3 daagse Mini Retreat: Yoga vakantie aan zee! 6-8 januari 2024: Zaterdag t/m Maandag.

het speciale strandje bij ons..
Bijzonder strand en dichtbij Vogel reservaat
Nieuwjaars 3 daagse Yoga retreat aan Zee. Bijzonder programma!

Welkom in ons heerlijke Nieuwjaars Retreat! Dicht bij zee en een prachtig natuur duin en vogel reservaat. Deze prachtige locatie is weer in januari (2024) en is voor elk niveau geschikt. Dichtbij prachtig Zeeland. Reistijd valt mee: Een klein uurtje vanaf Rotterdam. 

In het nieuwe jaar leggen we verbinding met ons zelf, waar zeggen we echt ja tegen?  Je wordt kundig begeleid door de ervaren docent en oprichtster Juliette van Kompassieyoga samen met twee lieve masseurs en onze soulfood kok!

We laden ons op, waaien uit op het strand en er ontstaat in je yoga-vakantie meer gevoelde ruimte in jezelf. Daar vanuit voel je meer mogelijkheden en energie. Waarbij een fijne groep van gelijk gestemden dit proces ondersteund. Wees je er snel bij? Want er komen al een paar aanmeldingen binnen. We houden de groep graag intiem. Er is daarom plek voor max 10 deelnemers voor voldoende aandacht en ontspanning.

Een gecombineerd programma met Yoga, AerialYoga en massages. Zo dicht bij zee, op zulk een mooie locatie is uniek! Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke leef schema’s. All-in Kosten tussen de 395 op basis van 2 pers kamer (490 All in 1 persoons kamer) 

We houden ervan je te verwennen.. Deze bijzondere  3-daagse yoga retreat is voor iedereen toegankelijk. We geven zowel Yin als zachte flow. Maar ook een Aerial Yoga workshop. Dit is ook voor mensen die nog nooit aerial-yoga hebben gedaan. Je zal in korte tijd je diep gaan ontspannen en verrijkt voelen. Gecombineerd met mooie ontmoetingen met elkaar & heerlijk gezond eten. Afgestemd op eventuele allergieën.

*: SPECIAL: Op dit Januari Yoga Retreat wordt een GRATIS Thai-Yoga workshop aangeboden. Zelfs een heerlijke voetmassage is mogelijk! Een diepe buiging en dankbaarheid naar de goede vrienden van Juliette van Thai-Twist. Dit is een unieke extra verwenning voor jou..

Neem even de tijd om jezelf voor te stellen; weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven. En direct in contact met de oerkracht van de zee en de oprechte begeleiding die je ontvangt. 
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur . Met tevens een bijzondere Aerial-Yoga workshop locatie aan de Nederlandse kust. 
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het nieuwe jaar in te luiden of een verlangen om jezelf diep te ontspannen en opnieuw te centreren: het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige omgeving met gezellige yogis, en jullie ervaren Yoga docent, host; Juliette!

Om je plekje te reserveren: 

Retreat Terras Locatie

 Uitwaaien aan het Strand 

– zaterdag tot maandag Weekend Mini (Aerial) Yoga Retreat aan Zee: 6-8 janauri 2024
(max 60 min rijden vanaf Rotterdam). We begeleiden in kleine , kwaliteit groepen met persoonlijke aandacht. Max 10 deelnemers. Overzicht: 
– Prijs:  All in 398 euro per persoon. (obv twee persoons kamer) Dit is inclusief al het eten/drinken, verblijf plus de begeleiding en de lessen. Huur van de bijzondere accommodatie en naast de lessen de zachte Aerial yoga Workshop. En alle voorbereidingen.
-Op basis van gezamenlijk gebruik twee persoons kamer. De 1 persoons kamer kosten 490eu-All in.  In een rustige locatie, dicht bij zee en mini strandje. 
Dit is zeer scherp geprijsd gezien de unieke verblijfs locatie, Zeeland, bewust werkend met kleine groepen met zeer ervaren organisatie en docent(en) en eigen kok! 
 Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging. We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. Onder de foto’s nog details Programma. 

Details programma outline:

Je bent al rond 13:00 welkom op Zaterdag 6 januari. De groep wordt gastvrij ontvangen in onze centrale accommodatie. Vlak bij Ouddorp/ Stellendam. 
Dit bijzondere Weekend Retreat is bewust klein en intiem opgezet. Dat betekent dat je je kamer zal delen met 1 andere persoon. Als je de kamer alleen wil vragen we een meerprijs ivm onze retreat kosten. Maar: Je kan ook kiezen om samen met iemand te komen die je kent: zodat je weet met wie je slaapt. Desnoods als je met een onbekende kamer wil delen en op voorwaarde dat er nog zo’n deelnemer is: proberen we dat voor je te regelen (graag even mailtje sturen)
 
Zaterdag: Rond een uur of 13:00 kan je al  inchecken. Onder genot van je welkomst drankje: Begint je dag met heerlijk acclimatiseren en ontspannen. En je kan er ook heerlijk wandelen. Of lekker richting het strand. 
– Rond 13:30 een bijzonder openings Groeps ceremonie uitvoeren. Waarmee we ons Nieuwjaars proces starten en beter met elkaar kennis maken. Aansluitend gecombineerd met een lichte lunch. Waarna je zelf je vrije tijd kan indelen. 
Rond 18:15 geven we ook nog een zachte Yoga les (yin-yang) om de avond in te luiden.  Daarna gaan we gezellig samen eten in de gezamenlijke woonkeuken en woonkamer.
– Zondag Ochtend: Een relaxed groeps ontbijt rond 09:15. Hierna volgen de voorbereidingen voor de speciale AerialYoga Workshop. Thema: Zachtheid, loslaten en dieper voelen wat nodig is. Waar jij ja tegen kan zeggen en waar je innerlijk je grens mag voelen.  Deze start dan om 11:30 tot ca 13:00
– Lunch aansluitend. Waarna deelnemers graag hun eigen gang gaan in de middag.
– Rond 18:15 geven we ook nog een afsluitende yoga les met een closing Ceremonie. Waarna we heerlijk de avond in luiden met een gezamenlijk diner rond 19:30. 
– Maandag ochtend: Rond 9uur gezamenlijk ontbijt en om circa 10uur checken we uit.
Overige details van het programma volgen nadat je je reis geboekt hebt.
 
Als je geen directe plannen hebt op Maandag: Deze mooie omgeving nodigt je uit om de dag nog verder te genieten van elkaar, het strand en de rest van de dag. 
 
Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan.

Ook geïnteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren of meld je aan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

3 daagse (Aerial) Yoga vakantie:

– 6-8 januari 2024

Prijs per persoon (obv gedeelde 2 persoons kamer): Euro 398,- All inclusive.

Nog 4 kamers beschikbaar!

Bij 1 persoons gebruik kamer: 490,-  All inclusive.

Aanbetaling € 170,– (te voldoen bij je inschrijving). Paar weken na de inschrijving krijg je eind factuur. Met alle overige details en adres accommodatie.

Dit Mini Retreat is inclusief:

– Het gehele verblijf, 3 dagen, 2 overnachting
– Maaltijden (kleine lunch op dag 1, 2 diners en 2 x ontbijt, lunch eten aanwezig) – gebruik van twee persoon kamer
– Alle Yogalessen, materialen en begeleiding
 – Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Jouw transport naar de locatie. – Is vanaf Rotterdam max 1 uur reizen

– Excl meerprijs indien je een kamer voor jezelf wil.

  • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreide begeleiding en het verwen & leisure programma
Neem gerust contact op:

Hebben we je interesse gewekt? Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

  • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
  • Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
  • Email ons gerust voor de mogelijkheden.
  •  

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

Annulerings Voorwaarden:

  • Tot en met 30 september 2023 is de restitutie bij annulering: 80 % excl. 40 euro administratie kosten.
  • Na 30 september is dit 55% excl. 40 euro administratie kosten.
  • Na 28 oktober is dit: 40% excl. 40 euro administratie kosten.
  • Na 28 november : Geen restitutie maar eventueel bij aantoonbare overmacht een Voucher voor een volgende reis.
 
Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16