Yoga Nieuws

Yoga Nieuws

Nieuws! Kompassie yoga studio Rotterdam

Kompassie Yoga is begonnen aan haar tweede jaar. Dankbaar! We zijn in ons korte bestaan al een mooie prijs verder: ‘best yogastudio Rotterdam’. En er was een mooi artikel in Yoga Magazine over Compassie van onze oprichtser Juliette. Meer informatie over het artikel vindt je op:

Een handige tip: Updates van onze workshop en evenementen kalender zijn het snelst bijgewerkt op onze Facebook pagina. Die vind je hier.

Maar het aller belangrijkste: We zijn zo blij dat we dagelijks Yoga en ‘zelf-compassie’ met je mogen delen! Hoe ervaar jij je eerste maand in 2018 ? Goede voornemens of niet: We dragen altijd wel onze intensies met ons mee.
Maar hoe kunnen we een krachtige intentie voor verandering vormen, als we nog vastzitten in de energie van een oude manier van zijn? Daar zijn vele vormen voor: Yoga en bewustwording is er 1 van.
Wist je trouwens dat deze eerste maand van het Nieuwe jaar we twee SUPER FULL MOONS hebben? Dat is heel erg bijzonder.. De eerste was op 1 januari. De tweede volle Super maan: 30/31 januari. De maan heeft een sterke invloed op onze oceanen. En dus ook op ons. Je kan dit samen met yoga gebruiken om je emoties te ‘cleanen’. Alles dieper in je te laten stromen. Zodat je meer ruimte schept voor jouw self-compassie, gezondheid en de intensies die jij nastreeft in je leven. Lees hier meer over wat de Super Full Moon voor jou kan betekenen.

Bedrijfs integriteit:

Kompassie yoga is: Yoga met kompassie voor jezelf en je medemens. Een vast percentage van de toekomstige winst in onze yoga studio zal dan ook altijd naar goede doelen gaan. En al vanaf de opening doen we goede doelen acties. Voor onder andere St.Aap en vluchteling werk. Tevens versterkt onze yoga jouw innerlijk kompas en dat is een belangrijke focus in onze yoga lessen. Met meer rust en passievol contact voor je lijf en gevoel: KOMPAS-sie. En met KomPASSIE. Daarbij zijn we een van de weinige yoga-studio’s in Rotterdam die een bijzondere variatie aan verschillende unieke yoga (fusion) lessen en workshops aanbiedt. Zoals Aerial-Yoga, Hot yoga (warm tot max 30 graden) met onze infrarood verwarming, Vinyasa, Flow Yoga, Hatha Yoga en Yin-Yang. Lees hier meer over onze Yoga stijlen. En meld je gerust aan voor je Proefweek of Proefles.  Spontaan langs komen mag ook. Neem dan aub gepast geld mee. Geen pin. Alleen is de Aerial-Yoga bij ons, dan vaak wel volgeboekt.

 

Ons docenten team
Arti

Arti

yoga teacher

Arti

Arti

yoga teacher

Eline

Eline

Eline

Eline

Eine geeft bij ons Restorative Yoga, Warm Hatha en Yoga voor je rug. Eline is op zeer jonge leeftijd al met yoga in aanraking gekomen. Op 13 jarige leeftijd begon ze met het beoefenen van Iyengar Yoga, nadat ze had gezien dat mensen die al jaren met klachten liepen vaak na een paar maanden Yoga lessen ontzettend vooruit gingen. Voor Eline is yoga een bron van inspiratie, plezier, concentratie en nog veel meer. Dit is iets wat ze ook graag met andere mensen wil delen. Eline is Iyengar Yoga docent niveau I & II, Daarnaast is ze gespecialiseerd in zwangerschapsyoga en het verhelpen en voorkomen van medische klachten.

Eric

Eric

Eric

Eric

"Do what's good for you" is wat mijn eerste Yoga lerares tegen mij zei. Klinkt simpel, maar voor mij was het een openbaring. Mijn eerste Yoga les voelde als thuiskomen. Thuiskomen bij mezelf. En dat is nog steeds voor mij de kern van Yoga: verbinding maken met jezelf en met je lichaam. Elke oefening is een uitnodiging om jezelf (opnieuw) te ont-dekken. Eric geeft onze mindful flow lessen op dinsdag. In mijn training als docent heb ik veel leraren gehad uit verschillende stromingen waaronder Dynamic Yoga, Iyengar Yoga, Yin-Yang Yoga en Pralaya. Elke leraar en stijl heeft mij weer nieuwe kennis gegeven die ik nu dankbaar gebruik in in mijn lessen.

Juliette

Juliette

Juliette

Juliette

Naast het runnen van de studio geeft Juliette de Aerial Yoga (donderdag & zondag) en Gentle Flow les op donderdag. Juliette heeft jarenlange ervaring als yogadocent (300 HRS) , uitvoerend choreograaf, luchtacrobaat, artistiek-leider (Flyingartwork) en tevens danstherapeut (BA) In haar lessen integreert ze regelmatig de diverse disciplines. Ze gebruikt elementen van Hatha, Vinyasa flow en verschillende alignement & meditatie technieken. Zij past dit aan naar gelang de soort yogales en groep. Met warmte, passie en soms een grapje. Rode draad in alle lessen is haar plezier en passie voor yoga in verbinding met de groep. Met aandacht voor welzijn, ontwikkeling en authenticiteit. Haar lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen die op zoek is naar meer rust, gezondheid en levenskracht. Welkom!

Maya

Maya

Maya

Maya

Maya geeft de Yin& Yang les en de Warm Vinyasa op woensdag. Hallo, ik ben Maya. Vol vertrouwen sta ik al 12 jaar in verbinding met de helende kracht van yoga. Waarbij ik de bewustwording van de adem en de kracht die het geeft ervaar als een geschenk uit de hemel. De ervaring dat je in verbinding met je adem alles in het leven aan kan is wat ik graag wil overbrengen aan mijn studenten. Ik ben dankbaar om de woensdag avond 2 lessen te mogen verzorgen bij Kompassie. Graag ondersteun ik anderen bij het vinden van hun eigen momenten van micro-verlichting. Zowel op als van de mat. Onze micro verlichtingsmomenten laten mij inzien dat elk lijden een creatie is van de eigen geest. Graag bouw ik aan een persoonlijke relatie waarin ruimte is voor heling en groei. Mijn opleiding: Ashtanga Yoga Teacher Training 200hours. En kennis gemaakt met Kino McGregor, Tim Feldman en Lino Miele en dankbaar gestudeerd te mogen hebben bij Sharath in Mysore, India. Zie jullie op de mat! Namaste

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16