Yoga retreat Kreta 2018-2

Kompassie Yoga vakantie op Kreta, Griekenland

Na onze succesvolle yoga vakantie op Kreta van afgelopen najaar (2017), vertrekken we in oktober met een UPGRADE! Deze keer bieden we een luxe variant aan met als thema ‘Inner soul treatment’: een uitgebreider Yoga programma in een adembenemende Yoga Villa.

Reserveer nu alvast door ons een mailtje te sturen en wij garanderen je een plek op deze unieke yogareis . Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor tien deelnemers.

De datum van onze 8 daagse najaars Yoga Retreat ‘Inner soul treatment’ is:

5 oktober t/m 12 oktober 2018.

Binnenkort is ons online boekingsformulier beschikbaar. Onder deze foto’s volgt meer reis informatie.

Verwen Actie!

 • Meld je nu aan, dan ontvang je gratis een uitgebreide massage behandeling tijdens onze Yoga Retreat. Deze behandeling duurt maar liefst 1 uur en je hebt de keuze tussen Wellness- of Thai-massage. Wees er snel bij want deze actie geldt tot 4 juni en op is op.
 • Onze yogareis wordt geleid door een team van 4 ervaren professionals: twee ervaren yoga-docenten en twee fijne masseurs! We bieden een verrijkende en ontspannen yoga retreat aan met een uitgebreid programma op een adembenemende locatie op het prachtig eiland Kreta. We verblijven in een ruime, luxe Yoga Villa dicht bij het strand en de zee en als kers op de taart heeft de villa ook een riant zwembad!
 • De volledige verzorging en het yogaprogramma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen. De nieuwe en unieke adembenemende locatie met een uitgebreid yoga- en wellness programma ondersteunt dit proces sterk. We doen dit met een gezellige, kleine groep ‘vakantie yogi’s’! Er is tevens voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om er eventueel lekker op uit te gaan.

Extra: Tijdens deze week bieden we een gratis Aerial-Yoga workshop die liefdevol wordt begeleid door een van de eerste Aerial-Yoga pioneers. Beginners zijn ook welkom.

   

Neem gerust contact op

Over de locatie op Kreta:

De bijzondere Yoga Villa ligt op een groene en vredige heuvel met uitzicht over zee. De Villa heeft de luxe van een 5 sterren hotel en het exclusieve complex straalt rust uit en heeft een intieme sfeer.

De Yoga Villa heeft een eigen zwembad, twee ruime woonkamers, diverse kamers en meestal met een balkon. Ook is er een groot dakterras en zijn er verschillende ruime patio’s waar je heerlijk kunt loungen, ontbijten, of eindeloos naar de sterren kunt kijken. De ruime slaapkamers zijn voorzien van double beds (of twin beds voor als je graag apart slaapt). Er zijn 5 deluxe slaapkamers. Als je een kamer samen met een medereiziger deelt, is de reis goedkoper!

Nadat je je plek hebt gereserveerd, sturen we je het volledige yoga-programma toe. De yogalessen zijn gericht op zowel restorative practise en op versterkende prana vitaliserende yoga technieken. Elke les heeft zijn eigen thema. We zorgen er ook voor dat je elke dag voldoende vrije tijd hebt om te doen en laten waar jij behoefte aan hebt. Het pittoreske vissersdorpje Panormo ligt op 10 minuten lopen en biedt vele mooie uitzichten en kleine, gezellige terrasjes. Het is er rustig, maar toch is het er levendig genoeg. Ook zijn er vele excursies mogelijk, als je actiever wilt zijn.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. We adapt to each students needs.

Yoga Deck:

We hebben een prachtige plek waar we de yogalessen geven. Die plek is deels beschut en deels buiten. Dat doen we bewust, want hoe meer we in contact staan met de natuur, hoe meer we ons kunnen aarden en we ons op een natuurlijke wijze ondersteund voelen in het laten afvloeien van veel opgestapelde stress factoren in ons dagelijks (westerse) leven.
Het is een speciaal op yoga en ontspanning gericht verblijf. Ons team zal je verwennen met gezonde maaltijden. Het diner is gevarieerd en er kan ook vegetarisch gekookt worden. Er wordt gewerkt met gezonde biologische producten uit de directe omgeving. Ook wordt er rekening gehouden met andere voedingswensen.

Vroegboekers krijgen een gratis uitgebreide (welness- of thai-massage ! Meld je op tijd aan want deze actie geldt tot 4 juni!

De prijzen* voor dit uitgebreide 8 daagse Yoga Retreat ‘Inner Soul Treatment’:

 • 2 persons Private Twin room: € 1950,-. This is only € 975 p.p! (two seperate beds)
 • 2 persons Private Double room (1 available): € 2100,- (total price for 2 persons) A double room has one kingsize bed for two people.
 • 1 person Private double room (1 available): € 1400,-
 • 1 person Private Twin room: € 1200,-

*: excl vlucht en je eigen verzekering.

Deze prachtige verwenlocatie heeft ruime slaapkamers en beschikt over hoogwaardige matrassen van COCOMat!  Er is keuze uit double beds of twin beds: voor als je beiden graag apart slaapt. We houden de groep klein (max 10 deelnemers). Er zijn 5 de luxe slaapkamers.

Dit is voor alle yogalessen, verblijf, begeleiding, ontbijt, diner en aerial yoga! excl je vlucht en verzekering.

De Yoga Studio Patio is volledig geoutilleerd met yogamatten en dergelijke om jouw oefeningen te ondersteunen. En last but not least: naast de heerlijke dagelijkse yogalessen zal Juliette ook aerial yoga geven! We hangen dan letterlijk naast het riante zwembad. Je kan als het ware na de les een verfrissende duik nemen…
Dit maakt de Kompassie Yoga retreat uniek. Niets moet, alles mag. Dát, gecombineerd met onze professionele begeleiding is de basis voor een ontspannen yoga retreat!

 

Tijdens de 8-daagse yoga retreat verblijf je in het door ons persoonlijk geselecteerde verblijfsarrangement. Deze accommodatie betreft een luxe en smaakvol yoga villa vlak aan de Griekse kust op prachtig Kreta met zwembad. Je krijgt een op maat gesneden yoga lesprogramma samengesteld door onze studio en haar twee yoga docenten.

 • Yoga lessen: In totaal krijg je maar liefst 10 yogalessen van onze docenten. De lessen vinden ’s ochtends en ’s avonds plaats, voor het ontbijt en het diner.
 • Yoga stijlen: We bieden een afwisseling van aangename Restorative yogalessen. Waarbij de dosha’s en pranayama ook uitgebreid aandacht krijgen. Aanvullend met les in Mindful Flow Yoga (Prana leefenergie, versterkend). Hierin combineren we ook technieken uit de Hatha, Vinyasa en Flow Yoga. Niveau: All levels.
 • Unieke yoga feature: Een gratis aerial yoga workshop van Juliette! Mocht je de aerial yoga lessen willen voortzetten, dan kan dat in onze Kompassie Yoga Studio in Rotterdam.
 • Massage: Thai-massage of Wellness-massage. Als je voor 4 juni boekt krijg je deze gratis. De waarde van deze uitgebreide massage is € 70,-..
 • Verblijf: Een 2 persoonskamer met eventueel zeezicht en eigen balkon. (1 persoonskamer kan ook op aanvraag)
 • Maaltijden: uitgebreid ontbijt en diner. En een snack overdag indien gewenst.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht en een unieke aerial yoga workshop en massages!

De yoga retreat omgeving: Niet ver van de locatie ligt Panormo. Dit is een rustig vissersdorpje aan zee. Er komen weinig toeristen en het ademt nog de authentieke Griekse rust uit. Dit dorpje doet Frans aan dankzij de pittoreske kleine straatjes die tegen de heuvel omhoog kronkelen en de gezellige terrasjes. Vanuit Panormo zijn (duik) excursies, zeil- of boottochten te boeken.

Wat kan je verwachten: Een heerlijke uitgebalanceerde Yoga vakantie. Voldoende diepgang en plezier in de yoga lessen op een prachtige locatie aan zee. Hier kun je ook aerial yoga proberen. Stel je voor hoe je in je luchtyoga hangmat hangt terwijl je de natuur om je heen voelt en een afsluitende massage krijgt in ‘flying savasana’…

Na de eerste dag acclimatiseren, zul je in een korte tijd diepe rust terugvinden en je gerevitaliseerd voelen. Vaak zullen oude knopen in lichaam en ziel makkelijker los komen en ontstaat er meer ruimte voor persoonlijke groei en meer leefplezier. Dit onder professionele begeleiding van onder andere onze gespecialiseerde yoga coaches van Kompassie Yoga Studio.

Met de keuze voor Griekenland voor onze yoga retreat, steunen we ook de lokale economie, wat goed past binnen onze bedrijfsfilosofie.

Voor reservering van jouw plek (met vroegboek korting):

Boek hier je yoga reis naar Kreta

Tot ziens op Kreta!

 

Recensies: De eerdere succesvolle yoga reizen die Juliette tussen 2011 en 2013 naar Egypte heeft georganiseerd & begeleid staan op: www.yoga-vakantie.com. Daar kan je ook de fijne reviews lezen.