Beginnen met yoga

Welkom op weg naar je eerste yogales! Kompassieyoga is de ideale plek in hartje Rotterdam om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus niet nu al lenig te zijn om mee te kunnen doen. Op deze pagina vind je informatie over onze wekelijkse lessen, hoe je lessen reserveert en hoe je kunt starten met onze speciale introductie aanbieding! De aanbieding kun je gebruiken voor lessen in de yoga studio en onze buiten lessen.

Welke les past bij mij?

De meeste lessen bij kompassieyoga zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De docent geeft je persoonlijke opties en variaties zodat je op jouw niveau mee kunt doen aan de elke les. Omdat we in kleine groepen werken is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Ben je nieuw met Yoga? Dan is het wellicht verstandig om rustig te beginnen met bijvoorbeeld Hatha Yoga, Restorative of Yin Yoga. Wil je toch liever Vinyasa Yoga, Ashtanga of Aerial Yoga gaan doen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Weet je al wat het beste bij je past?

Kies je een proefles of een proefweek?

Je kan je hier aanmelden voor jouw eerste enkele proefles of proef week
Kom op tijd om de docent voor de les te kunnen spreken en je aan te melden. Wil je na je proefles toch nog een andere proeflessen volgen? Geen probleem, dan boek je additioneel een proefweek erbij. Wil je vervolges lid worden en wekelijks yogalessen bij ons volgen, dan hebben we een hele mooie aanbieding voor je.


Qua kleding voldoet comfortabele sportkleding, zorg dat je er lekker in kan bewegen. Normaliter ligt het andere (matten en attributen) voor je klaar in de studio, maar omdat wij nu zeer hygiënisch werken ivm corona vragen we je eigen yoga mat en handdoek mee te nemen, ben je dit vergeten dan kan je deze bij de binnenkomst zeer voordelig aanschaffen.

Kom je voor Aerial Yoga dan heb je je eigen Aerial Yoga Doek nodig. Je kan eventueel de eerste twee lessen voor € 7,- per les een doek huren. In onze online yoga shop verkopen wij professioneel goedgekeurde yoga doeken in alle kleuren van de regenboog. Kompassie yoga leden kopen deze met een hele aantrekkelijke ‘kompassie’ korting. 

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07