3 daagse Mini Retreat: Yoga vakantie aan zee! 7-9 januari 2024:

het speciale strandje bij ons..
Bijzonder strand en dichtbij Vogel reservaat
Nieuwjaars 3 daagse Yoga retreat aan Zee. Bijzonder programma!

Lieve mensen, Welkom in een heerlijke Nieuwjaars Retreat!* Dicht bij zee en een prachtig natuur duin en vogel reservaat.  Deze prachtige locatie is weer in januari (2024) en is voor iedereen. Dichtbij prachtig Zeeland.  Reistijd valt mee: Een uurtje vanaf Rotterdam. 

In het nieuwe jaar leggen we verbinding met ons zelf,  laden we ons op, waaien we uit op het strand en ontstaat er in je yoga-vakantie meer gevoelde ruimte in jezelf. Daar vanuit voel je meer mogelijkheden en energie.  Waarbij een fijne groep van gelijk gestemden dit proces ondersteund. Je wordt kundig begeleid door de ervaren docent en oprichtster Juliette van Kompassieyoga. Wees er snel bij want er komen al een paar aanmeldingen binnen. We houden de groep graag intiem. Er is plek voor max 10 deelnemers voor voldoende aandacht en ontspanning.

Zo dicht aan zee, op zulk een mooie locatie is uniek! Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke leef schema’s.

We houden ervan je te verwennen.. Deze bijzondere  3-daagse yoga retreat is voor iedereen toegankelijk. We geven zowel Yin als zachte flow. Maar ook een Aerial Yoga workshop. Dit is ook voor mensen die nog nooit aerial-yoga hebben gedaan. Je zal in korte tijd je diep gaan ontspannen en verrijkt voelen. Gecombineerd met mooie ontmoetingen met elkaar & heerlijk gezond eten. Afgestemd op eventuele allergieën.

*: SPECIAL: Op dit Januari Yoga Retreat wordt een GRATIS Thai-Yoga workshop aangeboden. Zelfs een heerlijke voetmassage is mogelijk! Een diepe buiging en dankbaarheid naar de goede vrienden van Juliette van Thai-Twist. Dit is een unieke extra verwenning voor jou..

Neem even de tijd om jezelf voor te stellen; weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven. En direct in contact met de oerkracht van de zee en de oprechte begeleiding die je ontvangt. 
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur . Met tevens een bijzondere Aerial-Yoga workshop locatie aan de Nederlandse kust. 
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het nieuwe jaar in te luiden of een verlangen om jezelf diep te ontspannen en opnieuw te centreren: het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige omgeving met gezellige yogis, en jullie ervaren Yoga docent, host; Juliette!

Om je plekje te reserveren:

Retreat Terras Locatie

 Uitwaaien aan het Strand 

– zaterdag tot maandag Weekend Mini (Aerial) Yoga Retreat aan Zee: 7-9 janauri 2024
(max 60 min rijden vanaf Rotterdam). We begeleiden in kleine , kwaliteit groepen met persoonlijke aandacht. Max 10 deelnemers. Overzicht: 
– Prijs:  All in 395 euro per persoon. (obv twee persoons kamer) Dit is inclusief al het eten/drinken, verblijf plus de begeleiding en de lessen. Huur van de bijzondere accomodatie en naast de lessen de zachte Aerial yoga Workshop. En alle voorbereidingen.
-Op basis van gezamenlijk gebruik twee persoons kamer. In een rustige locatie, dicht bij zee en mini strandje. 
Dit is zeer scherp geprijsd gezien de unieke verblijfs locatie, Zeeland, bewust werkend met kleine groepen met zeer ervaren organisatie en docent(en) en eigen kok! 
 Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging. We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. Onder de foto’s nog details Programma. 

Details programma outline:

Je bent al rond 13:00 welkom op Zaterdag 7 januari. De groep wordt gastvrij ontvangen in onze centrale accommodatie. Vlak bij Ouddorp/ Stellendam. 
Dit bijzondere Weekend Retreat is bewust klein en intiem opgezet. Dat betekent dat je je kamer zal delen met 1 andere persoon. Als je de kamer alleen wil vragen we een meerprijs ivm onze retreat kosten. Maar: Je kan ook kiezen om samen met iemand te komen die je kent: zodat je weet met wie je slaapt. Desnoods als je met een onbekende kamer wil delen en op voorwaarde dat er nog zo’n deelnemer is: proberen we dat voor je te regelen (graag even mailtje sturen)
 
Zaterdag: Rond een uur of 13:00 kan je al  inchecken. Onder genot van je welkomst drankje: Begint je dag met heerlijk acclimatiseren en ontspannen. En je kan er ook heerlijk wandelen. Of lekker richting het strand. 
– Rond 13:30 een bijzonder openings Groeps ceremonie uitvoeren. Waarmee we ons Nieuwjaars proces starten en beter met elkaar kennis maken. Aansluitend gecombineerd met een lichte lunch. Waarna je zelf je vrije tijd kan indelen. 
Rond 18:15 geven we ook nog een zachte Yoga les (yin-yang) om de avond in te luiden.  Daarna gaan we gezellig samen eten in de gezamenlijke woonkeuken en woonkamer.
– Zondag Ochtend: Een relaxed groeps ontbijt rond 09:15. Hierna volgen de voorbereidingen voor de speciale AerialYoga Workshop. Thema: Zachtheid, loslaten en dieper voelen wat nodig is. Waar jij ja tegen kan zeggen en waar je innerlijk je grens mag voelen.  Deze start dan om 11:30 tot ca 13:00
– Lunch aansluitend. Waarna deelnemers graag hun eigen gang gaan in de middag.
– Rond 18:15 geven we ook nog een afsluitende yoga les met een closing Ceremonie. Waarna we heerlijk de avond in luiden met een gezamenlijk diner rond 19:30. 
– Maandag ochtend: Rond 9uur gezamenlijk ontbijt en om 10uur checken we uit.
Overige details van het programma volgen nadat je je reis geboekt hebt.
 
Als je geen directe plannen hebt op Maandag: Deze mooie omgeving nodigt je uit om de dag nog verder te genieten van elkaar, het strand en de rest van de dag. 
 
Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan.

Ook geïnteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren of meld je aan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

3 daagse (Aerial) Yoga vakantie:

– 7-9 januari 2024

Prijs per persoon (obv gedeelde 2 persoons kamer): Euro 398,- All inclusive.

Nog 4 kamers beschikbaar!

Bij 1 persoons gebruik kamer: 490,-  All inclusive.

Aanbetaling € 170,– (te voldoen bij je inschrijving). Paar weken na de inschrijving krijg je eind factuur. Met alle overige details en adres accommodatie.

Dit Mini Retreat is inclusief:

– Het gehele verblijf, 3 dagen, 2 overnachting
– Maaltijden (kleine lunch op dag 1, 2 diners en 2 x ontbijt, lunch eten aanwezig) – gebruik van twee persoon kamer
– Alle Yogalessen, materialen en begeleiding
 – Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Jouw transport naar de locatie. – Is vanaf Rotterdam max 1 uur reizen

– Excl meerprijs indien je een kamer voor jezelf wil.

 • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreide begeleiding en het verwen & leisure programma4
Neem gerust contact op:

Hebben we je interesse gewekt? Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

 • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
 • Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
 • Email ons gerust voor de mogelijkheden.
 •  

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

 

 • Voetnoot n.a.v Corona: Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze: Corona had een grote impact op iedereen. U mag er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet
 •  

Annulerings Voorwaarden:

 • Tot en met 30 september 2023 is de restitutie bij annulering: 80 % excl. 40 euro administratie kosten.
 • Na 30 september is dit 55% excl. 40 euro administratie kosten.
 • Na 28 oktober is dit: 40% excl. 40 euro administratie kosten.
 • Na 28 november : Geen restitutie maar eventueel bij aantoonbare overmacht een Voucher voor een volgende reis.
 
De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07