Zen Movie Night 16 november

Op zaterdag 16 november kun je weer genieten van een Zen Movie Night bij Kompassie Yoga! We zijn dankbaar dat we dit voor de derde keer mogen doen. Deze avond transformeren we onze yoga studio tot een heus filmtheater, maar dan wel á la Kompassie: relaxed, open en zen. Je bent van harte welkom vanaf 19:30, de film begint om 20:00. Laten we samen genieten van een relaxte avond in onze heerlijke yoga studio: let’s hang out!

De film van deze avond is nog een verrassing (hint: iets met India en drie gekke Engelse mannen die de meaning of life proberen te vinden). Verborgen in het verhaal is een diepere spirituele boodschap, maar de film heeft ook een lichter aspect. Wees voorbereid op een lach en mooie landschappen!

Wat is Zen Movie Night?

  • Heerlijk relaxen in een ontspannende omgeving met kussens, matten en zelfs hangmatten!
  • Een leuke verrassende film
  • Samenzijn met like-minded people
  • Lekker eten en drinken (voor lichaam en ziel)
  • Doel van een Zen Movie Night: relaxen in een zen locatie terwijl je wordt geïnspireerd. We kijken samen mooie films met thema’s als: mindfulness, spiritualiteit, kunst, yoga maar ook filosofie en duurzaamheid.

Zen Movie Night is een non-profit event: de prijs van je ticket dekt alleen de kosten en ondersteunt een goed doel voor moeder aarde en de mensheid! Kosten voor deze avond: 8 euro per persoon. Tickets kun je kopen via deze link.

Wil je een hangmat reserveren? Koop je ticket en stuur ook een e-mail naar info@kompassieyoga.nl. Er zijn beperkt hangmatten beschikbaar, dus wees er snel bij!


De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07