Yoga Zeil vakantie: 1-8 augustus 2020!

Een all inclusive programma: Een 8-daagse reis vol met heerlijke yoga, magische zeil activiteiten, mooie ontmoetingen & gezonde maaltijden

Na onze succesvolle yoga vakantie op Kreta van afgelopen jaar, vertrekken we deze Zomer in Nederland met wederom een bijzondere  ‘holistische package’ op een magische zeil-yoga reis! Deze vakantie is vormgegeven in samenwerking met tallship Thalassa: Een indrukwekkende driemaster van bijna 50 meter lang… In verband met de huidige crisis is deze reis speciaal in Nederland vormgegeven op zeer veilige wijze.

We beoefenen voornamelijk de Yoga op het prachtige buiten dek welke voldoende ruimte geeft. Het grote zeilschip is dit jaar overgegaan tot de halvering van de groep deelnemers  (max 16 personen) waardoor jij een ‘zee’ aan ruimte ervaart voor jezelf.. Om nog meer los te laten, de wind in de zeilen te voelen, de prachtige vergezichten te ervaren, de yoga te beleven met prachtig kabbelend water om ons heen. Je zal heerlijk slapen en het zal zo maar kunnen dat je je herboren voelt na deze reis! Hoe meer we in contact staan met de natuur, hoe meer we ons kunnen aarden en we ons op een natuurlijke wijze ondersteund voelen in het laten afvloeien van veel opgestapelde stress factoren in ons dagelijks (westerse) leven.

Zowel buiten als binnen is er veel ruimte met voldoende ventitatie. Iedereen heeft een prive kamer (cabin) met eigen douche faciliteit. Uiteraard zal het programma weer goed zijn vormgegeven en wordt er ook flink gezeild op dit prachtige schip! De dagelijkse yogalessen van onze ervaren kompassieyoga docente wordt weer met liefde en passie vormgegeven en zijn geschikt voor elk niveau..

 

Wij varen een route langs bijzondere Nederlandse havens waarbij u zonder van accommodatie te hoeven wisselen getrakteerd wordt op een variatie van mooie Nederlandse vakantiebestemmingen.

De volledige verzorging en het yoga programma is erop gericht om met meer energie in je eigen kracht te staan. Een levens energie opbouwend yoga en wellness programma. Met rust voor hoofd en hart. En tijd om mee perspectief of inzicht te krijgen zodat er meer ruimte in je ontstaat voor veranderings processen. Ondersteund door biologische maaltijden en een volledige op je welzijn gerichte, verzorging.

Er is uiteraard voldoende vrije tijd in het programma aanwezig om je eigen gang te gaan en lekker niets te doen of er juist op uit te gaan. Het thema is Inner Soul Retreat: Is all about hearing your inner voice again so you will connect to your true self. And letting go of what no longer serves you.

Ook geinteresseerd? Neem dan snel contact op om je plekje te reserveren.

De datum van onze 8 daagse  Yoga Zeil-vakantie is:

1 – 8 Augustus 2020

Prijs per persoon: Euro 1195,- All inclusive

De tocht is inclusief:
– 7 overnachtingen aan boord in een tweepersoonshut met eigen douche;
– alle maaltijden gedurende de reis (ontbijt, lunch en diner)

– Alle Yogalessen en begeleiding

– Alle non-alcoholische drankjes bij de maaltijden (koffie, thee, melk en water).

De tocht is exclusief:
– alle overige non-alcoholische en alle alcoholische drankjes (bier, wijn en whisky)
– excursies aan wal.

Voor meer informatie; Neem gerust contact op. email: info@kompassieyoga.nl

  • Ben jij er ook zo aan toe om alles even te kunnen loslaten, zodat je tot je zelf kan komen in een heerlijk ontspannen yoga en verwen retreat? Verlang jij er ook naar om de rust en vitaliteit in je hoofd, hart en lichaam te voelen? Je komt in een verbinding met je zelf, krijgt meer inzicht in jouw groei processen en mede hierdoor gaat je levens plezier en flow (prana) weer beter stromen. Zodat de gezondheid van je body & mind volledig wordt opgeladen en je in contact komt met je innerlijk stem of kompas. Dit mede dankzij het uitgebreidde yoga ( hatha, vinyasa flow, yin) en het verwen programma met o.a verschillende massages.
  • We beoefenen s’ochtends yoga voor het ontbijt. En de heerlijke Sun-set yoga voor het diner. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Er is geen vooraf gaande yoga kennis noodzakelijk. Onze docenten zullen je met veel plezier, warmte en kundigheid begeleiden op ieders niveau. Dit alles gebeurd in een heerlijke ontspannen en compleet verwen pakket op het prachtige Thallas Tallship wat vertrekt uit de haven van Harlingen. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om op je eigen manier hier te relaxen. De volledige verzorging en het dagelijks yoga-programma is erop gericht om je kracht, rust en energie te laten opbouwen.

Neem gerust contact op

Nadat je je plek hebt gereserveerd, sturen we je het volledige yoga-programma toe. De yogalessen zijn gericht op zowel versterkende prana vitaliserende yoga-flow technieken als ook op de restorative georienteerde methoden. Elke les heeft zijn eigen thema. We zorgen er ook voor dat je elke dag voldoende vrije tijd hebt om te doen en laten waar jij behoefte aan hebt.

We geven de lessen zowel in het Nederlands als in het Engels. Bi-lingual teachings. We adapt to each students needs. Het is een speciaal op yoga en ontspanning gericht verblijf. Ons team zal je verwennen met gezonde maaltijden. Het diner is gevarieerd en er kan ook vegetarisch gekookt worden. Er wordt ook gewerkt met gezonde biologische producten uit de directe omgeving. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voedingswensen.

Wist jij ook dat :

  • Je een retreat als opleidingskosten kan aftrekken bij de belastingdienst
  • Veel werkgevers een retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget 
  • Email ons gerust voor de mogelijkheden.

 

 

Kortom: een  yoga reis boeken bij Kompassie betekent een compleet verzorgde yoga vakantie met veel extra’s en persoonlijke aandacht.

Recensies: De eerdere succesvolle yoga reizen die Juliette tussen 2011 en 2013 naar Egypte heeft georganiseerd & begeleid staan op: www.yoga-vakantie.com. Daar kan je ook de fijne reviews lezen.

  • Uw veiligheid, uw zorg maar ook de onze:Corona heeft een grote impact op ons reisaanbod. Sinds kort is het weer toegelaten om, met inachtneming van alle overheidsvoorschriften, een groep van beperkte omvang aan boord te ontvangen. Onze belangenorganisatie BBZ houdt zich intensief bezig met het vertalen van alle gezondheidsvoorschriften naar het leven aan boord van schepen. Hierbij moet u denken aan de bekende 1,5 meter regel,
    looplijnen/richtingen, grondige hygiëne, gefaseerd gebruik van de keuken en gemeenschappelijke salon en het gebruik van mondkapjes. Kortom; zodra u aan boord stapt mag u er op vertrouwen dat wij al het nodige hebben gedaan en zullen doen om u gezond aan boord te verwelkomen, wij vertrouwen er op dat u hetzelfde doet. Na afloop hopen wij u nog uitgerust en wel weer uit te zwaaien na een week “toerist in eigen land” te zijn geweest.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Hele fijne yoga studio. Vriendelijke en ervaren docenten. Fijne zaal met voldoende props en altijd aangename temperatuur (ook bij de normale lessen). Ik vind vooral de aerial yoga erg leuk en wat mij betreft een redelijk unieke ervaring aangezien er maar weinig yoga studio's zijn die deze les aanbieden. Ik zou deze yoga studio aanraden!
Patricia patricia
Patricia patricia
2023-10-02
Had a wonderful Hormone Yoga workshop at Kompassie with Juliette. We exchanged knowledge, experiences, feelings and we bonded as women. Also we did yoga exercises and closed with a relax moment in the hammock.
Anouk Zeidler
Anouk Zeidler
2023-09-17
I love this yoga studio! Andrea and Juliette are very professional instructors in my opinion.
Nazanin
Nazanin
2023-09-16
I attended a taster session for Aerial yoga and was hooked as Juliette is a patient and very experienced instructor. I signed up for the unlimited monthly subs and also attended her fabulous women’s retreat. I left the event energised, revitalised and with so many more valuable insights about my well-being as a menopausal female. Best part was the great sisterhood I got to experience and the amazing women I got collaborate with.
Haseeba “Content Queen” Saban
Haseeba “Content Queen” Saban
2023-09-13
Laatst heb ik de workshop Hormone Yoga & Positive Development gevolgd bij Kompassie Yoga Studio, gegeven door eigenaresse Juliette. Het was een hele fijne bijeenkomst met gelijkgestemde vrouwen. We hebben elkaar Echt en liefdevol kunnen empoweren. En wat een eye openers heb ik opgedaan op het gebied van (peri) menopauze. Heel handig gebundeld in een syllabus die we meegekregen hebben. De dag zijn we geëindigd met een voedende Yoga sessie. Dank voor de leerzame, verbindende en liefdevolle middag.
Judith Reemnet
Judith Reemnet
2023-09-13
Ontzettend fijne studio en leuke lessen!
Jim van Nood
Jim van Nood
2023-09-06
Vandaag een keer les van Gina (een keertje op zondag) wat bijzonder weer, anders dan Andrea en ook weer plezierig. Door een proef abonnement heb ik meerdere lessen geprobeerd en bij Aerial Yoga blijven hangen, wat is dat gaaf! Gestart bij Juliette en door een verandering in werkrooster over gestapt naar Andrea. Beide geven op eigen wijze les, fijn voor mij als beginner maar nu ik de techniek steeds meer eigen ben ook fijn dat ik uitgedaagd wordt. Fijne locatie, warme mensen, vakbekwaam en Andrea is super lief! Echt een aanrader om een proef te starten en zo de lessen en docenten te leren kennen, je zal merken dat je al snel terug blijft komen voor de rijke lessen.
Ilse Blad
Ilse Blad
2023-07-16