Beginnen met yoga

Welkom op weg naar je eerste yogales! Kompassieyoga is de ideale plek in hartje Rotterdam om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus niet nu al lenig te zijn om mee te kunnen doen. Op deze pagina vind je informatie over onze wekelijkse lessen, hoe je lessen reserveert en hoe je kunt starten met onze speciale introductie aanbieding! De aanbieding kun je gebruiken voor lessen in de yoga studio en onze buiten lessen.

Welke les past bij mij?

De meeste lessen bij kompassieyoga zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De docent geeft je persoonlijke opties en variaties zodat je op jouw niveau mee kunt doen aan de elke les. Omdat we in kleine groepen werken is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Ben je nieuw met Yoga? Dan is het wellicht verstandig om rustig te beginnen met bijvoorbeeld Hatha Yoga, Restorative of Yin Yoga. Wil je toch liever Vinyasa Yoga, Ashtanga of Aerial Yoga gaan doen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Weet je al wat het beste bij je past?

Kies je een proefles of een proefweek?

Je kan je hier aanmelden voor jouw eerste enkele proefles of proef week
Kom op tijd om de docent voor de les te kunnen spreken en je aan te melden. Wil je na je proefles toch nog een andere proeflessen volgen? Geen probleem, dan boek je additioneel een proefweek erbij. Wil je vervolges lid worden en wekelijks yogalessen bij ons volgen, dan hebben we een hele mooie aanbieding voor je.


Qua kleding voldoet comfortabele sportkleding, zorg dat je er lekker in kan bewegen. Normaliter ligt het andere (matten en attributen) voor je klaar in de studio, maar omdat wij nu zeer hygiënisch werken ivm corona vragen we je eigen yoga mat en handdoek mee te nemen, ben je dit vergeten dan kan je deze bij de binnenkomst zeer voordelig aanschaffen.

Kom je voor Aerial Yoga dan heb je je eigen Aerial Yoga Doek nodig. Je kan eventueel de eerste twee lessen voor € 7,- per les een doek huren. In onze online yoga shop verkopen wij professioneel goedgekeurde yoga doeken in alle kleuren van de regenboog. Kompassie yoga leden kopen deze met een hele aantrekkelijke ‘kompassie’ korting.