Mei Yoga vakantie

3 daagse Yoga mei vakantie Nederland: 9-11 mei 2021

Na onze succesvolle yoga vakanties op Kreta en in Egypte bewegen we mee met de Corona situatie. Ook is een Nederlandse reis een stuk duurzamer en makkelijker in te passen in vaak onze drukke schema’s.

Deze zeer scherp geprijsde All-in one Retreat in een fries natuur Reservaat is practisch vol geboekt. Er komt misschien nog 1 kamer vrij.. Email ons gerust. We kunnen je eventueel ook op een wachtlijst zetten.

We houden ervan je te verwennen. Oprecht en in echt contact. Ook in Nederland bieden we een ‘All inclusive’ programma: Een 3-daagse yoga reis met heerlijke yogalessen, aerialyoga sessies voor wie wil, leisure activiteiten, mooie ontmoetingen & heerlijke gezonde maaltijden.

Neem even de tijd om je voor te stellen, weg van de drukte van de stad, ver weg van de constante prikkels van het dagelijkse leven, en corona perikelen van de drukke stad.
Verbonden door je ademhaling en volledig ondergedompeld in de natuur. En dat in Nederland. Klinkt bijna als een droom, toch?
De meesten van ons weten dat zelfzorg essentieel is voor ons geluk, maar toch geven we onszelf zelden de kans om even stil te staan en te doen wat het beste is voor onze geest, lichaam en ziel.
Dus of het nu om het begin van de lente is of een simpel verlangen om jezelf opnieuw te centreren, het boeken van deze 3 daagse yoga retreat is misschien wel precies wat je nodig hebt. En het ondersteunt je ook als je weet dat het komen gaat!
Dus strek je uit, ontspan en haal diep adem in een veilige Corona proof omgeving met gezellige yogis, jullie ervaren docenten, host en kok! Elke dag Yoga en AerialYoga privé sessies beschikbaar! Prive strand, suppen, kano en andere corona veilige leisure activiteiten staan hier ook tot je beschikking.In de prachtige omgeving van de Frieze meren.. Onze Villa bevind zich op een prive schiereiland met zelfs een prive strandje.

Zowel buiten als binnen is er enorm veel ruimte in de Villa , woonkamer, slaapkamer, de tuin en op het water. Binnen is er ook voldoende ventitatie. Iedereen heeft een prive kamer en we zijn uiteraard zeer streng in ons protocol. Maak je geen zorgen: je krijgt zelfs een gratis Voucher (volledig in te wisselen voor een volgende reis indien nodig) Dit indien we van Overheids wege terzijnertijd de reis moeten verzetten. 

Maar we gaan er vanuit dat dit niet het geval zal zijn omdat we allen leren meer rekening met elkaar te houden en deze winter periode dan ruim zijn ontstegen.

Uiteraard zal het programma weer goed zijn vormgegeven. De dagelijkse yogalessen van onze ervaren kompassieyoga docente wordt weer met liefde en passie vormgegeven en zijn geschikt voor elk niveau. Prive sauna is aanwezig. Kano en Subben hoort ook tot de mogelijkheden.
We doen dit in een kleine groep van max 8 yogi’s. Dus wees er snel bij. Mail ons gerust voor meer info en prijzen.

De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om je te begeleiden in het in contact komen met jouw welzijn wat tevens helpt bij helderheid en bruikbare inzichten verkrijgen. Een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart. En tijd om mee perspectief of inzicht te krijgen zodat er meer ruimte in je ontstaat voor veranderings processen. Ondersteund door biologische maaltijden en een volledige op je welzijn gerichte, verzorging. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voedingswensen of allergieen.

Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan.

Ook geinteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren of meld je aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

De datum van onze 3 daagse Yoga vakantie is:

9-11 mei 2020

Prijs per persoon (2 persoons kamer): Euro 360,- All inclusive

1 persoons gebruik kamer: 405,-  All inclusive

Aanbetaling € 150,- (te voldoen bij aanmelding)

Dit is inclusief:

– het gehele verblijf, 3 dagen, 2 overnachtingen
– alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner)

– gebruik van twee persoon kamer

– Alle Yogalessen en begeleiding

– Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden

Dit is exclusief:
– Jouw transport naar de locatie. Circa max 2 uur reizen

 • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreidde yoga ( hatha, vinyasa flow, yin) en het verwen & leisure programma.
 • We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En de heerlijke Sun-set yoga voor het diner. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen vooraf gaande yoga kennis noodzakelijk. We zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden op ieders niveau. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen pakket op het prachtige Villa in Friesland. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen. De volledige verzorging en het dagelijks yoga-programma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen.

Neem gerust contact op:

Hebben we je interesse gewekt? Inschrijven kan in het formulier onder aan deze pagina. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings.

Wist jij ook dat :

 • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
 • Veel werkgevers een Retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
 • Email ons gerust voor de mogelijkheden.

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

 • Voetnoot Corona: Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze: Corona heeft een grote impact op iedereen. Wij houden ons intensief bezig met alle Corona voorschriften. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de bekende 1,5 meter regel,
  looplijnen/richtingen, grondige hygiëne keuken door kok en dergelijke. Kortom; u mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet.

Annulerings Voorwaarden:

 • Tot en met 15 januari 2021 is de restitutie bij jou annulering: 100% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 15 januari is dit 60% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 1 Februari is dit: 40% excl 40 euro administratie kosten.
 • Na 1 Maart: Geen restitutie.
  • Maar bij aantoonbare overmacht: een mooie korting voor de volgende reis.
  • Wanneer we aan onze kant de reis moeten annuleren: Geven we je een Voucher en een nieuwe datum om te boeken.

De Aerial Yogaworkshop aan het strand in Zeeland was een erg leuke ontdekking. Hele fijne en zorgvuldige begeleiding van Juliette.
S Blom
S Blom
2022-06-20
Very warm and welcoming yogastudio. The teachers are all very kind and professional. They organise a variety of super nice workshops and retreats. Love this place!
Sandrine Pierse
Sandrine Pierse
2022-06-15
Fijne yogaschool met hele fijne docenten.
Jeffrey Veer
Jeffrey Veer
2022-06-15
Arriving exhausted to aerial yoga it is such a joy to have a caring and knowledgeable teacher and a class that makes me feel I could fly home. What a lovely studio this is, a gem in Delfshaven!
Teana Boston-Mammah
Teana Boston-Mammah
2022-04-15
Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier. De yoga studio is fijn en persoonlijk, en geeft je een gevoel van thuis. Voor mij zijn de yogalessen bij Kompassie van hoge kwaliteit, en ik ga altijd een stuk relaxter weg dan dat ik er aankom😄. Het lesaanbod is gevarieerd, voor verschillende levels, en mijn favoriet is aerial yoga; een hele speelse acrobatische vorm van yoga. Je vind dit niet op veel plekken dus daarom is deze yoga studio mijn favoriet
Nina B
Nina B
2022-04-08
Mooie kleine studio. Leuke en lieve docenten, fijne lessen. Goede afwisseling tussen rustige en energieke lessen en momenten. Top Aerial Yoga lessen, fijnste van Rotterdam!
Lonne Damsteegt
Lonne Damsteegt
2022-04-08
Relaxte studio zonder dat overdreven Instagram -zie mij eens yoga doen - sfeertje. Breed lesaanbod, waaronder aerial yoga. Aardige, deskundige docenten. Vriendelijk voor beginners. Niet duur. Prima parkeren, op sommige tijdstippen zelfs gratis. Ik vind het ook leuk dat er mannelijke docenten en deelnemers zijn en er sowieso veel verschillende mensen komen.
Wendy Verhoeven
Wendy Verhoeven
2022-04-07
Afgelopen weekend een super fijne aerial yoga teacher training gehad hier. Juliette heeft ontzettend veel kennis en ervaring vanuit zowel yoga als acrobatiek die ze op heldere en prettige wijze deelt. Er is veel aandacht voor veiligheid en het geven van heldere instructies, alsook voor het (leerlingen laten) opgaan in de ervaring, het creëren van bewustzijn, en het werken vanuit je eigen authentieke stijl. Een hele prettige en leerzame combinatie! De kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maakt het extra fijn en gezellig om je als groepje een lang weekend onder te dompelen in de aerial yoga. Zeker een aanrader dus!
Anne S
Anne S
2022-03-08
It was a wonderful experience!! You feel joy when playing with gravity and it is wonderful to be guided by someone with so much experience and love for the field as Juliette. Loved it 🤩
Claudia Lira
Claudia Lira
2022-03-07