3 daagse Yoga vakantie Nederland: oktober 2021

Augustus volgeboekt, en nu is ook dit Okt-Retreat al volgeboekt 16 t/m maandag 18 oktober . Om onze mensen goed van dienst te zijn zal de Studio zo snel mogelijk met meer mogelijkheden komen. 

Na onze succesvolle yoga vakanties op Kreta en in Egypte bewegen we mee met de Corona situatie. Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke schema’s. Augustus was een kortingsreis en is volgeboekt. Dit zijn de nieuwe data in Oktober. 

Deze luxe All-in one Retreat wordt door Kompassieyoga aangeboden in een fries natuur Reservaat. met veel luxe extra;s zodat je maximaal kan ontspannen in een kort retreat! Goed in te passen in ons dagelijks bestaan.

We houden ervan je te verwennen. Oprecht en in echt contact. Ook in Nederland bieden we een ‘All inclusive’ programma: Een 3-daagse yoga reis met heerlijke yogalessen, aerial-yoga sessies voor wie wil, water leisure activiteiten, mooie ontmoetingen & heerlijke gezonde maaltijden.

Je kan nu door middel van een kleine aanbetaling direct je plekje hier reserveren.

Neem even de tijd om je voor te stellen, weg van de drukte van de stad, schone lucht, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven, en corona perikelen van de drukke stad.
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur. En dat in Nederland. Klinkt bijna als een droom, toch?
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het begin van de Lockdown versoepelingen te vieren is, of om jezelf  kwalitatieve aandacht voor lichaam en geest te geven, het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nu nodig hebt. En het ondersteunt je ook in deze uitdagende tijd: als je weet dat je hier naar toe kan leven.. met de professionele begeleiding en alle vrijheid je dag verder zelf in te delen.
Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige Corona proof omgeving met gezellige yogis, jullie ervaren docenten, host en kok!

Activiteiten: Dagelijks Yoga. En voor wie wil: AerialYoga privé sessies beschikbaar!  – Prive strand, suppen, kano en andere corona veilige leisure activiteiten staan hier ook tot je beschikking. In de prachtige omgeving van het natuur reservaat bij de Frieze meren.. Onze Villa bevind zich op een prive schiereiland met zelfs een prive strandje. Eigen sauna en Hot-tub in de tuin!

Zowel buiten als binnen is er enorm veel ruimte in de Villa , woonkamer, slaapkamer, de tuin en op het water. Binnen is er ook voldoende ventilatie.

Iedereen heeft een prive kamer in principe. En we zijn uiteraard zeer streng in ons protocol. Maak je geen zorgen: je krijgt zelfs een gratis Voucher (volledig in te wisselen voor een volgende reis indien nodig) Dit indien we door corona of Overheidswege ter zijner tijd de reis moeten verzetten. Maar we gaan er vanuit dat dit niet het geval zal zijn omdat we allen leren meer rekening met elkaar te houden en deze winter periode ruim zijn ontstegen.

Uiteraard zal het programma weer goed zijn vormgegeven. De dagelijkse yogalessen van onze ervaren kompassieyoga docente wordt weer met liefde en passie vormgegeven en zijn geschikt voor elk niveau. Prive sauna is aanwezig. Kano en Subben hoort ook tot de mogelijkheden.
We doen dit in een kleine groep van max 8 yogi’s. Dus wees er snel bij: Reserveer formulier

Achtergrond informatie: De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om je te begeleiden in het in contact komen met jouw welzijn wat tevens helpt bij helderheid en bruikbare inzichten verkrijgen. Een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart. En tijd om mee perspectief of inzicht te krijgen zodat er meer ruimte in je ontstaat voor veranderings processen.

Programma: Bij aankomst doen we een mooi kennis makings ritueel. We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En de heerlijke Sun-set yoga voor het diner. Yoga stijlen die we aanbieden zijn: ( hatha, flow, yin) De Host, Kok en docent staan altijd voor je klaar indien  nodig.

Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen vooraf gaande yoga kennis noodzakelijk. We zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden op ieders niveau. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen pakket op het prachtige Villa in Friesland. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen. Ondersteund door biologische maaltijden en een volledige op je welzijn gerichte, verzorging. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voedingswensen of allergien

Ook geïnteresseerd? Neem dan snel contact op om je  plekje te reserveren !

De datum van onze tweede 3 daagse Yoga vakantie is:

– zaterdag 16 t/m maandag 18 oktober 2021

Prijs per persoon (samen 2 persoons kamer): Euro 380,- All inclusive

1 persoons gebruik kamer: 460,-  All inclusive

Aanbetaling € 175,- (te voldoen bij aanmelding)

Dit Retreat is voor kleine kwaliteits groepen met veel persoonlijke aandacht. max 8 personen. De prijs is inclusief:

– het gehele verblijf, 3 dagen, 2 overnachtingen
– alle gezonde en creative maaltijden (ontbijt, lunch en diner)

– gebruik van twee persoon kamer

– Alle Yoga lessen en begeleiding

– Incl alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Jouw transport naar de locatie. Circa max 2 uur reizen

Excl water materiaal recreatie

Hebben we je interesse gewekt? Je kan je nu alvast aanmelden per email ov.v. oktober 2021 Retreat. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je verdere reserverings informatie.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

 • – Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
 • – Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

 • Voetnoot Corona: Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze: Corona heeft een grote impact op iedereen. Wij houden ons intensief bezig met alle Corona voorschriften. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de bekende 1,5 meter regel,richtingen, grondige hygiëne keuken door kok en dergelijke. De locatie is ook geselecteerd op de enorm grote woonkamer en keuken met voldoende ventilatie. Kortom; u mag er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet.

Annulerings Voorwaarden:

 • – Klant krijgt 100% restitutie binnen 36 uur na aankoop : Email ons dan met specifiek verzoek.
 • – Tot en met 15 juli 2021 is de restitutie bij annulering: 75% restitutie. Excl 40 euro administratie kosten
 • – Van 15 juli t/m 10 augustus is dit 60% . excl 40 euro administratie kosten
 • – Na 10 augustus t/m 2 september : 50% restitutie. excl 40 euro administratie kosten
 • -Van 2 sept t/m 8 sept: 20 % restitutie. excl 40 euro administratie kosten
 • – Na 8 september: Geen restitutie. Maar indien aantoonbare overmacht van de klant: een Voucher voor de volgende reis
 • – Indien van overheidswege of overmacht de reis door de Corona pandemie niet door mag gaan wordt er een nieuwe datum en soortgelijke reis aangeboden. En is er een voucher die 12 maanden geldig is om voor een andere mooie reis van ons in te wisselen. Dit geldt ook als je een aanbetaling hebt gedaan of de extra datum verhinderd blijkt te zijn
 • – Door deze aanbetaling gaat klant akkoord met boven genoemde voorwaarden