Mei Yoga vakantie

3 daagse Yoga mei vakantie Nederland: 9-11 mei 2021

Na onze succesvolle yoga vakanties op Kreta en in Egypte bewegen we mee met de Corona situatie. Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke schema’s.

Deze zeer scherp geprijsde All-in one Retreat in een fries natuur Reservaat is practisch vol geboekt. Er komt misschien nog 1 kamer vrij.. Email ons gerust. We kunnen je eventueel ook op een wachtlijst zetten.

We houden ervan je te verwennen. Oprecht en in echt contact. Ook in Nederland bieden we een ‘All inclusive’ programma: Een 3-daagse yoga reis met heerlijke yogalessen, aerialyoga sessies voor wie wil, leisure activiteiten, mooie ontmoetingen & heerlijke gezonde maaltijden.

Neem even de tijd om je voor te stellen, weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven, en corona perikelen van de drukke stad.
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur. En dat in Nederland. Klinkt bijna als een droom, toch?
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het begin van de lente is of een simpel verlangen om jezelf opnieuw te centreren, het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. En het ondersteunt je ook als je weet dat het komen gaat!
Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige Corona proof omgeving met gezellige yogis, jullie ervaren docenten, host en kok! Elke dag Yoga en AerialYoga privé sessies beschikbaar! Prive strand, suppen, kano en andere corona veilige leisure activiteiten staan hier ook tot je beschikking.In de prachtige omgeving van de Frieze meren.. Onze Villa bevind zich op een prive schiereiland met zelfs een prive strandje.

Zowel buiten als binnen is er enorm veel ruimte in de Villa , woonkamer, slaapkamer, de tuin en op het water. Binnen is er ook voldoende ventitatie. Iedereen heeft een prive kamer en we zijn uiteraard zeer streng in ons protocol. Maak je geen zorgen: je krijgt zelfs een gratis Voucher (volledig in te wisselen voor een volgende reis indien nodig) Dit indien we van Overheids wege terzijnertijd de reis moeten verzetten. 

Maar we gaan er vanuit dat dit niet het geval zal zijn omdat we allen leren meer rekening met elkaar te houden en deze winter periode dan ruim zijn ontstegen.

Uiteraard zal het programma weer goed zijn vormgegeven. De dagelijkse yogalessen van onze ervaren kompassieyoga docente wordt weer met liefde en passie vormgegeven en zijn geschikt voor elk niveau. Prive sauna is aanwezig. Kano en Subben hoort ook tot de mogelijkheden.
We doen dit in een kleine groep van max 8 yogi’s. Dus wees er snel bij. Mail ons gerust voor meer info en prijzen.

De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om je te begeleiden in het in contact komen met jouw welzijn wat tevens helpt bij helderheid en bruikbare inzichten verkrijgen. Een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart. En tijd om mee perspectief of inzicht te krijgen zodat er meer ruimte in je ontstaat voor veranderings processen. Ondersteund door biologische maaltijden en een volledige op je welzijn gerichte, verzorging. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voedingswensen of allergieen.

Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan.

Ook geinteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren of meld je aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

De datum van onze 3 daagse Yoga vakantie is:

9-11 mei 2020

Prijs per persoon (2 persoons kamer): Euro 360,- All inclusive

1 persoons gebruik kamer: 405,-  All inclusive

Aanbetaling € 150,- (te voldoen bij aanmelding)

Dit is inclusief:

– het gehele verblijf, 3 dagen, 2 overnachtingen
– alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner)

– gebruik van twee persoon kamer

– Alle Yogalessen en begeleiding

– Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Jouw transport naar de locatie. Circa max 2 uur reizen

 • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreidde yoga ( hatha, vinyasa flow, yin) en het verwen & leisure programma.
 • We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En de heerlijke Sun-set yoga voor het diner. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen vooraf gaande yoga kennis noodzakelijk. We zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden op ieders niveau. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen pakket op het prachtige Villa in Friesland. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen. De volledige verzorging en het dagelijks yoga-programma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen.

Neem gerust contact op:

Hebben we je interesse gewekt? Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

 • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
 • Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
 • Email ons gerust voor de mogelijkheden.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

 • Voetnoot Corona: Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze: Corona heeft een grote impact op iedereen. Wij houden ons intensief bezig met alle Corona voorschriften. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de bekende 1,5 meter regel,
  looplijnen/richtingen, grondige hygiëne keuken door kok en dergelijke. Kortom; u mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet.

Annulerings Voorwaarden:

 • Tot en met 15 januari 2021 is de restitutie bij jou annulering: 100% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 15 januari is dit 60% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 1 Februari is dit: 40% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 1 Maart: Geen restitutie.
  • Maar bij aantoonbare overmacht: een mooie korting voor de volgende reis.
  • Wanneer we aan onze kant de reis moeten annuleren: Geven we je een Voucher en een nieuwe datum om te boeken.

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16