Kompassieyoga biedt: Super zachte comfortabele yoga leggings

Deze aangename en unieke yoga-leggings zijn speciaal gemaakt om je alle comfort te geven tijdens je yoga les. Met aangenaam goed ademende vriendelijke materialen. Voor zowel je lichaam als moeder aarde. Ze worden uitsluitend op bestelling gemaakt, om verspilling en afval te verminderen.

Alle yogakleding van RELAX wordt handgemaakt in Europa, waardoor minder kilometers, minder uitstoot van CO2 ​en eerlijke lonen. Deze leggings zijn dus duurzaam geproduceerd. Duurzaamheid is een thema waar de Kompassieyoga studio en veel van onze yogi’s, echt warm voor lopen.

Koop nu je Relax Yoga Leggings met 10% Kompassieyoga korting.

Stuur eenvoudig een mailtje met ‘korting legging’ en krijg je persoonlijke kortings coupon.

Jouw yogalegging is zo online besteld!

yoga legging verkoop

Wij zijn trots op de prachtige samenwerking met Gideon (eigenaar relax) met zijn mooie en integere productlijn van bijzondere yoga leggings. Uiteraard kan je ze ook goed gebruiken voor je andere (sport) activiteiten. Juliette kent Gideon al bijna 3 jaar en heeft eerder met hem samengewerkt in verband met onze mooie yogareizen. Een fijne en betrouwbare partner. Laat je weten wat je van je legging vind bij ons, na je bestelling eventueel?

We horen het graag!

Met warme groeten, Juliette

Founder Kompassieyoga

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save