We can welcome our students in a responsible way inside the studio. Also people can follow again classes Live online when they are not able to come in the studio.
Details updated government guidelines Corona safety since 6th Nov 2021 in dutch.
Vanaf aanstaande zaterdag stelt onze overheid het kunnen tonen van een CTB (corona toegangsbewijs) verplicht. We hebben voor iedereen een oplossing. Want werken aan fysieke en mentale gezondheid, weerbaarheid en innerlijke balans en kompassie is in onze ogen en in de ogen van vele experts een belangrijk wapen in deze uitdagende tijd. Die functie willen we blijven uitoefenen, dat is ons vak, onze missie en wat kompassieyoga drijft. Als extra service zullen een aantal lessen weer Live gestreamed worden vanuit de studio. Mocht je bijv verkoudheids klachten hebben, wachten op een test uitslag of principiële bezwaren hebben: Dan kan je toch les volgen🙏💜
Je Qr code of CTB (corona toegangs bewijs) kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs zijn. Dit kun je via de coronacheck app doen door het zelf scannen van een persoonlijke QR code via de docent bij onze balie. Of je neemt je CTB uitgeprint op papier mee (via coronacheck.nl).We zijn dankbaar als we dit keer open kunnen blijven en gaan er met z’n allen ook nu voor zorgen dat Kompassieyoga een veilige en warme plek is en blijft. Zo gaan we tijdens de lessen de 1,5 regel weer binnenkort invoeren en beperken we het fysieke contact zoveel mogelijk. We blijven goed ventileren en activeren we de aerosol machines bij de drukkere lessen. Ook blijven de diverse hygiene maatregelen van kracht. Uiteraard vragen we je nog steeds om bij klachten thuis te blijven.Voetnoot:
We realiseren ons dat geen enkel besluit in deze situatie zonder discussie zal zijn. Voor de rust en het werken aan jouw gezondheid en vitaliteit houden we de discussie buiten de studio. Vertrouwende op je begrip en op de waardering dat we gezamenlijk hier doorheen gaan en elkaar daarbij helpen. Danken wij je. Team KompassieyogaBehoefte aan contact? Graag via info@kompassieyoga.nl
We beantwoorden niet urgente emails meestal binnen 3 werkdagen.Bedankt voor je begrip.

Namaste,
Team Kompassieyoga
Juliette – manager, founder Kompassieyoga-
 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07