Super Full Moon

2018 begint met twee Full Super Moons !

Heel bijzonder: De eerste was op 1 januari. De tweede volle Super maan is op: 30/31 januari. En vormt tevens een eclips in de VS. De maan heeft een sterke invloed op onze oceanen. En dus ook op ons.

Je kan deze periode samen met yoga gebruiken om je emoties te ‘cleanen’. Alles dieper in je te laten stromen en ruimte te scheppen. De Volle Super Maan in Kreeft kan ook helpen sommige van de kloven te helen die de afgelopen maanden mensen hebben verdeeld. Omdat gevoelige Kreeft de koerier van de dierenriem is, worden we eraan herinnerd dat de wijsheid van ons hart veel krachtiger kan zijn dan alle ego-aangedreven krachten. Onderschat in deze periode niet de kracht van het aanbrengen van bijvoorbeeld wijzigingen in uw huis, gezin, werkplek. Al was het maar met een grote schoonmaak of her inrichting..! Hieronder volgen nog meer manieren waarop je de vrouwelijke kracht (Luna) van de Volle Super-maan in het sterrnebeled van Kreeft kunt aanboren:

1. Eer de (goddelijke) moeder.

Het sterrenbeeld Kreeft wordt vertegenwoordigd door goddelijke vrouwelijke energie en wordt van nature geregeerd door de maan. De volledige supermoon van de Kreeft is een geladen gebeurtenis die de intuïtie in de schijnwerpers zet. Deze matriarchale maansomloop zou een gezinsvriendelijke aangelegenheid kunnen zijn. Kreeft wil dat iedereen zich veilig voelt, maar dat betekent niet dat we muren bouwen en ons ook thuis opsluiten.. Deze maternale maanpartijen zijn de oproep om samen te komen en op een meer persoonlijk niveau ons met elkaar te verbinden.

Kreeft in de sterren regeert het vierde huis van de dierenriem van moederschap en vrouwelijkheid. De Cancer Super Moon plaatst ons diep in harmonie met onze gevoelens. Volg je intuitie en laat je gevoelds vrij stromen. Gebruik misschien je Yoga practise om nog dieper in contact te komenemet je intuitie. Suggesties: Pak de telefoon op of schrijf een brief aan je moeder of een moederfiguur. Zet een foto op van een speciale vrouwelijke voorouder en steek een kaars aan om haar goddelijke wijsheid te kanaliseren. Post een foto en hulde aan een speciale persoon in je leven. Als je een moeder bent, doe dan iets om jezelf te eren. Denk aan de volle maan van  de Kreeft als de astrologische moederdag. Besteed extra tijd aan kinderen , of met de mensen die je familie noemt, of de band nu wel of niet biologisch gebaseerd is.

2. Let op je humeur.

De emotionele sluizen zullen in deze periode, open kunnen gaan. Als er onuitgesproken gekwetste gevoelens of aanhoudende wrok in je zou nog bewaard zou zijn, dan kan de supermoon in Kreeft een overvloed aan grieven brengen. Zorg voor de zachtheid naar jezelf toe em zoek ondersteuning tijdens je yoga lessen. Kom in contact hiermee.  Zodat je dit kan transformeren naar vergeving en loslaten. Open je hart zo goed mogelijk voor anderen. Kortom: Happy Full Super Moons !

En kom gerust gezellig bij ons langs.

Team Kompassie


Categories: Yoga Blog

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16