lockdown since March 2020. Juliette :

Lieve mensen: “Hope is the thing with feathers that perches in the soul, and sings the tune without the words, and never stops at all.” Emily Dickinson

Onder andere met bovenstaande hield en houdt ik mij staande in deze wel zeer lange Lockdown die het uiterste van mij is gaan vergen met de Yoga Studio, het alleenstaand moederschap en de hoge (studio) rekeningen die oplopen door deze enorme ondernemers crisis met niet tot nauwelijks overheids steun. Eerlijk gezegd: Ondanks soms de verlammende werking wanneer mijn handen weer opnieuw gebonden werden om in de studio onze lessen veilig te laten plaats vinden, of de ernstige financiële zorgen en het gezond houden van mijzelf en mijn zoon: Ben ik op de achtergrond nog steeds positief en actief om Kompassieyoga steeds weer als het ware ‘opnieuw’ uit te vinden en er doorheen te slepen.. Dit vraagt enorm veel wendbaarheid, incassering vermogen en inventiviteit. Daarnaast is er bij ons geen ‘back-office’ steun of nauwelijks tot geen overheids steun.. En velen van jullie kennen dat gevoel wel als je kindje ook nog thuis van school moet blijven. Maar onze mooie plek in historisch delfshaven met super fijn Yoga aanbod en een team van lieve docenten die kwaliteit leveren, zal als het aan mij ligt: Nooit kopje onder gaan. Alhoewel ik zelf prive inmiddels wel onder water sta… En daarin ben ik niet de enige ondernemer helaas in deze crisis. Maar toch weet ik mijn innerlijke balans tot nu toe te behouden. Is dat mijn natuur? Nee, niet alleen. Jarenlange Yoga, persoonlijke ontwikkeling en aanverwante disciplines hebben een stabieler anker in mij aangelegd. Dat neemt niet weg dat ik ook maar een mens ben. En ik heb een gevoelige, creatieve natuur. Deze natuur hielp mij ook om de Kompassie yoga studio op te bouwen. En kwaliteit neer te zetten voor velen. (Kompassie yoga maar ook Flyingartwork). Maar het maakt ook dat de ups en de downs in het leven mij flink kunnen raken.. Tegenwoordige noemen ze dat vaak een HSP (hoog sensitief). Herkenbaar? Yoga helpt mij nog steeds lieve mensen.. En ik hoop met heel mijn hart dat dit ook voor jou nog geldt of weer gaat gelden! Fit & harmonious in Body. Mind & Soul! 

Dus wanneer we 19 mei eindelijk weer duurzaam open gaan zullen we allen weer proestend boven water komen…  🙂

En je helpt ons ook door gewoon weer lekker voor jezelf aan de slag te gaan in onze Kompassieyoga Studio! Ik bied in de versoepelings fase daarom ook veel verschillende manieren aan: Niet alleen straks weer binnen de studio. Het is dus niet meer of/of maar en/en. Dus voor wie wil: Lekker weer binnen, of met streaming en ook een deel van de lessen buiten.  Waarbij ook Sup-Yoga is toegevoegd! Er zit altijd wel wat bij wat klopt voor jou. Ook zullen we de lessen weer als vanouds uitbreiden in het rooster na circa 1 a 2 maanden. Dat hangt natuurlijk ook een beetje af van jullie opkomst. Dus doe weer gezellig mee en neem vooral heel graag een vriend of vriendin mee? En als het moet: Met korting. Email mij dan maar als dat nodig is. Met veel liefde en dankjewel! Samen komen we er wel. Zorg wel dat je je verder echt houdt aan de corona maatregelen, gezondheid en hygiene. Zo bescherm je jezelf en elkaar.

En weet: Ik ervaar een diepe dankbaarheid voor dat onzichtbare gevoel van connectie en liefde voor elkaar en onze fijne yogastudio. de mensen die dat concreet lieten of laten weten: Vergeet ik nooit en ben ik voor eeuwig dankbaar..

En ik wil dat je steeds weer een veilige haven vindt bij ons, waar je jou rust kan vinden om aan je gezondheid, conditie en innerlijke welzijn te werken.

Verder zie ik nog een ander lichtpuntje: de vaccinatiegraad en daarmee besmetting buffer groeit: Ik heb er vertrouwen in dat we gezamenlijk en ook in dankbaarheid naar de wetenschap en onze eigen gezonde leef regels (voeding, Vit D en last but not least Yoga) steeds stabieler kunnen omgaan met dat lastige virus.

Maar houdt a.u.b ons lesrooster goed in de gaten: welke lessen er aangepast zijn (ze gaan de weken na de opening ook groeien in aanbod) en of ze buiten, binnen of in streaming staan. Voor elk wat wils. 🙏😊. TIP: zet de melding button aan in je Eversport profiel. Want in het begin kunnen lessen soms nog wijzigen en dan kunnen we je per mail op de hoogte brengen als je in zo’n les bent ingeschreven. Merci.

Verder hoop ik dat je ook blij wordt in deze uitdagende tijd van onze exciting nieuwe studio ontwikkelingen en nieuwe activiteiten.

Het is dit keer best veel. Ook omdat ik niet makkelijk aan dit schrijven toe kom en veel gebeurd is..Ook vraagt het tijd en moed om zo transparant te zijn.

Voordat ik afscheid neem. Wil je mij en onze Studio actief steunen? Heel graag!

Je kan kiezen uit verschillende dingen (meerdere kan ook;-) 

P.S: Op dit moment hebben al vier sup-boards tot onze beschikking hebben – excl instructeur-. Dus je kan al met een leuke kleine groep deze geweldige ontspannen yoga of sup ervaring op het pittoresque water van delfshaven delen. Nog nooit was suppen en sup-yoga zo dichtbij jou..! 

Voor en Najaar: Aan het begin en aan het einde van het seizoen hebben we indien gewenst ook wetsuits beschikbaar. Graag dit even van te voren melden. 

 

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07