Zen Movie Night 16 november

Op zaterdag 16 november kun je weer genieten van een Zen Movie Night bij Kompassie Yoga! We zijn dankbaar dat we dit voor de derde keer mogen doen. Deze avond transformeren we onze yoga studio tot een heus filmtheater, maar dan wel á la Kompassie: relaxed, open en zen. Je bent van harte welkom vanaf 19:30, de film begint om 20:00. Laten we samen genieten van een relaxte avond in onze heerlijke yoga studio: let’s hang out!

De film van deze avond is nog een verrassing (hint: iets met India en drie gekke Engelse mannen die de meaning of life proberen te vinden). Verborgen in het verhaal is een diepere spirituele boodschap, maar de film heeft ook een lichter aspect. Wees voorbereid op een lach en mooie landschappen!

Wat is Zen Movie Night?

  • Heerlijk relaxen in een ontspannende omgeving met kussens, matten en zelfs hangmatten!
  • Een leuke verrassende film
  • Samenzijn met like-minded people
  • Lekker eten en drinken (voor lichaam en ziel)
  • Doel van een Zen Movie Night: relaxen in een zen locatie terwijl je wordt geïnspireerd. We kijken samen mooie films met thema’s als: mindfulness, spiritualiteit, kunst, yoga maar ook filosofie en duurzaamheid.

Zen Movie Night is een non-profit event: de prijs van je ticket dekt alleen de kosten en ondersteunt een goed doel voor moeder aarde en de mensheid! Kosten voor deze avond: 8 euro per persoon. Tickets kun je kopen via deze link.

Wil je een hangmat reserveren? Koop je ticket en stuur ook een e-mail naar info@kompassieyoga.nl. Er zijn beperkt hangmatten beschikbaar, dus wees er snel bij!